Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

Νέα Sony GIGA JUKE

Τεχνολογία » Gadgets - 11/04/2008

Με τα δύο νέα hi-fi συστήματα GIGA JUKE με ενσωματωμένο σκληρό δίσκο μπορείτε εύκολα να αποθηκεύσετε και να απολαύσετε τα αγαπημένα σας τραγούδια!

• NAS-SC55PKE: Πλήρες ηχοσύστημα πολλαπλών χώρων

• NAS-E35HD: Προσιτό ηχοσύστημα με ενσωματωμένο σκληρό δίσκο

• Δυνατότητα εγγραφής μουσικής από CD, δίσκους βινυλίου, κασέτες, ραδιόφωνο και συσκευές αναπαραγωγής MP3

• Αυτόματη εκχώρηση ετικέτων (Καλλιτέχνης / Άλμπουμ / Τίτλος τραγουδιού) σε τραγούδια που μεταφέρονται σε αυτά

• Συνοδεύονται από βάση (dock) για iPod

Τα νέα συστήματα Sony GIGA JUKE NAS-E35HD και NAS-SC55PKE, πιο ευέλικτα από ποτέ άλλοτε, σας επιτρέπουν να αποθηκεύετε τη μουσική σας απλά, χωρίς να χρειάζεστε PC.

Και τα δύο συστήματα διαθέτουν ενσωματωμένο σκληρό δίσκο, υποστηρίζοντας αντιγραφή τραγουδιών από το ενσωματωμένο CD player στο σκληρό δίσκο με υψηλές ταχύτητες. Επιπρόσθετα, τα νέα συστήματα διαθέτουν ραδιοφωνικό δέκτη και βάση (dock) για iPod, επιτρέποντάς σας να αποθηκεύετε όλη την ψηφιακή σας μουσική συλλογή σε εξαιρετική ποιότητα και να την απολαμβάνετε όπου και αν βρίσκεστε, στο σπίτι ή σε εξωτερικούς χώρους.

Το εισαγωγικό μοντέλο NAS-E35HD σας προσφέρει όλη αυτή την ευελιξία σε εξαιρετικά προσιτή τιμή, ενώ το NAS-SC55PKE αποτελεί ένα πλήρες σύστημα πολλαπλών χώρων που αποτελείται από μια κεντρική μονάδα (διακομιστή) μουσικής και από ασύρματη μονάδα αναπαραγωγής. Το NAS-SC55PKE μπορεί να πραγματοποιήσει αναπαραγωγή μουσικής σε μέχρι και πέντε διαφορετικές ζώνες – ασύρματα, γεμίζοντας ολόκληρο το σπίτι σας με μουσική.

Το σύστημα GIGA JUKE αποθηκεύει, χαρακτηρίζει και οργανώνει τη μουσική σας στον εσωτερικό του σκληρό δίσκο χρησιμοποιώντας αποκλειστικό «έξυπνο» λογισμικό. Όταν είστε έτοιμοι να μετακινηθείτε, είναι εύκολο να απελευθερώσετε τη μουσική σας: Το GIGA JUKE μπορεί να μεταφέρει τα αγαπημένα σας τραγούδια απευθείας στο WALKMAN® player σας, το κινητό σας τηλέφωνο WALKMAN® ή και σε άλλες φορητές συσκευές αναπαραγωγής μουσικής – χωρίς να απαιτείται η ύπαρξη PC.

GIGA JUKE NAS-SC55PKE

Αποθηκεύστε τη μουσική σας

Το NAS-SC55PKE είναι ένα πλήρες ηχοσύστημα πολλαπλών χώρων και διαθέτει δυνατότητα αποθήκευσης ως και 40.000 τραγουδιών, τα οποία μπορείτε να μεταφέρετε από CD με ταχύτητα ως και 16x. Η αντιγραφή ενός CD διαρκεί λιγότερο από 4 λεπτά. Το σύστημα μπορεί επίσης να μεταφέρει αρχεία σε φορητές συσκευές αναπαραγωγής μουσικής με ταχύτητα ως και 50x.

Χάρη στη δυνατότητα επιλογής συμβατότητας με τους τύπους αρχείων Linear PCM, MP3, Windows Media Audio και ATRAC, το σύστημα μπορεί να αποθηκεύσει μια μεγάλη μουσική συλλογή, ανεξάρτητα αν αυτή προέρχεται από CD, ραδιόφωνο, εξωτερικές πηγές όπως δίσκοι βινυλίου ή από κάποιον οικιακό υπολογιστή. Xάρη στην τεχνολογία αναγνώρισης μουσικής και τη βάση δεδομένων της Gracenote, η οποία περιέχει δεδομένα για περίπου 350.000 άλμπουμ, το σύστημα μπορεί να αναγνωρίσει και να αποδώσει αυτόματα τίτλους στα τραγούδια που μεταφέρετε σε αυτό. Η λειτουργία «αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος», όπως ονομάζεται, αναλύει ακόμα και τα τραγούδια που έχουν εγγραφεί από δίσκους βινυλίου ή από άλλες αναλογικές πηγές, και προσθέτει τις κατάλληλες ετικέτες (tags) για τον καλλιτέχνη και το τραγούδι, πραγματοποιώντας αναζήτηση στην ενσωματωμένη στη συσκευή βάση δεδομένων.

