Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

Nokia N85 - Το απόλυτο πακέτο ψυχαγωγίας

Τεχνολογία » Σταθερή και Κινητή τηλεφωνία - 30/09/2008

Η Nokia αποκαλύπτει το νέο υπολογιστή πολυμέσων Nokia N85, ο οποίος δημιουργήθηκε για να θέσει νέα δεδομένα στην κινητή διασκέδαση, το παιχνίδι και την ανταλλαγή εμπειριών. Μαζί με την εκθαμβωτική OLED οθόνη των 2.6 ιντσών και τις απαλές γωνίες, ο υπολογιστής πολυμέσων Nokia N85 επαναπροσδιορίζει την εμπειρία της κινητής τηλεφωνίας. Περιέχει παιχνίδια N-Gage, μουσική με ενσωματωμένο πομπό FM, κάμερα 5 Megapixel με οπτικά μέρη Carl Zeiss και δυνατότητες προσδιορισμού τοποθεσίας, άδεια φωνητικής πλοήγησης τριών μηνών και ταχύτητα υψηλής σύνδεσης, όλα αυτά σε μία συσκευή.

Nokia N85 - Το απόλυτο πακέτο ψυχαγωγίας

Ο υπολογιστής πολυμέσων Nokia N85 δημιουργήθηκε ώστε να προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο ψυχαγωγίας, με έμφαση στη διασύνδεση και την «ανακάλυψη». Η σειρά συσκευών πολυμέσων Nokia Nseries με διπλό συρόμενο σχεδιασμό εξελίχθηκε και προσφέρει ακόμη πιο μικρό και λεπτό σχεδιασμό, ενσωματώνοντας τα πιο πρόσφατα χαρακτηριστικά και υπηρεσίες, για την καλύτερη κινητή εμπειρία χρήσης.

Με μία ισχυρή σειρά χαρακτηριστικών πολυμέσων, ο υπολογιστής πολυμέσων Nokia N85 φέρνει τον κόσμο της κινητής σύγκλισης στο επόμενο επίπεδο. Παιχνίδια, μουσική, πλοήγηση και φωτογραφία αναμειγνύονται όλα μαζί με τη νέα υπηρεσία Ovi αλλά και άλλες υπηρεσίες μέσω 3.5 G HSDPA και Wi-Fi σύνδεση, ώστε η «ανακάλυψη» και η ανταλλαγή εμπειριών να γίνεται εύκολα και γρήγορα.

Το Nokia N85 είναι «φορτωμένο» με προ-εγκατεστημένους 10 τίτλους παιχνιδιών N-Gage, τόσο «ζωντανά» λόγω της εκπληκτικής OLED οθόνης. Εξειδικευμένα πλήκτρα παιχνιδιών ενεργοποιούν φωτισμό, καθώς η συσκευή βρίσκεται σε κατάσταση οριζόντιας προβολής για να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την αίσθηση δράσης.

Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην κάμερα 5 megapixel με οπτικά Carl Zeiss και φωτεινό φλας Dual LED η οποία απαθανατίζει καθαρές, ζωντανές εικόνες αλλά και βίντεο ποιότητας DVD σε 30 καρέ το δευτερόλεπτο. Το ενσωματωμένο A-GPS καθιστά εφικτό τον προσδιορισμό της τοποθεσίας των φωτογραφιών στους χάρτες Nokia καθώς και εύκολο το μοίρασμα νέων ανακαλύψεων σε ιστοσελίδες όπως Flickr, Friendster ή Share on Ovi.

Με 8GB διαθέσιμη μνήμη, με αναπαραγωγή μουσικής μέχρι και, 30 ώρες και ήχο υψηλής ποιότητας επιτρέπει στον κάτοχο να απολαμβάνει τα αγαπημένα του μουσικά κομμάτια οπουδήποτε. Δημιουργήστε την προσωπική σας μουσική συλλογή μέσα από τα 2.5 εκατομμύρια μουσικά κομμάτια και λίστες, τα οποία είναι διαθέσιμα μέσα από το Nokia Music Store ή από άλλους πάροχους μουσικής ή να συγχρονίσετε τον υπολογιστή σας και την μουσική λίστα του κινητού σας, μέσω USB. Εναλλακτικά, μπορείτε να απολαύσετε RDS ραδιόφωνο ή μία ευρεία συλλογή σταθμών μέσω διαδικτύου.

Η ενσωματωμένη εφαρμογή Nokia Download καθιστά τον υπολογιστή πολυμέσων Nokia N85 πραγματικά προσαρμόσιμο προσφέροντας μεγάλο εύρος περιεχομένου. Αυτό περιλαμβάνει μία εκπληκτική παγκόσμια συλλογή περιεχομένου, την τελευταία που επικρατεί σε παιχνίδια κινητών τηλεφώνων και δυναμικές εφαρμογές ώστε οι κάτοχοι κάνουν τη δική τους συσκευή προσωπική υπόθεση.

Ο Πρόεδρος της Alpha Copy / Nokia, κύριος Σ. Ι. Κωνσταντινίδης, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Ο υπολογιστής πολυμέσων Ν85 προσφέρει ένα μοναδικό συνδυασμό χαρακτηριστικών πολυμέσων, όπως εκπληκτική οθόνη, μοναδικές δυνατότητες φωτογραφίας και βίντεο, συνδεσιμότητα σε υψηλές ταχύτητες, καθιστώντας το έτσι τον απόλυτο υπολογιστή πολυμέσων. Στόχος της Alpha Copy / Nokia, παραμένει η Ποιότητα στην Επικοινωνία, σε συνδυασμό με τη διαρκή ανταπόκριση στις ανάγκες της Ελληνικής αγοράς μέσα από τη διάθεση των πιο άρτιων προϊόντων τεχνολογικής σύγκλισης».


Tags: Nokia, N85, Alpha Copy, Κωνσταντινίδης, Carl Zeiss, N-Gage, FM.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top