Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

Δυο νέα μοντέλα για τη σειρά BRAVIA από τη SONY

Digital Home - 22/04/2008

Νέα συστήματα BRAVIA Theatre RHT-G900 και G1500 με τη μορφή κομψής βάσης τηλεόρασης που κρύβουν μέσα τους ένα πλήρες ηχοσύστημα surround 5.1 καναλιών

Τέλειος, ζωντανός κινηματογραφικός ήχος που ανταποκρίνεται στην εκπληκτική ποιότητα εικόνας των τηλεοράσεων Sony BRAVIA – χωρίς να φαίνεται ούτε ένα ηχείο! Αυτό υπόσχονται τα νέα συστήματα ήχου surround 5.1 καναλιών BRAVIA Theatre RHT-G900 και RHT-G1500, τα οποία ενσωματώνουν όλο το σύστημα ενίσχυσης ήχου και τα ηχεία που απαιτούνται για μια πλήρη κινηματογραφική εμπειρία μέσα σε μια κομψή βάση για την τηλεόρασή σας. Mάλιστα, και τα δύο συστήματα διαθέτουν διπλά subwoofer, ώστε να προσφέρουν ήχο με το μέγιστο δυνατό βάρος και ένταση

Τα συστήματα RHT-G900 και RHT-G1500 θα έχουν ιδιαίτερη απήχηση στους κατόχους τηλεοράσεων με επίπεδη οθόνη που συνήθως δεν σκέφτονται την αγορά κάποιου ηχοσυστήματος surround, λόγω του εξοπλισμού που απαιτείται, της πολυπλοκότητας που διακρίνει την εγκατάσταση και τη χρήση, ή απλά λόγω της ανάγκης ύπαρξης καλωδίων στο χώρο για την τροφοδοσία πέντε ηχείων και ενός subwoofer.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε ένα πλήρες σύστημα surround χωρίς να γεμίζετε το σπίτι σας με ηχεία ή καλώδια: Αρκεί απλά να τοποθετήσετε την τηλεόραση BRAVIA σας σε μια από αυτές τις βάσεις, να τοποθετήσετε στα ράφια της ως και τέσσερις συσκευές – όπως συσκευές αναπαραγωγής DVD ή Blu-ray Disc, κονσόλες παιχνιδιών ή τον καλωδιακό / δορυφορικό σας δέκτη – να συνδέσετε τις συσκευές με τη βάση και είστε έτοιμοι να απολαύσετε τη μαγεία του home cinema.

Όλα τα καλώδια, ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός επεξεργασίας και ενίσχυσης του ήχου και τα ηχεία βρίσκονται κρυμμένα μέσα στη βάση, ενώ ένα σύστημα διαχείρισης καλωδίων κρατά τα καλώδια πλήρως εκτός του οπτικού σας πεδίου – ενισχύοντας τη συνολική «καθαρή» εικόνα του συστήματος. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε ολόκληρο το σύστημά σας με ένα μόνο τηλεχειριστήριο, χάρη στην τεχνολογία ελέγχου BRAVIA Sync.

Χάρη στην υποδοχή DIGITAL MEDIA PORT και τους αρθρωτούς της προσαρμογείς για συσκευές WALKMAN® και άλλες συσκευές αναπαραγωγής MP3, κινητά τηλέφωνα και συσκευές Bluetooth και Wi-Fi όπως οι φορητοί υπολογιστές VAIO, έχετε επίσης τη δυνατότητα να συνδέσετε στη βάση τις φορητές σας συσκευές αναπαραγωγής μουσικής. Το ενσωματωμένο σύστημα Portable Audio Enhancer θα βελτιώσει ακόμα περισσότερο την ποιότητα του ήχου των τραγουδιών που βρίσκονται αποθηκευμένα στις φορητές αυτές συσκευές.

BRAVIA Theatre RHT-G900

Βασισμένο στο μοντέλο RHT-G800, το οποίο έχει κατακτήσει βραβείο iF Design για τη σχεδίασή του, το κομψό RHT-G900 μοιάζει με μια υψηλής ποιότητας βάση τηλεόρασης, με γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα και γυάλινη άνω επιφάνεια.