Από δωμάτιο σε δωμάτιο

Εκτός από το να λειτουργεί ως «ψηφιακό τζουκ-μποξ», το GIGA JUKE NAS-SC55PKE μπορεί να μεταδίδει ασύρματα μουσική ως και σε πέντε μονάδες αναπαραγωγής* (στη συσκευασία περιλαμβάνεται μια μονάδα αναπαραγωγής). Όπου και αν βρίσκεστε μέσα στο σπίτι σας, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην κεντρική μονάδα μέσω των ασύρματων μονάδων αναπαραγωγής, έχοντας τη δυνατότητα να ακούτε ακόμα και διαφορετικά τραγούδια σε κάθε μια από τις πέντε ζώνες. Στην περίπτωση που διοργανώνετε κάποιο πάρτι με τους φίλους σας, απλά πατήστε το κουμπί “Party Mode” ώστε κάθε μια από τις ασύρματες συσκευές αναπαραγωγής να παίζει την ίδια μουσική την ίδια στιγμή.

*Χωρίς παρεμβολές / εμπόδια.

Το σύστημα αποτελείται από την κύρια μονάδα NAS-S55HDE – η οποία περιέχει το σκληρό δίσκο, CD player, δέκτη FM/AM και έγχρωμη οθόνη 4,3 ιντσών – και την ασύρματη μονάδα αναπαραγωγής NAS-C5E εξοπλισμένη με ηχεία και ενσωματωμένο ενισχυτή, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ώστε να έχετε ασύρματη πρόσβαση στην κύρια μονάδα από οπουδήποτε μέσα στο σπίτι. Μπορείτε να προμηθευτείτε ξεχωριστά περισσότερες μονάδες αναπαραγωγής ώστε να απολαμβάνετε μουσική σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού σας. Η μονάδα NAS-C5E είναι επίσης εξοπλισμένη με λειτουργία internet radio.

Με δυνατότητα χρήσης ως και πέντε μονάδων αναπαραγωγής, παράλληλα με το κυρίως σύστημα το οποίο διαθέτει τα δικά του ηχεία, το NAS-SC55PKE αποτελεί ένα ηχοσύστημα πολλαπλών χώρων το οποίο μπορεί να εγκατασταθεί άμεσα αλλά και να επεκταθεί. Η ρύθμιση της ασύρματης σύνδεσης στο σπίτι αποτελεί μια εύκολη και γρήγορη διαδικασία χάρη στο αποκλειστικό, φιλικό στο χρήστη σύστημα S-IWS* της Sony, το οποίο ενεργοποιείται με το άνοιγμα κάθε μονάδας. Η συσκευή διαθέτει επίσης πιστοποίηση DLNA τόσο για την κεντρική μονάδα όσο και για τις ασύρματες μονάδες αναπαραγωγής. Έτσι, μπορείτε να απολαμβάνετε μουσική από/προς το PC σας ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή συμβατή με την τεχνολογία DLNA, ασύρματα.

*Sony Instant Wireless Audio Setup

Οργανώστε και απολαύστε τη μουσική σας

Αφού μεταφέρετε όλη τη μουσική σας στο GIGA JUKE NAS-SC55PKE, αυτό θα μετατραπεί στο απόλυτο οικιακό «τζουκ-μποξ». Η λειτουργία x-DJ αναλύει έξυπνα τα τραγούδια τοποθετώντας τα σε 27 διαφορετικές κατηγορίες για κάθε περίσταση. Τέτοιες κατηγορίες είναι η ‘good morning’ για το πρωινό σας ξύπνημα, η ‘party time’ για τις κοινωνικές σας δραστηριότητες και η ‘slow life’ για να ηρεμείτε τις απογευματινές ώρες. Ενόσω ακούτε κάποιο τραγούδι, μπορείτε επίσης να περιηγηθείτε στα τραγούδια που βρίσκονται αποθηκευμένα στο σκληρό δίσκο με το πάτημα ενός κουμπιού.

