Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

Mass Videoconferencing από την LG

Τεχνολογία » Hardware - 31/10/2008

Το internet έχει αλλάξει όλα τα δεδομένα στην επικοινωνία, τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική. Πριν από αυτό, τα στελέχη των εταιρειών έπρεπε να ταξιδέψουν για να πραγματοποιήσουν συναντήσεις, να αποκρυπτογραφήσουν δυσανάγνωστα fax και να συνομιλήσουν μέσω «κακών» τηλεφωνικών συνδέσεων. Όλα τα παραπάνω και ειδικά τα ταξίδια, προκαλούσαν σημαντικά κόστη για τις εταιρείες, μειώνοντας την αποδοτικότητα του εκάστοτε πολυεθνικού οργανισμού.

Σήμερα η κατάσταση έχει αλλάξει χάρη στην πρόοδο της τεχνολογίας και την έλευση του videoconferencing και των on-line chats, αφού πλέον προσφέρονται πολλές καινοτόμες λύσεις που βοηθούν τις μικρότερες εταιρείες ή ακόμη και τα μεμονωμένα άτομα να είναι ανταγωνιστικά σε ένα παγκοσμιοποιημένο κόσμο.

Η LG, ηγέτιδα δύναμη στην τεχνολογία, προσφέρει μια επαναστατική λύση, ιδιαίτερα καινοτομική για τις εταιρείες, ενσωματώνοντας την webcam στο επάνω μέρος των W2271TC οθονών της. Οι νέες αυτές οθόνες των 22 ιντσών διαθέτουν μια ενσωματωμένη webcam 2.0 megapixel, ενώ αν συνδυαστούν με ενσωματωμένα μικρόφωνα και ηχεία αποτελούν την τέλεια επιλογή για videoconferencing, VOIP & recording videos, αξιοποιώντας έτσι στο έπακρο το επαναστατικό web 2.0.

Οι οθόνες W2271TC της LG διαθέτουν όλα τα απαραίτητα εργαλεία videoconferencing που χρειάζεται μια εταιρεία ενσωματώνοντας μια υψηλής ποιότητας webcam, ηχεία και μικρόφωνα. Η εν λόγω πρωτοποριακή «πρόταση» έρχεται να αντικρούσει ότι συμβατικό ίσχυε μέχρι τώρα αφού οι περισσότερες webcams της αγοράς - αν και μικρές σε μέγεθος - καταλαμβάνουν έξτρα χώρο στα γραφεία.

Σήμερα, πολλοί υπολογιστές διατίθενται με ενσωματωμένο λογισμικό για videoconferencing και οι οθόνες της LG W2271TC είναι συμβατές με τα διαθέσιμα πακέτα λογισμικού. Τα συστήματα που «τρέχουν» Microsoft Windows διαθέτουν και Windows Live Messenger, το οποίο επιτρέπει το videoconferencing ανάμεσα σε δύο άτομα με κείμενο και ανταλλαγή αρχείων.

Όσοι διαθέτουν Apple computers μπορούν να μπουν σε videoconferencing άμεσα με άλλους χρήστες Mac μέσω iChat, το οποίο είναι παρόμοιο με το Windows Live Messenger, με την προσθήκη όμως επιπλέον χαρακτηριστικών, όπως τη δυνατότητα για videoconferences με περισσότερα από δύο άτομα.

Είναι γεγονός, ότι το Videoconferencing θα αποτελέσει σημαντικό εργαλείο για πολλές επιχειρήσεις, αφού οι εταιρείες τείνουν να διεθνοποιούνται όλο και περισσότερο. Για τους εργαζομένους που συνεργάζονται συχνά με άλλα τμήματα, εταιρείες ή πωλητές, το videoconference θα διευκολύνει τις συνεργασίες, θα βελτιώσει τις σχέσεις και θα εμπλουτίσει την ποιότητα των ιδεών. Οι ‘απομακρυσμένοι’ συνάδελφοι που συναντιούνται σπάνια ή καθόλου, θα μπορούν τώρα να συνομιλούν εύκολα πρόσωπο με πρόσωπο.

Η επανάσταση του mass conferencing μόλις έφτασε από την LG!

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

Διαγώνιος: 22" Wide

Φωτεινότητα: 300cd/m²

Λόγος Αντίθεσης: 20.000:1 (DFC)

Χρόνος Απόκρισης: 5ms

Γωνία Θέασης: H:176ο, V:170ο

Ανάλυση: 1680 Χ 1050 (WSXGA+)

Συνδεσιμότητα: 15 Pin D-Sub, DVI-D, PC Audio In, Headphone out

Multimedia: Web Cam (2.0M Pixel Camera), Ενσωματωμένο Stereo Mic, FLATRON f Engine, HDCP, 4:3 in Wide, Photo Effect, ezZooming


Tags: LG, LG Electronics, Mass videoconferencing, web 2.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top