Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

Μεγάλη απάτη από το zougla.gr

Τεχνολογία » Internet και ISPs » Web Sites - 20/02/2009

Πολλοί χρήστες που μπήκαν σήμερα στο zougla.gr, δεν πίστευαν στα μάτια τους με αυτό που διάβασαν σαν είδηση. Το site υποστηρίζει ότι ξεπέρασε σε επισκεψιμότητα το BBC (και μάλιστα τη διεθνή έκδοση που... δεν υπάρχει!). Προσπαθούν να το αποδείξουν παρουσιάζοντας γραφήματα από το Alexa.com!

Μεγάλη απάτη από το zougla.gr

Κανείς βέβαια δεν τους έχει πει ότι οι μετρήσεις του Alexa κάθε άλλο παρά αξιόπιστες είναι, όμως ακόμα και έτσι, οι εικόνες δεν είναι σωστές. Γιατί; Γιατί το bbc.com δεν είναι η σελίδα του BBC, η σελίδα του είναι το bbc.co.uk. Το bbc.com κάνει ένα redirect, οπότε και δεν κρατάει επισκεψιμότητα, αφού όλοι οι χρήστες έχουν σε bookmark το co.uk.

Συγκεκριμένα, δείτε την εικόνα που έχει ανεβάσει το zougla.gr:

Zougla.gr vs bbc.com alexa graph

Διαβάστε και το κείμενο του:

Αυτή είναι η δεύτερη έκπληξη που μας κάνατε. Εξαιτίας σας, η ηλεκτρονική εφημερίδα zougla.gr πέρασε σε επισκεψιμότητα τη διεθνή έκδοση του BBC.

Δείτε πώς φιγουράρει μπροστά από το θηρίο των δισεκατομμυρίων εν δυνάμει χρηστών, λόγω αγγλικής γλώσσας.

Σας το αφιερώνουμε και συνεχίζουμε, με την υπόσχεση ότι μία από τις επόμενες προτεραιότητες, είναι και η εισαγωγή της αγγλικής γλώσσας, για να έχουν τη δυνατότητα - πέραν κάποιων ομογενών μας δεύτερης ή τρίτης γενιάς που δυσκολεύονται να διαβάσουν ελληνικά- οι φίλοι της Ελλάδας από όλον τον πλανήτη, να μπαίνουν στη «ζούγκλα» μας!

Να είστε σίγουροι ότι την επόμενη φορά που θα επιστρέψουμε με είδηση για την πορεία της ηλεκτρονικής σας εφημερίδας, τα πράγματα θα είναι πιο εντυπωσιακά.

Καλό Σαββατοκύριακο.

Ας δούμε τώρα την πραγματικότητα, συγκρίνοντας με το πραγματικό BBC, το οποίο ΔΕΝ έχει διεθνή έκδοση:

Zougla.gr vs bbc.co.ul

jungle.gr vs bbc.co.uk pagevies

Και μια σύγκριση κατάταξης με το bbc.com - έστω κι αν είναι ανύπαρκτο:

Reach for jungle.gr vs bbc.com

Πως σας φαίνεται;

Το διαβάσαμε από το xblog.gr, όμως έχει κάνει το γύρο του internet.


Tags: Zougla.gr, bbc, jungle.gr, bbc.com, bbc.co.uk, alexa.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)

Σχόλια

  • Βασικά δεν είναι ακριβώς απάτη. Απλά είναι άσχετοι. Έχουν στηριχθεί σε 100 αρθογράφους γνώστες ως επι των πλήστων νεαρής ηλικίας που δεν τους χαλά καθόλου το 500άρι το μήνα και να κάνουν δουλειά από το σπίτι, και απλά έχουν την εντύπωση ότι έφτασαν το bbc... αχαχαχαχ.. Απάτη σίγουρα δεν είναι λοιπόν.

