Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

8 νέα μοντέλα Cyber-shot της Sony

Τεχνολογία » Gadgets » Digital Camera - 24/02/2009

Η Sony μας έφερε ένα overdose νέων cybershot μοντέλων με 8 νέα μοντέλα ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών που διαθέτουν εξαιρετική εμφάνιση και χαρίζουν εντυπωσιακά ποιοτικές φωτογραφίες.

8 νέα μοντέλα Cyber-shot της Sony

Αν αναζητάτε τον συνδυασμό του σύγχρονου σχεδιασμού σε πολλά χρώματα και της έξυπνης τεχνολογίας, οι Cyber-shot T900 και T90 είναι αυτό που ψάχνετε. Με την λεπτή και εντυπωσιακή γραμμή τους, τις τεράστιες οθόνες αφής και τη νέα δυνατότητα εγγραφής movie clip σε ανάλυση 720p HD, αποτελούν την καλύτερη επιλογή για όσους ενδιαφέρονται για πραγματικά καλές φωτογραφίες.

Δύο νέα κορυφαία μοντέλα προστίθενται στην σειρά Cyber-shot W, οι W290 και W270. Διαθέτουν δυνατότητα εγγραφής video clip HD και έναν πανίσχυρο ευρυγώνιο φακό 28 mm Carl Zeiss με οπτικό zoom 5Χ για να χωράνε όλα στο πλάνο σας.

Cyber-shot Η20

• 10,1 ενεργά megapiΧel

• Φακός Carl Zeiss με οπτικό zoom 10Χ

• Εγγραφή movie clip σε HD 720p

• Οπτικό σύστημα SteadyShot για καθαρότερες λήψεις χωρίς τρίποδο

• Βελτιωμένη τεχνολογία για τις λειτουργίες Face Detection και Smile Shutter

Cyber-shot S980 και S930

• 12,1 ενεργά megapixel (η S930 10,1 megapixel)

• Φακός με οπτικό zoom 4Χ (η S930 οπτικό zoom 3Χ)

• Σύστημα SteadyShot για καθαρότερες λήψεις χωρίς τρίποδο

Βελτιωμένη τεχνολογία για τη λειτουργία Face Detection

Εάν ζητάτε υψηλές επιδόσεις σε compact μέγεθος, η Cyber-shot H20 συνδυάζει ισχυρό οπτικό zoom 10Χ και την δυνατότητα εγγραφής video clip HD με μια δυναμική σχεδίαση.

Οι εύκολες στη χρήση S980 και S930 είναι ιδανικές για να σας μυήσουν στον κόσμο των Cyber-shot. Είναι διαθέσιμες σε ασημί, μαύρο ή ροζ χρώμα και είναι εφοδιασμένες με μια πληθώρα χαρακτηριστικών όπως η αναγνώριση προσώπου (Face Detection) και η λειτουργία σταθεροποίησης εικόνας SteadyShot, για καθαρότερες εικόνες κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Cyber-shot T900 και T90

• Κομψή, υπερ-λεπτή σχεδίαση (15,1 mm* T900, 13,9 mm* T90)

• 12,1 ενεργά megapiΧel

• Ευρεία οθόνη αφής Xtra Fine LCD 3,5 ιντσών (T900), ευρεία οθόνη αφής Clear Photo LCD 3 ιντσών (Τ90)

• Φακός Carl Zeiss με οπτικό zoom 4Χ

• Εγγραφή movie clip σε HD 720p

• Οπτικό σύστημα SteadyShot για καθαρότερες λήψεις χωρίς τρίποδο

• Βελτιωμένη τεχνολογία για τις λειτουργίες Face Detection και Smile Shutter

* στο λεπτότερο σημείο τους

Η υπερ-λεπτή σχεδίαση, το τολμηρό στυλ και οι ελκυστικές επιλογές των χρωμάτων κάνουν τα μοντέλα της σειράς Cyber-shot T να ξεχωρίζουν αμέσως από άλλες ψηφιακές μηχανές.

Με πάχος μόλις 15,1 mm*, η Τ900 είναι διαθέσιμη σε ασημί, μαύρο, κόκκινο και μπρονζέ χρώμα. Ακόμη λεπτότερη, μόλις 13,9 mm*, η Τ90 είναι διαθέσιμη σε ασημί, μαύρο, καφέ, ροζ και μπλε χρώμα.

Τα δύο μοντέλα της σειράς Τ είναι πανεύκολα και ευχάριστα στη χρήση τους. Η ευρεία οθόνη αφής Xtra Fine LCD των 3,5 ιντών (Τ900) προσφέρει μια λεπτομερή επισκόπηση των φωτογραφιών σας, καθώς και χειρισμό των ρυθμίσεων της μηχανής με τα ακροδάκτυλα.

Η νέα αυτόματη λειτουργία «Intelligent Auto mode» καθιστά τον χειρισμό πιο εύκολο από ποτέ. Η μηχανή αναλύει αυτόματα την σκηνή και βάζει τις κατάλληλες ρυθμίζεις για το θέμα, ώστε να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα σε οποιαδήποτε περίπτωση.

Ο πανίσχυρος επεξεργαστής ΒΙΟΝΖ εξασφαλίζει άψογες εικόνες με χαμηλά επίπεδα ψηφιακού θορύβου κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες λήψης – από χαρούμενες οικογενειακές στιγμές και ξέγνοιαστες διακοπές, μέχρι ατμοσφαιρικές λήψεις σε εσωτερικούς χώρους και σκηνές με χαμηλό φωτισμό.

