Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

Νέος HP Officejet Pro L7590 All-in-One series

Τεχνολογία » Hardware - 22/04/2008

Η ΗΡ παρουσίασε πρόσφατα τον ΗΡ Officejet Pro L7590 All-in-One, ο οποίος παρέχει έγχρωμες εκτυπώσεις επαγγελματικής ποιότητας με έως και 50% χαμηλότερο κόστος ανά σελίδα σε σχέση με τους συγκρινόμενους laser εκτυπωτές(1) με την χρήση αυθεντικών ΗΡ δοχείων μελάνης για ΗΡ Officejets. Το νέο μοντέλο είναι κατάλληλα σχεδιασμένο για τις ανάγκες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων που αναζητούν μία οικονομική εκτυπωτική λύση υψηλών επιδόσεων.

Με δυνατότητα εκτύπωσης διπλής όψεως, ευέλικτη επίπεδη σάρωση και ενσωματωμένη δυνατότητα δικτύωσης, ο HP Officejet Pro L7590 All-in-One αποτελεί μία ιδιαίτερα προσιτή λύση, η οποία συμβάλλει στην αύξηση της παραγωγικότητας κάθε γραφείου.

Επιπλέον, HP Officejet Pro L7590 All-in-One είναι κατάλληλα σχεδιασμένος για να εξοικονομεί ενέργεια και διακρίνεται με πιστοποίηση ENERGY STAR®.

Βασικά χαρακτηριστικά:

• Χαμηλότερο λειτουργικό κόστος με επαγγελματική ποιότητα εκτύπωσης και έως 50% χαμηλότερο κόστος ανά σελίδα σε σχέση με τους συγκρινόμενους laser εκτυπωτές(1) εκτύπωση ασπρόμαυρων εκτυπώσεων πιστότητας laser με έως 40% χαμηλότερο κόστος ανά σελίδα σε σχέση με τους laser(2) εκτυπωτές, όταν συνδυάζονται με αυθεντικά ΗΡ δοχεία μελάνης για HP Officejet.

• Ταχύτητα εκτύπωσης έως 35 ασπρόμαυρες ή 34 έγχρωμες σελίδες το λεπτό σε draft mode και εκτυπώσεις με ταχύτητα laser(3) έως 12 ασπρόμαυρες ή 10 έγχρωμες σελίδες το λεπτό.(4)

• Δυνατότητα διατήρησης και αποθήκευσης εγγραφών και φωτογραφιών σε ψηφιακά αρχεία μέσω επίπεδης σάρωσης με CCD οπτική ανάλυση 2400 x 4800 dpi.(5)

• Ενισχυμένη παραγωγικότητα με ενσωματωμένη δυνατότητα δικτύωσης.

• Διατίθεται με αυτόματο τροφοδότη εγγράφων 50 φύλλων, για εύκολη αποστολή και λήψη fax, σάρωση και αντιγραφή πολυσέλιδων εγγράφων.

• Δυνατότητα προεπισκόπησης, επιλογής και εκτύπωσης φωτογραφιών ποιότητας εργαστηρίου από κάρτες μνήμης(6) χρησιμοποιώντας το ΗΡ Photo Proof Sheet.

• Υποστηρίζει τη χρήση αυθεντικών ΗΡ δοχείων μελάνης μεγάλης χωρητικότητας HP XL παρέχοντας εκτυπώσεις με μεγαλύτερη οικονομία και έως δύο φορές περισσότερες ασπρόμαυρες εκτυπώσεις σε σχέση με την απόδοση των αυθεντικών ΗΡ δοχείων μελάνης βασικής χωρητικότητας.(7)

Διαθεσιμότητα και τιμή

Ο HP Officejet Pro L7590 All-in-One είναι ήδη διαθέσιμος στην ελληνική αγορά με τιμή λιανικής πώλησης 325€. Η τιμή είναι ενδεικτική και περιλαμβάνει ΦΠΑ 19%.

Λίγα λόγια για την HP

Η HP επικεντρώνεται στην απλοποίηση της χρήσης της τεχνολογίας από όλους τους καταναλωτές της, από ιδιώτες έως μεγάλες επιχειρήσεις. Με ένα χαρτοφυλάκιο που καλύπτει την εκτύπωση, τη χρήση προσωπικών υπολογιστών, το λογισμικό και την υποδομή πληροφορικής, η ΗΡ συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλύτερων εταιριών πληροφορικής παγκοσμίως, με κύκλο εργασιών 107,7 δισ. δολάρια για το οικονομικό έτος που έληξε 31/01/2008. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ΗΡ (Χρηματιστήριο Νέας Υόρκης: HPQ) είναι διαθέσιμες στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.hp.com

(1)Η σύγκριση του κόστους ανά σελίδα για αναλώσιμα εκτυπωτών laser έγινε με βάση τις δημοσιευμένες προδιαγραφές των περισσότερων κατασκευαστών δοχείων γραφίτη υψηλής χωρητικότητας που διατίθενται για έγχρωμους laser AiO κάτω των $750 και για εκτυπωτές laser κάτω των $300, σύμφωνα με την Current Analysis West, μια εταιρεία του Ομίλου NPD, το Σεπτέμβριο του 2007. Η σύγκριση του κόστους ανά σελίδα για τους εκτυπωτές Officejet έγινε με βάση τους εκτυπωτές Officejet Pro και AiOs, των δοχείων μελάνης HP 88XL Officejet καθώς και της εκτιμώμενης λιανικής τιμής και της δημοσιευμένης απόδοσης τους για έγχρωμες εκτυπώσεις. Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν. Περισσότερες πληροφορίες στο www.hp.com/go/officejet.

(2) Βάση των περισσότερων mono laser all-in-ones με τιμή λιανικής χαμηλότερη των $400, HP Officejet Pro εκτυπωτές με χρήσης ΗΡ δοχείων μελάνης μεγάλης χωρητικότητας ΗΡ XL . Περισσότερες πληροφορίες στο www.hp.com/go/officejet

(3) Βάση συγκρίσεων με Colour laser AiOs με τιμή λιανικής πώλησης χαμηλότερη των $750. Ταχύτητα εκτύπωσης Laser έγινε βάση μεθόδου μετρήσεως ΗΡ, η οποία αντιπροσωπεύει την ταχύτητα εκτύπωσης τυπικών εγγράφων γραφείου σε default mode. Οι συγκρίσεις έγιναν με βάση τις δημοσιευμένες από τους κατασκευαστές laser εκτυπωτών ταχύτητες το Σεπτέμβριο του. Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν.

(4) Μετά την πρώτη σελίδα; Περισσότερες πληροφορίες στο www.hp.com/go/inkjetprinter

(5) Η μέγιστη ανάλυση είναι ανάλογη με την διαθέσιμη μνήμη του υπολογιστή & χωρητικότητα του δίσκου

(6) Οι υποδοχές καρτών μνήμης υποστηρίζουν Secure Digital/MultiMedia Card, Compact Flash, Memory Stick, Memory Stick Duo and xD-Picture Card.

(7) Τα ΗΡ δοχεία μελάνης μεγάλης χωρητικότητας, διατίθενται ξεχωριστά. Η ανακοινώσιμη απόδοση των δοχείων μελάνης ΗΡ HP 88XL black and colour Officejet Ink Cartridges εναρμονίζεται με το ISO/IEC 24711. Περισσότερες πληροφορίες στο www.hp.com/go/pageyield.
Tags: HP, OfficeJet, lazer, printer.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top