Επιλέξτε ‘artist’ (καλλιτέχνης) όταν το GIGA JUKE σας βρίσκεται στην κατάσταση λειτουργίας Music Surfin’ και η συσκευή θα δημιουργήσει μια λίστα αναπαραγωγής με όλα τα τραγούδια του ίδιου καλλιτέχνη. Παρόμοια, αν επιλέξετε ‘year’ (έτος) η συσκευή θα ψάξει για όλα τα τραγούδια που κυκλοφόρησαν την ίδια χρονιά, ενώ η επιλογή ‘mood’ (διάθεση) θα αναζητήσει όλα τα τραγούδια του ίδιου μουσικού ύφους.

Αν θέλετε να ακούτε τις αγαπημένες σας ραδιοφωνικές εκπομπές ξανά και ξανά, τα συστήματα GIGA JUKE μπορούν επίσης να πραγματοποιήσουν εγγραφή ραδιοφωνικών προγραμμάτων από τον δέκτη τους στο σκληρό τους δίσκο με τη βοήθεια της λειτουργίας χρονοδιακόπτη, ενώ το σύστημα NAS-SC55PKE μπορεί ακόμα να διαχωρίσει αυτόματα την ομιλία από τη μουσική χρησιμοποιώντας την αποκλειστική τεχνολογία “12 Tone Analysis” της Sony.

Το κυρίως σύστημα αποδίδει ισχύ 100W με τη βοήθεια της βραβευμένης τεχνολογίας ψηφιακής ενίσχυσης S-MASTER και συνοδεύεται από κομψά ηχεία δύο δρόμων με tweeter μαλακού θόλου, το οποίο αποδίδει με ακρίβεια τις μεσαίες και τις υψηλές συχνότητες, και ακουστικό αγωγό Resonant Bass για ισχυρά και πλούσια μπάσα. Η ασύρματη μονάδα αναπαραγωγής διαθέτει ξύλινο περίβλημα που εξασφαλίζει φυσικό ήχο, ενίσχυση 20W και ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία με ακουστικό αγωγό Long Stroke για ισχυρά μπάσα, έτσι ώστε να απολαμβάνετε την ψηφιακή σας μουσική με εκπληκτική ποιότητα hi-fi σε όλο σας το σπίτι.

Απελευθερώστε τη μουσική σας

Όταν επιθυμείτε να πάρετε μαζί σας τα αγαπημένα σας τραγούδια, είναι εύκολο και γρήγορο να απελευθερώσετε τη μουσική σας. Με το πάτημα ενός κουμπιού μπορείτε να αντιγράψετε τραγούδια ή και ολόκληρα άλμπουμ από το σκληρό δίσκο του GIGA JUKE σε συσκευές όπως players και κινητά τηλέφωνα WALKMAN®, την κονσόλα PlayStation Portable, MP3 players και συσκευές αποθήκευσης δεδομένων USB με ταχύτητα ως και 50x – αντιγράφοντας δηλαδή περίπου 74 λεπτά μουσικής σε μόλις 90 δευτερόλεπτα.

GIGA JUKE NAS-E35HD

Το NAS-E35HD είναι ένα αυτόνομο σύστημα, σχεδιασμένο για να κάνει προσιτή την τεχνολογία GIGA JUKE σε μια νέα γκάμα χρηστών. Εκτός από την εξαιρετικά προσιτή τιμή του, το NAS-E35HD είναι πολύ εύκολο στη χρήση. Στο σκληρό του δίσκο, χωρητικότητας 80GB, μπορείτε να αποθηκεύσετε ως και 15.000 τραγούδια, αντιγράφοντάς τα από το ενσωματωμένο CD player με ταχύτητα ως και 4x – αντιγράφοντας δηλαδή ένα πλήρες CD διάρκειας μιας ώρας σε μόλις 15 λεπτά.

Η μουσική μπορεί να αποθηκευθεί με τη μορφή αρχείων MP3, ενώ στα αρχεία που μεταφέρετε στο σύστημα αποδίδονται αυτόματα τίτλοι χάρη στην προεγκατεστημένη τεχνολογία αναγνώρισης μουσικής και τη βάση δεδομένων της Gracenote, η οποία περιέχει δεδομένα για περίπου 350.000 άλμπουμ. Το σύστημα μπορεί επίσης να μεταφέρει μουσική με ταχύτητα ως και 10x σε συσκευές Walkman και MP3 players ή σε συσκευές αποθήκευσης δεδομένων USB.

Το σύστημα διαθέτει ακόμα ενσωματωμένο δέκτη FM/AM, μέσω του οποίου μπορείτε να εγγράφετε τις αγαπημένες σας ραδιοφωνικές εκπομπές, αναλογική είσοδο για εγγραφή ήχου από εξωτερικές πηγές και υποδοχή DMPORT στην οποία μπορείτε να συνδέσετε μια μεγάλη γκάμα φορητών συσκευών. Περιλαμβάνεται επίσης βάση (dock), η οποία σας επιτρέπει να απολαμβάνετε το iPod σας μέσω της υποδοχής DMPORT του συστήματος.