Το οπτικό SteadyShot κρατά τις λεπτομέρειες καθαρές και ζωντανές όταν φωτογραφίζετε χωρίς τρίποδο σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ενώ οι βελτιωμένες λειτουργίες Face Detection και Smile Shutter σας βοηθούν να δημιουργήσετε επιτυχημένα πορτρέτα χωρίς κόπο.

Ξεχάσατε την βιντεοκάμερα σπίτι? Δεν υπάρχει πρόβλημα. Η νέα δυνατότητα εγγραφής κινούμενης εικόνας 720p HD σας επιτρέπει να δημιουργήσετε video clip με ταχύτητα 30 καρέ ανα δευτερόλεπτο (30 fps). Σε ένα MemoryStick με χωρητικότητα 4 GB μπορείτε να αποθηκεύσετε μέχρι και 60 λεπτά video υψηλής ευκρίνειας με στερεοφωνικό ήχο. Είναι αρκετός χρόνος για να βιντεοσκοπήσετε τις καλύτερες στιγμές από μια ημερήσια εξόρμηση ή από ολιγοήμερες διακοπές. Όταν γυρίσετε στο σπίτι, συνδέστε την Cyber-shot T900 ή την T90 σε οποιαδήποτε High Definition TV και απολαύστε το αποτέλεσμα. Η λειτουργία BRAVIA Sync σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγχετε την αναπαραγωγή των video clip ή των φωτογραφιών μέσω του τηλεχειριστηρίου της δικής σας BRAVIA.

Cyber-shot W290, W270 και W230

• 12.1 ενεργά megapiΧel

• Ευρυγώνιος φακός Carl Zeiss 28 mm με οπτικό zoom 5Χ (η W230 30 mm και 4Χ)

• Εγγραφή movie clip σε HD 720p (εκτός η W230)

• Οπτικό σύστημα SteadyShot για καθαρότερες λήψεις χωρίς τρίποδο

• Βελτιωμένη τεχνολογία για τις λειτουργίες Face Detection και Smile Shutter

Οι νέες compact Cyber-shot W290 και W270 σας προσφέρουν μεγαλύτερη φωτογραφική ισχύ σε μέγεθος… τσέπης.

Η σειρά Cyber-shot W διατίθεται σε μια σειρά από χρώματα που αιχμαλωτίζουν το βλέμα. Πρακτικές, εύκολες στη χρήση φωτογραφικές μηχανές χωρίς κανένα συμβιβασμό στην ποιότητα της φωτογραφίας.

Ο ευρυγώνιος φακός Carl Zeiss των 28 mm σε συνδυασμό με το οπτικό zoom 5Χ διευρύνει τις φωτογραφικές σας δυνατότητες – από λεπτομερή close-up μέχρι πανοραμικά τοπία και χαρούμενες παρέες.

Ο πανίσχυρος επεξεργαστής ΒΙΟΝΖ εξασφαλίζει αξιόπιστη λειτουργία και πρωτογενείς εικόνες 12.1 megapixel με χαμηλά επίπεδα θορύβου. Το οπτικό σύστημα SteadyShot, σε συνδυασμό με την υψηλή ευαισθησία (ISO 3200), μειώνει τις επιπτώσεις από το κούνημα της μηχανής όταν φωτογραφίζετε χωρίς τρίποδο, ιδιαίτερα κατά το σούρουπο ή σε εσωτερικούς χώρους με αμυδρό φωτισμό.

Οι βελτιωμένες λειτουργίες Face Detection και Smile Shutter σας βοηθούν να δημιουργήσετε με ευκολία ανεπιτήδευτα πορτρέτα και ομαδικές φωτογραφίες. Με τη δυνατότητα εγγραφής 720p HD θα τραβήξετε video clip HD με στεροεφωνικό ήχο, τα οποία θα απολαύσετε στην HD τηλεόρασή σας.

Στην μεγάλη οθόνη Clear Photo LCD Plus των 3 ιντσών (W290) μπορείτε να δείτε καθαρά και με υψηλή αντίθεση τόσο τις φωτογραφίες όσο και τα video clip σας, ακόμα και σε συνθήκες δυνατού φωτισμού του περιβάλλοντος χώρου. Η ευκολία στη χρήση βελτιώνεται ακόμη περισσότερο με την λειτουργία «Intelligent Auto mode», η οποία αναλαμβάνει να βελτιστοποιήσει αυτόματα τις ρυθμίσεις της μηχανής για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Υπάρχει και η W230 διαθέσιμη σε τέσσερις ελκυστικούς χρωματισμούς (ασημί, μαύρο, κόκκινο, μπλε). Η υψηλή ανάλυση των 12,1 megapixel συνοδεύεται από οπτικό zoom 4Χ, οπτικό SteadyShot και οθόνη Clear Photo LCD Plus των 3 ιντσών.

Όλες οι νέες Cyber-shot συνοδεύονται από την εφαρμογή Picture Motion Browser 4.0. Η τελευταία έκδοση του προγράμματος διαχείρισης εικόνων της Sony απλοποιεί την ταξινόμηση, επισκόπηση και αναζήτηση φωτογραφικών αρχείων και Video clip που έχετε αποθηκεύσει στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας. Υπάρχει επίσης μια μεγάλη γκάμα προαιρετικών αξεσουάρ τα οποία θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε ακόμη περισσότερο την δική σας Cyber-shot.

Υπάρχουν τρεις μαλακές θήκες μεταφοράς σε νέα σχέδια, οι οποίες έχουν σκοπό να προστατεύουν το σώμα της μηχανής από τις εκδορές και τη σκόνη. Η πρώτη, με τον κωδικό LCS-CSVA, είναι μια θήκη από γνήσιο δέρμα και διατίθεται σε τέσσερα χρώματα (Μαύρο, