Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

H Dell απλοποιεί την διαδικασία δημιουργίας αντίγραφων ασφαλείας

Τεχνολογία » Hardware - 13/10/2008

Η Dell ανακοίνωσε πρόσφατα την πρώτη ενοποιημένη λύση του κλάδου για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας(backup) και ανασύστασης(restore) από δίσκο σε δίσκο, το Dell PowerVault DL2000, που βοηθάει τους πελάτες να απλοποιήσουν τη διαδικασία προστασίας δεδομένων ενώ μειώνει το χρόνο δημιουργίας αντιγράφων.

H Dell απλοποιεί την διαδικασία δημιουργίας αντίγραφων ασφαλείας

Μια ενοποιημένη πλατφόρμα λογισμικού και εξοπλισμού, ο DL2000 αυτοματοποιεί και απλοποιεί τη διαδικασία εγκατάστασης και την διαχείριση της δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας από δίσκο σε δίσκο, επιτρέποντας στους πελάτες να βελτιώσουν τους πόρους τους μέσω μιας αποθηκευτικής στρατηγικής αποθήκευσης σε επίπεδα.

Η ολοκληρωμένη λύση είναι σχεδιασμένη να παρέχει αυτοματοποίηση και κεντρική διαχείριση για να διευκολύνει όλες τις πλευρές της δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, ανασύστασης και αποφυγής δημιουργίας πολλαπλών αντιγράφων. Πρόσθετα προηγμένα χαρακτηριστικά όπως οι δυνατότητες αρχειοθέτησης και δημιουργίας επιπλέον αντιγράφων είναι δυνατό να ενσωματωθούν σε οποιαδήποτε φάση χωρίς πρόβλημα για να κλιμακώσουν και να αυξήσουν την χρηστικότητα ανάλογα με τις απαιτήσεις των επιχειρήσεων.

Η Dell αναμένει να διαθέσει το σύστημα τις προσεχείς ημέρες και προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες αποθήκευσης για να βοηθήσει τους πελάτες να κατανοήσουν το υφιστάμενο αποθηκευτικό τους περιβάλλον και να τους παρέχει έναν σαφή δρόμο με δυνατότητες δράσης προς πιο αποδοτικές εφαρμογές αποθήκευσης και εργασίες.

«Οι οργανισμοί σε όλη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική αντιμετωπίζουν προκλήσεις αναφορικά με τον τρόπο αποθήκευσης, διαχείρισης και προστασίας των δεδομένων που αυξάνονται με ραγδαίο ρυθμό και που σχετίζονται με την ανάπτυξη των επιχειρήσεων» αναφέρει ο Robin Kuepers, επικεφαλής των αποθηκευτικών συστημάτων της Dell EMEA.

«Η δυνατότητα αυτοματοποίησης των καθημερινών εργασιών ρουτίνας είναι καίρια για τα στελέχη των τμημάτων πληροφορικής, ώστε να απλοποιήσουν το συνολικό τους αποθηκευτικό περιβάλλον. Πρόσβαση σε συμβουλευτικές υπηρεσίες που καθοδηγούν την αξιολόγηση, το σχεδιασμό και την εφαρμογή της κατάλληλης αποθηκευτικής λύσης αποτελούν επίσης το κλειδί στην επιτυχία.

Με την παρουσίαση του PowerVault DL2000 οι οργανισμοί έχουν πρόσβαση σε μία έξυπνη λύση διαχείρισης δεδομένων που αυτοματοποιεί την διαδικασία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και ανασύστασης, εξοικονομώντας χρόνο διαχείρισης και χρήματα που μπορούν αντίστοιχα να χρησιμοποιηθούν σε καίριες δραστηριότητες που θα έχουν θετικό αντίκτυπο στην επιχείρηση.»

