Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

Globo Technologies: CitronGo! ...mobility redefined

Τεχνολογία » Σταθερή και Κινητή τηλεφωνία - 26/09/2008

Το CitronGΟ! επαναπροσδιορίζει το mobility στην επικοινωνία, ενοποιώντας στην οθόνη μίας συσκευής κινητού, PDA ή PC, υπηρεσίες που καλύπτουν καθημερινές επαγγελματικές και προσωπικές ανάγκες και υπηρεσίες με κοινωνική διάσταση.

Η GLOBO τοποθετείται στην παγκόσμια αρένα του ubiquitous computing ανάμεσα σε διεθνής εταιρίες όπως η Google (Android), Apple (MobileMe), Yahoo! (Yahoo! GO), RIM (Blackberry) και αναμένεi το CitronGO! να συμβάλλει σημαντικά στις εξελίξεις με τη δημιουργία ενός καινούριου επιπέδου διάδρασης χρήστη - υπηρεσιών.

Με σχεδόν 3 δισεκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως, το κινητό τηλέφωνο έχει γίνει η πιο προσωπική και καθημερινά αναγκαία συσκευή επικοινωνίας. Το πρωτοποριακό περιβάλλον του CitronGO! φέρνει το ubiquitous computing σε νέα διάσταση ενοποιώντας με μοναδικό και απλό τρόπο σχεδόν όλα τα δημοφιλή μέσα επικοινωνίας.

Τοποθετεί το χρήστη στο κέντρο του νέου οικοσυστήματος δίνοντας του τον πλήρη έλεγχο και την ελευθερία να ορίζει εκείνος τον τρόπο και το μέσο επικοινωνίας, έτσι ώστε να «μοιράζεται» προσωπικές και επαγγελματικές στιγμές από τη ζωή του, οπού και εάν βρίσκεται, με οποιονδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή και μέσα από οποιαδήποτε συσκευή.

Το CitronGO! επικοινωνεί πανεύκολα («plug & play») με όλους τους λογαριασμούς που μπορεί να έχει ένας χρήστης, ανεξάρτητα από συσκευή, παροχεά υπηρεσίας ή λογισμικού. Συγχρονίζει, σε πραγματικό χρόνο (real-time) δεδομένα προς όποιαδήποτε συσκευή ακόμα και πάνω από το δίκτυο GSM, GPRS, 3G, WiFi (Over The Air), επιτυγχάνοντας έτσι την «αληθινή εμπειρία push» όπου και εάν βρίσκεται ο τελικός χρήστης.

Το CitronGO! παρέχει ταυτόχρονα σε ένα περιβάλλον:

1. Push Email – συγχρονίζει, συλλέγει, ενοποιεί και παρουσιάζει οποιοδήποτε λογαριασμό email (Outlook, Yahoo!, Gmail, AOL mail, και άλλα)

2. Push Contacts – συγχρονίζει, συλλέγει, ενοποιεί και παρουσιάζει οποιαδήποτε διεύθυνση και επαφή έχει ο χρήστης από οποιαδήποτε μέσο (επαφές από κινητό, SIM, Gmail address book, Outlook address book, και άλλα)

3. Push Calendar – συγχρονίζει, συλλέγει, ενοποιεί και παρουσιάζει οποιοδήποτε ημερολόγιο έχει ο χρήστης από οποιοδήποτε μέσο (ημερολόγιο κινητού, Gmail, Outlook και άλλα)

4. Instant Messaging accounts - παρέχει πρόσβαση και συγχρονίζει οποιεσδήποτε από τις γνωστές I.M. υπηρεσίες που μπορεί να έχει ο χρήστης (π.χ. icq, Skype, MSN, κτλπ. )

5. Web 2.0 – Social networking accounts - επιτρέπει στο χρήστη να διασυνδεθεί και να ανταλλάξει μνήματα με οποιοδήποτε λογαριασμό WEB 2.0 που έχει (όπως Facebook, MySpace, YouTube, και άλλα)

6. WEB Folders - επιτρέπει στο χρήστη να δημιουργεί on-line φακέλους και να αποθηκεύει αρχεία οποιουδήποτε μεγέθους, να έχει πρόσβαση από οπουδήποτε, να μπορεί να μοιραστεί με ασφάλεια μόνο με τους φίλους του, ή και δημόσια, οποιοδήποτε αρχείο.

7. Δυνατότητα ανάγνωσης on-line – διαβάζει σχεδόν από όλα τα κινητά τηλέφωνα οποιοδήποτε αρχείο σε μορφή word, excel, power point, pdf, κτλ., χωρίς να χρειάζεται ειδικό λογισμικό

Η Beta έκδοση του CitronGΟ! αναμένεται μέσα στο 2008, ενώ η εμπορική του διάθεση στις αρχές του 2009.

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης του CitronGO!, o Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας Κος Κωστής Παπαδημητρακόπουλος σχολίασε: «Είναι μεγάλη μας χαρά να ανακοινώνουμε το νέο μας προϊόν το οποίο μας εισαγάγει στο κέντρο των διεθνών τεχνολογικών και εμπορικών εξελίξεων της αγοράς κινητής τηλεφωνίας, S.a.a.S και Internet.

Η δραστηριοποίησή μας στο χώρο του mobility αποτελεί σημαντική στρατηγική τοποθέτηση της εταιρίας η οποία έρχεται ως συνέχεια της μέχρι τώρα επιτυχημένης μας πορείας στο χώρο του e-Business software. Το λανσάρισμα ενός τέτοιου προϊόντος αποτελεί μεγάλη πρόκληση για εμάς στην παγκόσμια αγορά, αλλά και μια μεγάλη ευκαιρία να αποδείξουμε για ακόμη μία φορά την ικανότητα να θέτουμε υψηλούς στόχους και να τους κατακτούμε.

Αναμένουμε ότι το CitronGO! θα τύχει της ανάλογης αποδοχής και προσκαλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους να πάρουν μία πρώτη γεύση του μέσα από το δικτυακό κόμβο http://www.citrongo.com ».


Tags: CitronGO, PDA, PC, Facebook, MySpace, YouTube, Globo Technologies.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top