    Ποιο πολύ για ανέκδοτο μου φέρνει..
    By: nectons @ 24/02/2009

  • Είναι απάτη. Γιατί
    α. όταν τους έκραξε όλο το ελληνικό internet, δεν κατέβασαν το άρθρο.
    β. όταν υποτίθεται ότι ενημερώνεις τον κόσμο έχοντας ένα τόσο μεγάλο site, έχεις και την ανάλογη ευθύνη. Αν αυτά που λες δεν τα ελέγχεις, είσαι απατεώνας
    γ. το ότι μπορεί π.χ. να προσελκύει διαφημιζόμενους στο site του που πιστεύουν ότι το site έχει τόσο μεγάλη επισκεψημότητα ή φήμη αποτελεί απάτη
    By: mrpc @ 24/02/2009

  • χαχα! τελικά κι εγώ αρχικά νόμιζα ότι είναι άσχετοι αλλά έχετε δίκιο, απατεώνες είναι... πάντως κι εμείς που δεν σκαμπάζουμε και πολλά δεν το χάψαμε το παραμύθι, ο κόσμος δεν είναι χαζός...
    By: Μαρίνα Γεωργίου @ 04/03/2009

  • ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙΣ
    By: antonis @ 25/03/2009

  • Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το συγκεκριμένο θέμα, διότι άλλη είναι η προσφορά της εκπομπής στον λαό αυτής της χώρας. Αρκετοί από εμάς πρέπει να παραδεχθούμε ότι οι αποκαλύψεις των δημοσιογράφων της εκπομπής μας ξυπνούν έναν έναν από τη χρόνια νάρκη όπου όλοι έχουμε πέσει και μας θυμίζουν ότι τίποτα δεν συγκρίνεται με την αξιοπρέπεια του καθένα μας ξεχωριστά. Όλοι ανεξαιρέτως την έχουμε χάσει, από την στιγμή που επενδύουν τα χρήματά μας στην καλυτέρευση της προσωπικής τους ζωής και όχι στη συλλογική καλυτέρευση που καλείται (υποτίθεται κάθε 4 χρόνια) άπό τους πολίτες της. Ο μόνος τρόπος να σταματήσει αυτό, για το καλό της χώρας και ΟΛΩΝ όσων την απαρτίζουν, είναι επιτέλους μια ή περισσότερες χώρες να τους/μας τρίξουν τα δόντια και να τους/μας ντροπιάσουν διεθνώς. Οι φίλοι όλων των κομμάτων της Ελλάδος πληρώνουν φόρους, για το λόγο αυτό όλοι πρέπει να ζητήσουμε κάτι καλύτερο απ' αυτό που μας προσφέρουν. Ας παραδεχθούμε ότι ένα άπό τα δυο κόμματα καλούνται να καλυτερεύσουν την καθημερινότητά μας, την ίδια μας τη ζωή. Παραδείγματα και υποδείξεις μπορούν αλεύθερα να βρούν και να υιοθετήσουν από χώρες του εξωτερικού όπως: Γερμανία, Η.Π.Α., Ιαπώνια κ.τ.λ. Χρήματα για ανοικοδόμηση της χώρας υπάρχουν. Ας δικαιολογήσουν σε μας και στις χώρες με τις οποίες συναναστρέφονται ότι έχουν έλλειμα. Δεν θα είναι αρκετό να πούμε ότι η ντροπή θα είναι δικιά τους αν δεν επιτύχουν τον στόχο, διότι δεν έχουν ''τσίπα'' επάνω τους, θα πρέπει να επιρρήπτονται κυρώσεις και αποχωρήσεις από την πολιτική ζωή της χώρας η οποία περίπου 2500 χρόνια τώρα, ανέδειξε τη ΔΗΜΟκρατία (ευρέως γνωστό παγκοσμίως) και όχι την ολιγαρχία, όπου στην ιστορία μας την είδαμε και την ξαναβλέπουμε και την ζούμε καθημερινά στην Ελλάδα. Πραγματικά πιστεύω ότι κανένας συμπολίτης δεν θέλει να ζεί βλέπωντας: άστεγους, φτωχούς, πάρα πολύ φτωχούς, πεινασμένους,άνεργους,αγχωμένους,ταλαιπωρημέ-νους και γενικά απεγνωσμένους. Το πιο σημαντικό που χάνουμε λίγο λίγο καθημερινά η πλειονότητά μας είναι η αξιοπρέπειά μας. Κάποιος έδωσε τέλος στη ζωή της γυναίκας του των παιδιών του και της δικής του. ο καθένας από εμάς που συνεχίζουμε να ζούμε ας καταναλώσουμε 10 λεπτά από τον πολύτιμο χρόνο που μας απομένει, να σκεφτούμε και να προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε τους εαυτούς μας στο να βρούμε λύσεις. Τέλος, αν πρέπει να υπάρχουν τροποποιήσεις του συντάγματος ας υπάρξουν και στον χρόνο παραμονής της κάθε κυβέρνησης. Θέλει να έχει μεγάλη υπομονή και ανοχή κανείς για να περιμένει 4 περίπου χρόνια για να εναποθέσει σε άλλο κόμμα (ακόμη κι αν δεν είναι της αρεσκείας του) τις έλπιδες και κυρίως τις προσδοκίες του. Δεν διεξάγουμε τίποτα πολύτιμο ούτε προσφέρουμε κιόλας. προβάλλουμε όμως σκάνδαλα και πρόσωπα, μέρος του σημερινού πραγματικού πολιτισμού μας είναι κι αυτό.΄Ελπίδα κι ευχή μου είναι τελικά, να είμαστε όλοι καλά και να συνεχίσουμε να ελπίζουμε και να ευχόμαστε. Αυτό είναι απόδειξη όχι ότι υπάρχουμε αλλά οτί ζούμε.
    By: Γ. Μπράιαν @ 26/05/2009