Η Tuscaloosa Computer Systems, Inc. (TUSCOM) είναι μια εταιρία παροχής υπηρεσιών πληροφορικής στην περιοχή των ΗΠΑ που παρέχει υπηρεσίες δικτύων και λογισμικού σε μια πληθώρα οργανισμών συμπεριλαμβανομένων ασφαλιστικών εταιριών, τραπεζών, εργοστασίων κατασκευής και μικρών ιδιωτικών επιχειρήσεων.

«Στο πελατολόγιο μου, εργάζομαι συνεχώς με δεδομένα που διαρκώς αυξάνονται και η αλήθεια είναι ότι τα συστήματα ταινίας δεν μπορούν απλά να συμβαδίσουν με την ανάγκη για ταχεία δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και ανασύσταση» αναφέρει ο Jay Biggs, CEO της TUSCOM και μέλος του δικτύου εξουσιοδοτημένων συνεργατών της Dell.

«Ο DL2000 είναι ένας μοναδικός συνδυασμός τεχνολογίας δίσκου και λογισμικού που με απλά λόγια δίνει λύσεις και το κάνει γρήγορα. Είναι εκπληκτικό να έχεις μόνο μία μονάδα που μπορεί να δημιουργήσει αντίγραφα και να αρχειοθετήσει.»

Ενοποιημένη λύση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και ανασύστασης

Μέλος της νέας οικογένειας προϊόντων της Dell TierDisk, ο PowerVault DL2000 μπορεί να εγκατασταθεί έως 4,5 φορές ταχύτερα σε σχέση με άλλες μη ενοποιημένες διαθέσιμες λύσεις. Προσφέροντας μέχρι 144ΤΒ διαθέσιμου χώρου στο δίσκο, η λύση είναι ιδανική για την δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και ανασύστασης σε μικρούς και μεσαίου μεγέθους οργανισμούς και σε υποκαταστήματα οργανισμών που αναζητούν μια απλή, ικανή και οικονομικά συμφέρουσα λύση προστασίας δεδομένων.

Ο DL2000 εξαλείφει την ανάγκη ρύθμισης του RAID από τους πελάτες ή την ανάθεση Αριθμών Λογικής Μονάδας (Logical Unit Numbers, LUNs) στο λογισμικό αποθήκευσης των αντιγράφων ασφαλείας.

Αυτοματοποιημένη παροχή αποθηκευτικού χώρου ρυθμίζει τους δίσκους για άμεση χρήση και δίνει την δυνατότητα της πλήρους λειτουργίας του συστήματος στους πελάτες 4,5 φορές πιο γρήγορα από τις υπάρχουσες μη ενοποιημένες λύσεις. Επιπροσθέτως, η χωρητικότητα αποθήκευσης μπορεί να επεκταθεί άμεσα χωρίς να απαιτείται επαναρρύθμιση ή εγκατάσταση της συσκευής εκ νέου.

Όταν συνδυαστεί με τον Dell PowerVault TL2000, τον TL4000, ή την βιβλιοθήκη ταινιών ML6000, ο DL2000 έχει την δυνατότητα να παρέχει όλα τα πλεονεκτήματα της δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας με την ταχύτητα της τεχνολογίας δίσκων και την ασφάλεια της ταινίας για ανασύσταση μετά από καταστροφή από άλλη τοποθεσία.

Οι λύσεις PowerVault DL2000 έρχονται εγκατεστημένες από το εργοστάσιο και πιστοποιημένες με είτε το πρόγραμμα CommVault Simpana ή το Symantec Backup Exec με επιπρόσθετα ενοποιημένα εργαλεία που βοηθούν τους πελάτες να στήσουν τον DL2000 σε λεπτά έναντι ωρών.

Ο PowerVault DL2000 με την υποστήριξη της διαχείρισης λογισμικού CommVault περιλαμβάνει:

• Κονσόλα κεντρικής διαχείρισης που αναθέτει τις εργασίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και θέτει τους κανόνες για την παρακολούθηση του συστήματος και την διατήρησή του για ευρείες ομάδες τοπικών φυσικών ή εικονικών server.