Το ενσωματωμένο σύστημα ενίσχυσης με ισχύ 60W και τα κομψά ηχεία δύο δρόμων επιτρέπουν στο NAS-E35HD να γεμίσει το χώρο σας με ήχο εξαιρετικής ποιότητας.

Τα συστήματα GIGA JUKE NAS-E35HD και NAS-SC55PKE θα είναι διαθέσιμα από τα καταστήματα Sony Centre, από καταστήματα λιανικής πώλησης προϊόντων Sony καθώς και online, στο κατάστημα Sony Style - www.sonystyle-europe.com

Χαρακτηριστικά

Σύστημα NAS-SC55PKE GIGA JUKE HDD Audio Room2Room

Πλήρες ηχοσύστημα πολλαπλών χώρων με κεντρική μονάδα (διακομιστή), μια ασύρματη μονάδα αναπαραγωγής, έναν προσαρμογέα ασύρματου σταθμού και τηλεχειριστήρια για την κεντρική μονάδα και τη μονάδα αναπαραγωγής.

Κεντρική μονάδα

o Σκληρός δίσκος χωρητικότητας 80GB (Format εγγραφής: Linear PCM, MP3)

o Δυνατότητα εγγραφής ως και 40.000 τραγουδιών

o Εξαγωγή τραγουδιών (ripping) υψηλής ταχύτητας (16x) από CD ήχου στο σκληρό δίσκο

o Αυτόματη εκχώρηση τίτλων (*3) σε τραγούδια που εγγράφονται από CD και από εξωτερικές αναλογικές πηγές ήχου

o Λειτουργία x-DJ με λειτουργίες Radio Music Channel και Music Surfin’

o Εισαγωγή αρχείων μουσικής από PC (MP3, Linear PCM, ATRAC, WMA χωρίς DRM)

o Μεταφορά αρχείων μουσικής με υψηλή ταχύτητα (ως και 50x) σε WALKMAN® players, κινητά τηλέφωνα WALKMAN® και άλλες συμβατές συσκευές

o Μεταφορά αρχείων μουσικής με συμπίεση δεδομένων (από Linear PCM σε MP3)

o Έγχρωμη οθόνη LCD 4,3 ιντσών

o Συνολική ισχύς 100W (RMS) με υψηλής ποιότητας ηχεία δύο δρόμων και ακουστικό αγωγό Resonant Bass

o Ραδιοφωνικός δέκτης: FM(με RDS)/AM, εγγραφή στο σκληρό δίσκο με χρονοδιακόπτη

o Προσαρμογέας DMPORT για iPod (παρέχεται)

o Ασύρματη μονάδα αναπαραγωγής

o Ασύρματη μετάδοση (streaming) μουσικής

o Με το κύριο σύστημα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως και πέντε ασύρματες μονάδες αναπαραγωγής

o Ξύλινο περίβλημα, ενίσχυση 20W και ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία με ακουστικό αγωγό Long Stroke

o Internet radio

Σύστημα NAS-E35HD GIGA JUKE HDD Audio

o Σκληρός δίσκος χωρητικότητας 80GB (Format εγγραφής: MP3)

o Δυνατότητα εγγραφής ως και 15.000 τραγουδιών

o Εξαγωγή τραγουδιών (ripping) υψηλής ταχύτητας (4x) από CD ήχου στο σκληρό δίσκο

o Αυτόματη εκχώρηση τίτλων (*3) σε τραγούδια που εγγράφονται από CD

o Μεταφορά αρχείων μουσικής με υψηλή ταχύτητα (ως και 10x) σε προσωπικές συσκευές αναπαραγωγής μουσικής

o Εισαγωγή αρχείων μουσικής από PC (MP3, WMA, AAC χωρίς DRM)

o Συνολική ισχύς 60W (RMS) με υψηλής ποιότητας ηχεία δύο δρόμων

o Ραδιοφωνικός δέκτης: FM(με RDS)/AM, εγγραφή στο σκληρό δίσκο με χρονοδιακόπτη

o Προσαρμογέας DMPORT για iPod (παρέχεται)

*1 Βασισμένο σε αρχεία ATRAC3plus στα 48kbps

*2 Βασισμένο σε αρχεία MP3/128kbps

*3 Η τεχνολογία αναγνώρισης μουσικής και τα σχετικά με αυτή δεδομένα παρέχονται από τη Gracenote®

Η ονομασία GUGA JUKE αποτελεί σήμα κατατεθέν της Sony Corporation

Η ονομασία WALKMAN® αποτελεί σήμα κατατεθέν της Sony Corporation

Για να δείτε συμβατές συσκευές, επισκεφθείτε τη διεύθυνση http://support.sony-europe.com/


Tags: Sony, giga juke, walkman, hi-fi, Μουσική.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top