  • Παιδιά,
    Προσέχετε τα δυο μεγάλα κόμματα κάνουν στατιστικη καμπίνα που είναι καλύτερη από την καλύτερη διαφήμιση ..
    σας παρουσιάζουν δήθεν γκάλοπ ότι δεν υπάρχει συσπείρωση και ο κόσμος δεν θα ψηφίσει για να σας παρασύρουν να μην ψηφήσετε τα μικρά κόμματα .
    Στις εκλογές είναι σίγουρο ότι τα μεγάλα κόμματα θα συσπειρωθούν 100% και θα ψηφήσουν μονό οι οπαδοί των μεγάλων κομμάτων.
    Ετσι θα ξαναφαμε πάλι στην μούρη τον Καραμανλη.
    ψηφίστε λοιπόν , είναι ο μόνος τρόπος να μην μας ξαναέλθει ο τιποτας Καραμανλης ,αφού μιλαει μιλαει και δεν λεει τίποτα , συνεχεία λέει αλλά λόγια να αγαπιόμαστε , δεν συγχρονίζει τις ερωτήσεις που του γίνονται με τις απαντήσεις του θεωρώντας μας ηλίθιους.
    Προσέξτε γιατί η αδιαφορία μας είναι ο Μόνος και μοναδικός τρόπος να ξαναβγεί ο τιποτας.
    ρε παιδιά , με τις ψεύτικες σαπουνοφουσκες του Καραμανλη και τους υπόλοιπους να κλέβουν θα πάμε μπροστά ;
    μας κλεψανε όλα τα λεφτα η ελλαδα ληστεφτηκε ολοκληρωτικα
    θα μας κλέψουν και τα σώβρακα αν μεινουν .
    δεν έχουμε να φάμε .
    ψηφήστε γιατί χαθήκαμε.

    By: stelios @ 02/06/2009

  • ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΕΛΙΟ..
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ 7-9-2009 ΔΗΛ. ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ..
    ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΙΔΙΩΣ ΗΛΙΚΙΕΣ 20- 35
    ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ. ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΑΘΕΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΛΟΥΣ..
    By: ΑΝΤΩΝΗΣ @ 14/06/2009

  • ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΟ.
    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ.ΙΣΩΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΚΛΕΞΕΙΣ (ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΣΤΩ)ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ. ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΟΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΡΕΟΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΔΙΣ,ΤΡΙΣ,ΚΑΙ ΔΕ ΣΥΜΜΑΖΕΥΕΤΑΙ.
    ---------------------------------------------------
    ΚΩΣΤΑ ΒΑΡΝΑΛΗ
    ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΣΩΚΡΑΤΗ. ΕΚΔΟΣΗ ΚΕΔΡΟΥ 1974
    1) ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ
    ΕΝΑΣ ΣΑΣ ΝΑΤΑΝΕ ΚΑΘΑΡΟΣ,Ο ΝΟΜΟΣ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΖΟΤΑΝΕ ΧΑΜΟΥ ΘΡΙΨΑΛΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΝΙΑΧΤΟΣ.
    2) ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ
    Αν με δικαζατε ενας ενας χωριστα ω ανδρες Αθηναιοι,ΘΑ Μ'ΑΘΩΩΝΑΤΕ.Τοσο πολλοι,δεν μπορειτε...Οσο πιοτεροι κολλανε συναμεταξυ τους και κανουνε πληθος,τοσο λιγοτερ'η κριση τους και πιοτερ'η κακητα.Κι αν εισαστε κολλημενοι πεντακοσιοι διαλεχτοι σοφοι(Σωκρατηδες να πουμε),δε θα κανατε μισο Μπερτολδο.Οχι τωρα,που εισαστε πεντακοσοι Μπερτολδοι!...Πληθος,Δημοσια Γνωμη,-τεραστιο Κοπροσκυλο δεμενο στο παλουκι μεσα στον ηλιο.
    3) ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ
    Σαν ειδα τον εαφτο μου καργαρισμενον απανου στο σανιδοκρεβατο με την κωμικην επισημοτητα ποχουνν ολα τα λειψανα,και γυρα μου θλιμενες Μαγδαληνες τον πατριωτισμο των κατηγορων,τη δικη σας αλαθοσυνη και την παρθενια των νομων,γελασα με την καρδια μου.Γιατι,καθως ξερετε,οι ψειρες φεβγουν απο τους πεθαμενους και πανε στους ζωντανους.Και σαν κοιταξα και σας τους ζωντανους απο πανω ως κατω να βρωματε σαν ψοφιμια δεκα μερων(αλλος ναχει θερμες,αλλος σπασιμο κι αλλος μαγιασιλι...ψωρα ...χτικιο)κι ωστοσο να χετε την ορεξη να βγαλετε το ματι του πλαγινου σας,πηγε ο νους μου στα ζωα.Οσα τρωνε τ΄αλλα νομιζουνε τον εαφτο τους αθανατο.Κι οσα τρωγονται δεν μπορει να μην ελπιζουνε,πως θ΄αναστηθουνε μια μερα σε καλυτερη ζωη.
    4) ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ
    Ξεμαβλιζα τα παιδια!Ποια παιδια;Ουλ'ΟΙ ΜΑΘΗΤΑΔΕς ΜΟΥ ΤΑ ΧΑΝΕ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑ....Και δεν ειτανε «μαθηταδες»,ειτανε φιλοι μου......Αν τα παιδια με παιρνανε το κατοπι,δε μπορουσα και ναν τα διωξω...Τα παιδια θελουν αστεια και γελια....φιλοσιφιες και τετοια δεν τα χωνεβουνε,κορο'ι΄δεβουνε το δασκαλο,βαριεστιζουνε και το σκανε απο το σκολιο!....Τα δασκαλεβα,λετε,πως εχουνε το δικαιωμα να δερνουνε και να δερνουνε τους πατεραδες τους οταν αφτοι μπεκρολογουνε και χαλανε τα λεφτα τους στον τζογο και στις γυναικες κι οταν ξεμωραθουν η τρελαθουνε.Αφτα δεν τα λεγα στα παιδια,τα λεγα στους πατεραδες....
    5) ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ
    Ενας επικιντυνος μητε δικαζεται μητα απολογιεται....Δικαζει και θανατωνει.Γιατι κατεχει την εξουσια! Και μοναχα σαν τηνε χασει, τοτε μπορει να τονε δικασετε,αν σας βασταει....κι αν τονε πιασετε!
    6) ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ
    Γιατι σκοπος των νομων δεν ειναι να τιμωρουνε τους φταιχτες,μα τους αδικημενους,και να μποδιζουνε τους κλεμενους να κλεψουνε κι αφτοι.Νομος θα πει θεληση των δυνατων κι αδυναμια των αβουλων.«Δικαιον ουκ αλλο τι η το του κρειττονος συμφερον».
    7) ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ
    Και ποιοι ειναι οι δυνατοτεροι;Μητε κεινοι ποχουνε τα πιο γερα κορμια..ο ΜΙΛΩΝ,ο ΗΡΑΚΛΗΣ.Μητε εκεινοι ποχουνε τα πιο γερα μυαλα...φιλοσοφοι,σατυρικοι,ποιηταδες.Μητε κεινοι ποχουνε τις πιο γερες ψυχες...ενας Προμηθεας,ενας Λεωνιδας,ενας Κυναιγυρος,μυθικα προσωπατα,πλασματα της φαντασιας των φοβιτσαριδων.Δυνατωτεροι παντου και παντοτες ειναι οι ΚΛΕΦΤΕς.......
    8) ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ
    Οι κλεφτες (σε μεγαλη πολιτεια )αφου πλουτησαν αρκετα,αποφασισανε να τακτοποιησουνε την ζωη τους.μαζεΨανε λοιπον τους φτωχους και τους ειπανε.Θελουμε το καλο σας.Δεν θα σας παρουμε τα φκιαρια,τους κασμαδες,τα σκεπερνια,τα ζεμπιλια με το ψωμοτυρι,τα τριπια σας πουμαμισα,τις καλυβες σας.Εισαστε λεφτεροι!!!Να ζειτε κατα τα κεφια σας,να κερδιζετε,να κανετε κομποδεμα,να μεθατε,να χορεβετε,να γεννοβολατε και να πεθαινετε.Εμεις θα σας μαθουμε τις αληθειες!Θα σας
    δωσουμε φαντασια,κι αθανατη ψυχη.Κι οποιος απο σας γουσταρει ,θα μπορει να γραφει ποιηματα,θεοριες και να δοξαζεται!Ο κυριαρχος ΛΑΟΣ θα εισαστε ΣΕΙΣ!Εμεις μοναχα θα σας κουμανταρουμε.Θα φροντιζουμε για την ΑΣΦΑΛΕΙΑ της ΖΩΗΣ σας,της ΤΙΜΗΣ και της ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ σας.Σεις θα δουλεβετε.κατα πως ,κι οτι,κι οποτε θελετε.Εμεις θα σας δινουμε δουλεια και σεις θα μας δινετε τα κοπια σας.Και για να μη θαρρεψετε οτι σας αδικουμε,θα πλερωνουμε κι εμεις φορους στο ΚρΑΤΟς-ΣΤΟΝ ΕΑΦΤΟ ΜΑΣ.Θα εχουμε τους ιδιους θεους,που θα προσταζουν εσας να δουλεβετε και να μην τρωτε κ'εμας να καθομαστε και να τρωμε,κ.λ.π. κ.λ.π.....Και καταληγει(ο Σωκρατης).Μοναχα σας λεω.-«Αλιμονο στον αφτοδουλο πολιτη, που φτασμενος στα εσχατα της απελπισιας παραδινεται για να σωθει,στο ελεος του Θεου και στους νομους των ΚΛΕΦΤΩΝ....

