Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

Νέο, κομψό και προσιτό Tablet PC από τη Fujitsu Siemens Computers

Τεχνολογία » Hardware - 08/09/2008

Η Fujitsu Siemens Computers παρουσιάζει ένα ολοκαίνουριο, πλήρες εξοπλισμένο tablet PC με τιμές που ξεκινούν από 1.000 Ευρώ, δίνοντας μία προσιτή επιλογή στους νέους χρήστες. Το LIFEBOOK T1010 αποδεικνύει ότι το χαμηλό κόστος δεν μετριάζει την απόδοση και παρουσιάζει μία σειρά χαρακτηριστικών που διευκολύνουν ιδιαίτερα στη χρήση.

Νέο, κομψό και προσιτό Tablet PC από τη Fujitsu Siemens Computers
Για παράδειγμα, δυσανάγνωστες χειρόγραφες σημειώσεις τέλος! Για καταγραφή οποιασδήποτε μορφής δεδομένων, για παρουσίασεις με προσωπικό στυλ, για σύνδεση στο Internet αλλά και οποιαδήποτε χρήση φορητού υπολογιστή το Τ1010 είναι εδώ!

Η φωτεινή 13.3 ιντσών οθόνη με το χαρακτηριστικό passive digitizer, καθιστά τη συσκευή εύκολη για εργασία κάθε εφαρμογής. Η οθόνη ανταποκρίνεται στην αφή, για όσους προτιμούν να χρησιμοποιούν τα χέρια τους αντί του digitizer. Η αυτόματη αναγνώριση γραφής, καθώς και η επιλογή εισαγωγής χειρόγραφων σημειώσεων είναι ένα ακόμη ατού: σημειώσεις και χειρόγραφα καθώς και mindmaps γραμμένα στο χέρι ή σχόλια σε αρχεία PFF μπορούν να ψηφιοποιηθούν άμεσα και μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν εύκολα. Η οθόνη περιστρέφεται προς τις δύο κατευθύνσεις, δημιουργώντας τις ιδανικές συνθήκες για εργασία εντός ενός γκρουπ και χειρισμό σε οποιεσδήποτε συνθήκες.

Το LIFEBOOK T1010, εξοπλισμένο με τις τεχνολογίες επεξεργαστών Intel® Centrino® 2 ή Intel® Celeron®, αποτελεί έναν ισχυρό και κομψό σύντροφο. Το λευκό notebook με τη ελκυστική μοντέρνα εμφάνιση διαθέτει πρόσθετα σχεδιαστικά στοιχεία όπως τις συνδέσεις χρωμίου. Αν το λευκό του πάγου είναι αρκετά μονότονο για εσάς, μπορείτε να προσωποποιήσετε και να αλλάξετε στυλ στο tablet PC σας μέσα από μία μεγάλη γκάμα design skins. Τα design skins είναι υψηλής ποιότητας εξατομικευμένα πλαίσια από βινύλιο, ειδικά κατασκευασμένα στο μέγεθος του LIFEBOOK T1010. Χάρη στη γυαλιστερή επιφάνεια και σε μία ειδική επικάλυψη που προστατεύει από τα χτυπήματα, όχι μόνο έχει κομψή εμφάνιση αλλά και προστασία από γρατσουνιές και λεκέδες.

Το νεαρό ηλικιακό κοινό που απευθύνεται το LIFEBOOK T1010 εκτιμά τον αρμονικό συνδυασμό των αξεσουάρ. Για αυτό το σκοπό, η Fujitsu Siemens Computers προσφέρει μαζί με το φορητό ένα μοντέρνο σακίδιο, που ταιριάζει αρμονικά με τη σχεδίαση του notebook και ένα μικροσκοπικό, εύκολο στη χρήση mouse.

Για την ικανοποίηση και των πιο ‘ψαγμένων’, η Fujitsu Siemens Computers προσφέρει μία ακόμη έκδοση της σειράς LIFEBOOK T για εκείνους που απαιτούν περισσότερα από μία entry-level συσκευή. Το LIFEBOOK T5010 διαθέτει πλήθος χαρακτηριστικών που συναντώνται συνήθως σε επαγγελματικά συστήματα. Για παράδειγμα, το ενσωματωμένο 3G/UMTS παρέχει πλήρη συνδεσιμότητα ενώ βρίσκεστε εν κινήσει. Το TPM module, ο ενσωματωμένος αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων και το SmartCard reader διασφαλίζουν πλήρη ασφάλεια στα δεδομένα. Χάρη στο στιβαρό κάλυμμα μαγνησίου και το spill-proof πληκτρολόγιο, ο σκληρός δίσκος είναι επίσης προστατευμένος από κάθε είδους ατυχήματα. Σε περίπτωση τεχνικών ζητημάτων που τυχόν προκύψουν, η διαχείριση του LIFEBOOK T5010 γίνεται από απόσταση χάρη στην τελευταία τεχνολογία Intel® vPro. Με βάρος μόλις 2 κιλά, το LIFEBOOK T5010 είναι ένα από τα πιο ελαφριά πλήρως εξοπλισμένα tablet PCs παγκοσμίως.

«Με τη νέα γενιά Tablet PCs, η Fujitsu Siemens Computers υπογραμμίζει την πρωτοπορία της και την ηγετική της θέση σε αυτή την προϊοντική κατηγορία. Η σειρά LIFEBOOK T ανταποκρίνεται σε όλες τις απαιτήσεις των χρηστών – είτε δραστηριοποιούνται στον επαγγελματικό χώρο, είτε βρίσκονται στο ξεκίνημα τους. Όσον αφορά το LIFEBOOK T1010 αντικατοπτρίζεται η μακρόχρονη μας δέσμευση στην εκπαίδευση, καθιστώντας την τεχνολογία προσιτή σε όλους» είπε ο κ. ο Andreas Thimmel, Senior Vice President Volume Business της Fujitsu Siemens Computers.


Tags: Lifebook, fujutsu siemens, tablet pc, T1010.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top