• Σταδιακή ανασύσταση ενός βήματος που συνδυάζει την επίδοση μιας ανασύστασης σε δίσκο με την εφαρμογή πολιτικών προστασίας εφαρμογών για να βοηθήσει τους πελάτες να επαναφέρουν το περιβάλλον τους μέχρι 77% πιο γρήγορα με την χρήση του CommVault

• Δυνατότητες διαχείρισης δεδομένων συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας αποφυγής πολλαπλών αντιγράφων (de-duplication), κατανεμημένη προστασία για ανασύσταση μετά από καταστροφή, συνθετικά πλήρη αντίγραφα ασφαλείας, και αρχειοθέτηση αρχείων και e-mail

O PowerVault DL2000 με την υποστήριξη του Symantec Backup Exec περιλαμβάνει:

• Μια αυτοματοποιημένη κονσόλα διαχείρισης που έχει την δυνατότητα να εξαλείψει την ανάγκη χειροκίνητης εγκατάστασης και ρύθμισης, σχεδιασμένη να βοηθήσει τους πελάτες να ολοκληρώσουν την εγκατάσταση και την αρχική εφαρμογή σε λιγότερο από 20 λεπτά

• Την δυνατότητα μεταφοράς των δίσκων αντιγράφων ασφαλείας σε ταινία από την ίδια κονσόλα διαχείρισης για εξωτερική ανασύσταση από καταστροφή με τους οδηγούς και τις βιβλιοθήκες ταινιών Dell PowerVault.

• Προηγμένα χαρακτηριστικά όπως συνεχή προστασία δεδομένων για file servers, Exchange, SQL και προστασία για τα εικονικά συστήματα VMware™ και Microsoft, και την κατοχυρωμένη με πατέντα τεχνολογία σταδιακής ανασύστασης που επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν σε ένα βήμα τη δημιουργία αντιγράφων εφαρμογών ή του συστήματος στους Exchange, SharePoint, Active Directory ή Microsoft Windows Server 2008 Hyper-V και VMware ESX και τη σταδιακή ανασύσταση σε επίπεδο αρχείων όπως έγγραφα ή αρχεία και φακέλους Sharepoint ή Exchange emails.

Απλές συμβουλευτικές υπηρεσίες, όχι «στρατιές συμβούλων»

Η επιλογή της σωστής λύσης για την δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας είναι ένα μεγάλο βήμα στη διασφάλιση της ασφάλειας των καίριων πληροφοριών των πελατών. Το ίδιο ισχύει και για την απόκτηση του σωστού προϊόντος και της απαραίτητης τεχνικής υποστήριξης.

Οι συμβουλευτικές υπηρεσίες αποθήκευσης της Dell βοηθούν τους πελάτες να κατανοήσουν καλύτερα τα υπάρχοντα αποθηκευτικά τους περιβάλλοντα και παρέχουν έναν σαφή δρόμο με δυνατότητες δράσης για πιο αποδοτικές αποθηκευτικές εφαρμογές και εργασίες. Το πρόγραμμα Dell ProSupport παρέχει στις επιχειρήσεις κάθε μεγέθους ευέλικτες, αξιόπιστες και ευκολότερες λύσεις υποστήριξης.

Το Dell ProSupport παρέχει 24/7 άμεση πρόσβαση στα κέντρα εξειδικευμένων τεχνικών της Dell, άμεση αποστολή ειδικευμένων τεχνικών και κλιμακούμενη διαχείριση μέσα από τα παγκόσμια κέντρα τεχνικής υποστήριξης της Dell. Αυτές οι βελτιωμένες παροχές μπορούν να βοηθήσουν στην προστασία επενδύσεων, να μειώσουν τον κίνδυνο, να διαχειριστούν την πολυπλοκότητα, να ενισχύσουν την παραγωγικότητα και να προστατέψουν ευαίσθητα δεδομένα.


Tags: Dell, backup, DL2000.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top