    By: ΑΦΕΛΗΣ @ 13/10/2009

  • στην χωρα μας εδω και 50 χρονια τα παντα γινονται για τους κλεφτες οι νομοι ειναι γεματοι πορτες και παραθυρα , τελειες και κοματα , για να βρουν οι κλεφτες εδαφος , καρεκλες ,θρονους και υπουργεια με κυριαρχο σκοπο το χρημα. να κτισουν καμια βιλα στην γυναικα τους για να υπερισχυσει στις φιλες της ..και να δειξει ποσο πετυχημενη ειναι στην ζωη .....
    αυτες τις αξιες διδασκονται σημερα τα αμοιρα παιδια τους ( το ψαρι απο το κεφαλι ..)
    οποιος μιλαει για πνευματικες τον γιουχαρουν ..
    γεμισαν τα Υπουργεια απο ανεγκεφαλους , καθυστεριμενους ανικανους να χωρισουν δυο γαιδαρων τα αχυρα και το κακο ειναι οτι αυτα τα λενε προσφορα προς το συνολο ... οχι προσφορα βλακιας .
    για να αποβλακωσουν ακομα περισσοτερρο τον ελληνικο λαο ..και να βρουν επομενως προσφορο εδαφος για κομπινες .
    By: stelios @ 23/11/2009

