Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

Η Fujitsu Siemens Computers ανανεώνει το portfolio της για επιχειρήσεις

Τεχνολογία » Hardware - 18/09/2008

Η Fujitsu Siemens Computers παρουσίασε 25 νέους προσωπικούς υπολογιστές για επιχειρήσεις σε διάστημα δύο μηνών, καθιστώντας τη συγκεκριμένη κίνηση το πιο εκτενές λανσάρισμα προϊόντων που έχει πραγματοποιήσει η εταιρεία σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

Ανάμεσα στα νέα προϊόντα ξεχωρίζουν 14 νέα επαγγελματικά notebook – μία ευρεία γκάμα που κυμαίνεται από ένα κομψό tablet PC για την αγορά της εκπαίδευσης έως ultra portable μοντέλα – καθώς και το μικρότερο Ultra Small Form Factor PC της αγοράς.

Το συγκεκριμένο εκτεταμένο λανσάρισμα υπογραμμίζει τη δέσμευση της Fujitsu Siemens Computers στην παροχή υψηλής απόδοσης, ευέλικτων τεχνολογιών που ανταποκρίνονται στις ανάγκες όλων των χρηστών. Επιπρόσθετα, αναδεικνύεται η πρωτοποριακή στρατηγική της εταιρείας και η δυνατότητα της για προμήθεια της αγοράς με τις τελευταίες τάσεις της τεχνολογίας το συντομότερο όταν αυτές είναι διαθέσιμες.

«Με αυτό το εκτεταμένο λανσάρισμα, η Fujitsu Siemens Computers απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι αποτελεί την κορυφαία εταιρεία πληροφορικής της Ευρώπης. Με τα νέα 25 προϊόντα έτοιμα και διαθέσιμα μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου, θα έχουμε όλη την επαγγελματική μας σειρά "επανασχεδιασμένη"», είπε ο κ. Andreas Thimmel, Senior Vice President Volume Business της Fujitsu Siemens Computers.

Όλα τα νέα επαγγελματικά notebook και Tablet PC παρουσιάστηκαν ταυτόχρονα με την ανακοίνωση της νέας πλατφόρμας Intel mobility platform και διαθέτουν την τελευταία επεξεργαστική τεχνολογία Intel® Centrino® 2. Επιπρόσθετα, όλα τα φορητά είναι εξοπλισμένα με πρωτοποριακά χαρακτηριστικά που θα τα ‘εκτοξεύσουν’ στην κορυφή των προτιμήσεων – όπως προαιρετικά ενσωματωμένο υψηλής ταχύτητας 3G/UMTS για όλη τη σειρά των φορητών συσκευών.

Περισσότερες επιλογές είναι δυνατές από μία ευρεία γκάμα χαρακτηριστικών αξιοπιστίας, συμπεριλαμβανομένου του αδιάβροχου πληκτρολογίου, αισθητήρα ShockSensor για προστασία των δεδομένων του σκληρού δίσκου και χαρακτηριστικών ασφαλείας όπως ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων ή ο ενσωματωμένος SmartCard αναγνώστης καρτών με στόχο την αποτροπή μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης σε δεδομένα.

Η Fujitsu Siemens Computers έχει αναπτύξει επίσης ένα έξυπνο ενιαίο concept σε όλες τις σειρές notebook, το οποίο καθιστά υποσυστήματα όπως τα port replicator, AC adapter ή modular bay συμβατά με όλες τις συσκευές της προϊοντικής «οικογένειας».

Τα τελευταία προϊόντα του ανανεωμένου portfolio θα παρουσιαστούν στις 22 Σεπτεμβρίου. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για έντεκα PC για επαγγελματίες από την σειρά ESPRIMO, καθώς και για το σταθμό εργασίας για βασικές λειτουργίες και εφαρμογές CELSIUS W370, τα οποία αντιπροσωπεύουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με πλήθος καινοτομιών.

Για παράδειγμα, με την ανακοίνωση του νέου και πολλά υποσχόμενου ESPRIMO C5730, η Fujitsu Siemens Computers ανέπτυξε ένα PC με 23 τοις εκατό μικρότερο housing - πλαίσιο σε σχέση με τον προκάτοχό του, καθιστώντας το ένα από τα μικρότερα Ultra Small Form Factor PC της αγοράς.

Επίσης χαρακτηρίζεται από μειωμένη κατανάλωση ρεύματος άρα μείωση στα ενεργειακά κόστη: με ετήσια κατανάλωση περίπου 88 kWh – μεταφρασμένο σε κόστος που φτάνει τα 13 ευρώ, το συγκεκριμένο σύστημα χρησιμοποιεί 39 τοις εκατό λιγότερη ενέργεια σε σύγκριση με ένα τυπικό σύστημα δύο ετών.

Μία από τις πιο εντυπωσιακές καινοτομίες των νέων προϊόντων, είναι η νέα εκλεπτυσμένη σχεδίαση. Η σχεδίαση ακολουθεί τον κανόνα «Core & Shell»: η μαύρη βάση περιέχει όλα τα ports και interfaces, ενώ το πλαίσιο στο χρώμα του ανθρακίτη καθιστά τα προϊόντα ελκυστικό συμπλήρωμα σε κάθε γραφείο ή εταιρικό περιβάλλον. Η συνέχεια της σχεδίασης σε όλη τη γκάμα των επαγγελματικών προϊόντων της Fujitsu Siemens Computers διασφαλίζει την υψηλή αξία που προέρχεται από την αναγνώριση των προϊόντων.

Η ανάπτυξη και η σχεδίαση των προϊόντων έγινε από εσωτερικό εντεταλμένο τμήμα και διήρκησε δύο χρόνια, απευθύνεται δε στις αισθητικές προτιμήσεις των χρηστών και αντικατοπτρίζει την ενιαία σχεδίαση της εταιρείας που παρουσιάστηκε και στα καταναλωτικά προϊόντα.

Ο κ. Andreas Thimmel είπε σχετικά: «Οι απαιτήσεις ενός σύγχρονου εταιρικού περιβάλλοντος ολοένα και περισσότερο περιλαμβάνουν την επιθυμία ελκυστικής σχεδίασης – όσον αφορά στην εργονομία και την αισθητική. Με τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία απαντούμε στις αναπτυσσόμενες ανάγκες των εταιρικών πελατών μας, ενώ παράλληλα προσδίδουμε στη συνολική μας προϊοντική γκάμα – από συσκευές για καταναλωτές έως τις επαγγελματικές μας προϊοντικές λύσεις – μία μοναδική και χαρακτηριστική εμφάνιση που αντικατοπτρίζει την αξία του brand της Fujitsu Siemens Computers και το πάθος μας για τεχνολογία αιχμής.»


Tags: Fujutsu, Siemens, esprimo.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top