Κρυμμένο όμως στο εσωτερικό του βρίσκεται ένα πλήρες σύστημα ήχου 5.1 καναλιών που αποδίδει συνολικά ισχύ 470W, χρησιμοποιώντας τεχνολογία S-Force PRO Front Surround για τη δημιουργία μιας πλήρους κινηματογραφικής εμπειρίας χωρίς να χρειάζεται να γεμίζετε το χώρο σας με ηχεία και καλώδια – απλές, καθαρές, κομψές γραμμές και εκπληκτικός ήχος surround. Η τεχνολογία S-Force PRO Front Surround δεν βασίζεται στην πρακτική της αντανάκλασης του ήχου στους τοίχους του σπιτιού, κάτι που σημαίνει οτι είναι πάντοτε αποτελεσματική, ανεξάρτητα από το μέγεθος και το σχήμα του χώρου.

Η τεχνολογία BRAVIA Sync καθιστά δυνατό το χειρισμό ενός πλήρους συστήματος – συσκευή αναπαραγωγής DVD ή Blu-ray Disc, τηλεόραση BRAVIA και ηχοσύστημα surround – από ένα μόνο τηλεχειριστήριο, ενώ τρείς είσοδοι HDMI τροφοδοτούν την τηλεόραση με ήχο και εικόνα από το σύστημα ήχου. Για παράδειγμα, με το πάτημα του κουμπιού ‘play’ στο τηλεχειριστήριο, όλες οι συσκευές του συστήματός σας θα ενεργοποιηθούν ταυτόχρονα η αναπαραγωγή της ταινίας σας θα ξεκινήσει άμεσα, με ήχο surround που πραγματικά σας περιβάλλει.

Το μοντέλο RHT-G900 είναι συμβατό με τις τελευταίες συσκευές αναπαραγωγής και τηλεοράσεις που υποστηρίζουν ανάλυση 1080p Full HD προσφέροντας με αυτό τον τρόπο την καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας. Στην κατασκευή του προβλέπεται ακόμα και το να κρατά τους γείτονές σας χαρούμενους: Η έξυπνη σχεδίαση των δύο subwoofer με τα οποία είναι εξοπλισμένα τα νέα μοντέλα εξασφαλίζει ισχυρά μπάσα, απαλλαγμένα όμως από τους κραδασμούς που μεταδίδονται συνήθως στα πατώματα και τους τοίχους. Επιπρόσθετα, η νυκτερινή λειτουργία (night mode) ενισχύει με έξυπνο τρόπο τους διαλόγους και μειώνει τα μπάσα έτσι ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε ήχο surround ακόμα και όταν όλοι οι άλλοι έχουν ήδη κοιμηθεί.

Αν και κάποια συστήματα front surround χρησιμοποιούν δύο ηχεία για τα μπροστινά κανάλια και αφήνουν τα υπόλοιπα εφέ surround στην ψηφιακή επεξεργασια του ήχου, εδώ δεν συμβαίνει το ίδιο. Κάθε ένα από τα 5.1 κανάλια (εμπρός δεξιά/αριστέρα/κεντρικό, πίσω αριστερά/δεξιά και subwoofer) διαθέτει το δικό του ηχείο και τη δική του ενίσχυση.

Το RHT-G900 διαθέτει επίσης μια γκάμα από 11 διαφορετικά προγράμματα ήχου καθώς και ενσωματωμένο δέκτη FM. Είναι σχεδιασμένο για χρήση με τηλεοράσεις BRAVIA 40-46 ιντσών.

BRAVIA Theatre RHT-G1500

Το μοντέλο BRAVIA Theatre RHT-G1500 διαθέτει τα ίδια χαρακτηριστικά με το RHT-G900, αλλά αποτελεί μια μεγαλύτερη σε μέγεθος μονάδα, σχεδιασμένη για τηλεοράσεις BRAVIA με διαγώνιο από 46 ως 52 ίντσες.