  • Xιλλια ευγε στον αειμνηστο Βαρναλη,διοτι εκανε πραξη τα πιστευω του κι οντας μεγας μπηκτης , λατρης του ασθενους φυλλου ξεσκιζε ιδιαιτερως ολες εκεινες τις γυναικες των αλλων, τις ωρες που αυτοι πηδουσαν τον Ελληνικο λαο.
    By: christosboulgaridis @ 02/02/2010

  • ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ AEGAN ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ......... ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΘΑ ΜΕ ΤΟ ΤΗ ΕΙΠΕ Ο ΜΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ
    By: ANAJIOS @ 01/03/2010

  • ΟΤΑΝ Ασχολειται κανεις με τον Τριανταφυλλοπουλο
    ειναι σαν να ανακατευεις βοθρο.
    Κι'οσο γι΄αυτον τον ηληθειο τον Βιενοπουλο, που
    ο Μαλακας ο Χατζηδακης του την πουλησε, θα βρει ολων των Ελληνικο Λαο μπροστα του και θα ΦΥΓΕΙ ΝΥΧΤΑ!!!
    By: maragoudakis @ 29/03/2010

  • ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΑΝΟΙΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΑΔΩΝ ΜΑΣ.ΠΟΙΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ.ΕΙΜΑΙ ΓΟΝΕΑΣ ΚΑΙ ΞΕΡΩ.ΤΟΣΗ ΜΑΣΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΡΩΝΕ,ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΣΘΑΝΘΟΥΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΣΙΠΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΟΜΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ
    By: ΣΑΚΗΣ @ 30/04/2010

  • Λοιπον ακουστε μια αλλη απατη.Οταν κανει την εκμπομπη του Ο μεγαλος λαομαχητης των μετοχων και των εκατομμυριων φροντιζουν απο το στουντιο να μην εχεις σχεδον καμια επαφη.Δευτερον παρουσιαζουν αυτα που πλεουν με τα δικα τους νερα.Ειμαι ενας Ελληνας μεταναστης που κατα την διαρκεια του 1963 η τοτε συνθηκες αναγκασαν 7.800.000 Ελληνες να φυγουν απο την Ελλαδα.Εκει σπουδασα ΚΟινωνιολογια και διετελεσα ενας προδρομος και επαναστατης για να αποκτησουμε καποια ανθρωπινα δικαιοματα στις χωρες που ζουσαμε.Εστειλα παρα πολλες φορες διαφορα εμαιλ αλλα δεν βαριεσε και αυτοι σε αυτο το δηθεν καναλι της εργατιας εργαζεται με ενα μονο σκοπο να αποκτουν περισσοτερα χρηματα εις βαρος μας.
    Εκει στην ξενητια εφαγα τα σκατα με το κουταλι ενω αυτοι εδω εξακολοθουν να μας δουλεβουν και εμεις καθομαστε και τους ακουμε.Ντροπη τους.
    Εχω ραματα για την γουνα τους.Δεν τολμουν ομως να απαντησουν στα σχολια μας και τα ερωτηματα μας.Πρωτα απο ολα εδω σε αυτη την χωρα ολα περπατανε με το λαδωμα και τα φακελακια.Μπορει να μας πει πια ειναι τα περουσιακα στοιχεια του Κ.Τ. ακομη και του αλλου δηθεν σατυρου που θυσαυριζει με το ΑΛΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ.Βρε δε μας χεζουν λεω εγω.
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΕΡΜΑ.
    By: Stratos @ 04/05/2010

  • Aυτη η Ελλαδα μας αξιζει!!! Ναειμαστε μαλιστα και ΛΙΑΝ ευχαριστημενοι. Αφου υπαρχουν Κοθωνια που παρακολουθουν το Λαζοπουλο που θησαυριζει κανοντας ΔΗΘΕΝ σατηρα(χαραμιζω και την λεξη), αυτη λοιπον η Ελλαδα μας αξιζει! Το Ε.Σ.Ρ. ψαχνει κανενα Τριανταφυλλοπουλο (που τους ...γραφει) κανενα Κανακη που χεστηκε με το προστιμο και οχι με αρπακτικα!
    By: Χρηστος Παπαχρηστος @ 26/05/2010

