Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

Easynote RS65

Τεχνολογία » Hardware - 04/11/2008

Η Packard Bell, μια από τις κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας στην Ευρώπη, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου notebook EasyNote RS65, το οποίο χαρακτηρίζεται από τις ιδιαίτερες χρωματικές αποχρώσεις της σελήνης και αποτελεί την ιδανική επιλογή για τους χρήστες που διακατέχονται από πάθος για τη φορητότητα.

«Λέγεται συχνά ότι η τέχνη προέρχεται από την έκφραση των συναισθημάτων μας» δήλωσε ο κ. Emmanuel Fromont, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων & Μάρκετινγκ της Packard Bell. «Έτσι λοιπόν, ο σχεδιασμός του EasyNote RS65 είχε σαν σκοπό την δημιουργία ενός μοναδικού αντικειμένου τέχνης που θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο αυτή την εντύπωση.»

Το EasyNote RS65, αντανακλώντας την αφοσίωση της Packard Bell στον εξελιγμένο σχεδιασμό, αποτελεί ένα δείγμα τεχνολογικής υπεροχής, καλυμμένο από ένα μοναδικό μοδάτο περίβλημα.

Ο σχεδιασμός του σώματος συνδυάζει υπέροχα τις μαύρες μεταλλικές αποχρώσεις με την διακριτική κυψελοειδή επιφάνεια του εξωτερικού καλύμματος, ενώ έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες, όπως το νέο, πιο άνετο πληκτρολόγιο και το ανάγλυφο πλήκτρο τροφοδοσίας, ενώ το touchpad μπορεί να ενεργοποιείται και να απενεργοποιείται με το πάτημα ενός πλήκτρου.

Το EasyNote RS65 έχει κατασκευαστεί για χρήστες που απολαμβάνουν την ενισχυμένη φορητότητα. Επίσης, η οθόνη Diamond View 13,3 ιντσών του προσφέρει ιδανικά φορητό μέγεθος και ένα λεπτό και ελαφρύ σώμα.

Ο υπολογιστής ενσωματώνει κάρτα γραφικών ATI Mobility Radeon HD3470 με αυτόνομη μνήμη 256MB, για γραφικά υψηλής ανάλυσης και επαναστατική εξοικονόμηση ισχύος. Το EasyNote RS65 ενσωματώνει επίσης την δυνατότητα εναλλαγής χρήσης κάρτας γραφικών καθώς παρέχει στον χρήστη την επιλογή χρήσης της ενσωματωμένης στη μητρική κάρτας γραφικών της Intel προκειμένου να εξασφαλίσει μεγαλύτερη αυτονομία μπαταρίας. Η εναλλαγή αυτή επιτυγχάνεται με το πάτημα ενός ειδικού πλήκτρου.

Το EasyNote RS65 αντλεί την επεξεργαστική του ισχύ από τον πιο πρόσφατο επεξεργαστή Intel Centrino 2 που προσφέρει εξαιρετική απόδοση εξοικονόμηση ενέργειας και δυνατότητες αναπαραγωγής Blu-ray.

Οι προηγμένες τεχνολογίες του notebook EasyNote RS65 δεν περιορίζονται στα γραφικά. Διαθέτει επίσης έναν αναγνώστη καρτών 4-σε-1, υποδοχές βίντεο HDMI και DVI-I, webcam 1,3 megapixel, Wi-Fi σε πρωτόκολλο 802.11n και ενσωματωμένη δυνατότητα LAN 10/100.

Το λογισμικό είναι αυτό που καθιστά ένα notebook διασκεδαστικό και ενδιαφέρον, από την αποδοτικότητα μέχρι την εκπαίδευση, για τα παιχνίδια στο Internet, από τις ψηφιακές φωτογραφίες μέχρι τη ψυχαγωγία. Το notebook Packard Bell EasyNote RS65 είναι συσκευή ψυχαγωγίας από τη φύση της, με μια μεγάλη γκάμα από τους πιο γνωστούς τίτλους των κορυφαίων εταιριών λογισμικού.

Η προσφορά της Packard Bell σε λογισμικό περιλαμβάνει το Norton Internet Security™, το Carbonite για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας σε απευθείας σύνδεση (online), την πλήρη έκδοση του Adobe Photoshop Elements 6, το Nero 8 Essentials, το Microsoft Works 9 και έναν ή περισσότερους από τους επόμενους τίτλους παιχνιδιών – Disney.Pixar Wall. E, EA Need for Speed Prostreet... Διαθέτει επίσης συλλογή online λογισμικών και υπηρεσιών από την Metaboli για τη λήψη των καλύτερων στην κατηγορία τους παιχνιδιών, το e-bay και το Skype.

Διαθεσιμότητα & Τιμή

Το EasyNote RS65 της Packard Bell διατίθεται στα Ευρωπαϊκά καταστήματα λιανικής πώλησης, με εκτιμώμενη τιμή που ξεκινάει από τα 1.199 Ευρώ. Η διαθεσιμότητα διαφέρει ανάλογα με τη χώρα.


Tags: Packard Bell, Easynote, notebook, laptop.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top