Τα μοντέλα RHT-G900 και RHT-G1500 με μια ματιά

• Ένα πλήρες σύστημα home cinema με ήχο surround 5.1 καναλιών – ενσωματωμένο σε μια βάση τηλεόρασης!

• Καθαρό, έξυπνο και πρωτοποριακό: Γεμίστε το χώρο σας με πραγματικό ήχο surround και όχι με ακαταστασία και καλώδια.

• Τεχνολογία S-Force PRO Front Surround της Sony με προηγμένα ηχεία που βρίσκονται ενσωματωμένα στη βάση.

• 11 προγράμματα ήχου που περιλαμβάνουν βελτιστοποίηση ήχου για κινηματογραφικές προβολές, σπορ, νέα, παιχνίδια, μουσική κλπ.

• Τεχνολογία ψηφιακής ενίσχυσης ήχου S-Master της Sony που εξασφαλίζει ισχύ 5x70W, και επιπρόσθετα άλλα 120W για τα subwoofer (σύνολο 470W)

• Διπλά subwoofer με τεχνολογία ακύρωσης κραδασμών για εκπληκτικά μπάσα και νυκτερινή λειτουργία που προσφέρει εκπληκτικό ήχο ακόμα και σε χαμηλή ένταση.

• Τρείς είσοδοι HDMI, συμβατές με τα τελευταία format εικόνας ανάλυσης 1080p Full HD: συνδέστε όλες τις συσκευές αναπαραγωγής εικόνας σας στην τηλεόραση σας μέσω του RHT-G900 ή του RHT-G1500.

• Συμβατότητα με Dolby Digital, DTS kai Linear PCM 7.1 καναλιών (σε αναπαραγωγή Blu-ray Disc)

• Ευκολία στο χειρισμό, χάρη στην τεχνολογία BRAVIA Sync που επιτρέπει την ολοκληρωμένη διαχείριση των διαφόρων υποσυστημάτων

• Υποδοχή DIGITAL MEDIA PORT για σύνδεση με συσκευές WALKMAN® και άλλες συσκευές αναπαραγωγής MP3, κινητά τηλέφωνα και συσκευές Bluetooth και Wi-Fi, με τεχνολογία Portable Music Enhancer που αξιοποιεί στο έπακρο τα συμπιεσμένα αρχεία μουσικής.

• Εκπληκτική κατασκευή και γυαλιστερό φινίρισμα που δημιουργούν ένα έπιπλο υψηλής ποιότητας. Γυάλινη άνω επιφάνεια με φωτιζόμενες ενδείξεις.

• Δυνατότητα φιλοξενίας ως και 4 επιπρόσθετων συσκευών (συσκευές αναπαραγωγής/εγγραφής DVD, κουτιά set-top, κονσόλες παιχνιδιών κλπ.). Δυνατότητα ρύθμισης του ύψους του ραφιού (μόνο στο μοντέλο RHT-G900).

• Το μοντέλο RHT-G900 είναι σχεδιασμένο για χρήση με τηλεοράσεις BRAVIA LCD 40-46 ιντσών, ενώ το μοντέλο RHT-G1500 για χρήση με τηλεοράσεις BRAVIA 46-52 ιντσών.

• Αόρατο home theatre που προσφέρει την καθαρότερη δυνατή λύση στις απαιτήσεις για ήχο surround.

• Δέκτης FM με 20 προκαθορισμένες θέσεις (RDS)

• Διαστάσεις (ΠxΥxΒ): RHT-G900 1115x500x400 mm, RHT-G1500 1550x400x400 mm

Τα μοντέλα BRAVIA Theatre RHT-G900 και RHT-G1500 θα είναι διαθέσιμα το Μάιο από τα καταστήματα Sony Centre, από καταστήματα λιανικής πώλησης και online, στο ηλεκτρονικό κατάστημα Sony Style - www.sonystyle-europe.com

Η ονομασία WALKMAN® αποτελεί σήμα κατατεθέν της Sony Corporation

Παρακαλούμε επισκεφθείτε τη διεύθυνση http://support.sony-europe.com/ για να ενημερωθείτε για συμβατές συσκευές.


Tags: sony, bravia.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top