  • Φτασαμε στο σημειο να ξυλοκοπουν Βουλευτες στους δρομους!!! Αυτο το συχαμερο, βλακωδη, ξευ-
    τυλιστικο, αηδιαστικο που ακουμε στην Βουλη των
    Ελληνων <ξερεται ποσω σας εκτιμω> αγαπητε μου
    Αυτα μεταξυ των. ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΣ
    ΛΑΟΣ? Ψηφιζει τον Παπανδρεου, τον Παγκαλο, τον
    Πεταλωτη, την Παπανδρεου την... ανεραστη. Τι ειπαι τον Σεπτεμβριο του '09? Λευτα υπαρχουν ατελειωτα
    ...ο Ακης μονο εφαγε 90 εκατ. ευρω απο τα υποβρ-
    ιχεια, ο Τσουκατος εφερε 100 εκατ., περισευουν και 10 ειμαστε κερδισμενοι 'η οχι? Η Νταλαρα αλλαξε το γραφειο της μονο με 60.000χ. ευρω και 180.000 που εδωσε σε ...αγνωστες ΜΚΟ!!! ο Παγκαλος 6.000ευρω για...Ασημικα. Σκευτειται ποσα θα χαλασει το ΥΠ. ΕΞ. για τους πρεσβεις ολων των χωρων αλλα και για τις πρεσβειες μας ανα τον κοσμο. Εγω απο 1.400ευρω που επερνα ΔΩΡΟ τορα θα παρω 400ευρω!!!!!!! Μου ηρθε το σημα 220ευρο
    η ασφαλεια του αυτοκινητου(του 1995) 220, η ΔΕΗ
    161ευρω, ο ΟΤΕ 120ευρο, το καλοκαιρι του '09 εκανα εγκχειρηση, 5απλο BAY-BUS, πηρα δανειο 10,000ευρο,για (καταλαβενεται) καθε μηνα πληρω- νω 172ευρω. Δηστυχως δεν μπορω να κρυφτω απο αυτα και να παρω μια ανασα. ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ -ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ 300 ΚΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΗ ΜΠΑΜΠΑ Τον ΓΙΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡ-
    ΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ, ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ-ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΑΣ-ΤΣΟΧΑΤΖ-
    ΟΠΟΥΛΟΣ-ΛΑΛΙΩΤΗΣ-ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ-ΜΑΥΡΑΚΗΣ-
    ΕΚΔΟΤΕΣ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ-ΔΙΕΥΘ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙ-
    ΩΝ, ΦΙΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΜΟΓ-
    ΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Ο ΣΙΜΗΤΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Αν δεν βγει καποιος, απο τους 300, και να τους κατονωμασει με νουμερα χρηματισμου, τοτε ΞΥΛΟ ΜΕ ουρα. Το ΠΑΣΟΚ πρεπει να φυγει το συντομο-
    τερο!!!! Η Ελλαδα θελει ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ και οχι ΦΕΛΟ
    ΠΡΩΦΥΠΟΥΡΓΟ. Ευχαριστω

    By: Euagelos @ 16/12/2010

  • δε θέλω να σχολιάσω το άρθρο και δεν είμαι καλή στα ηλεκτρονικά, αλλά,ρε γαμώ το, ξερετε ποσα παίρνουν οι αιρετοί του Καλλικράτη; much money.2) Να σου πώ, με τέτοια κρίση στην αγορά και ιδιαίτερα της κατοικίας, γιατί πρέπει να πληρώνουμε 2% δικηγόρους υποχρεωτικά; Θέλουμε δε θέλουμε τις υποηρεσίες τους. Αλλο αν τις ζητήσουμε. Ακόμα και σε δωρές μεταξύ αδελφών και συζύγων είναι υποχρεωτική η σύμπραξή τους....... τις συντεχνίες μου μέσα
    By: noname @ 25/01/2011

© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top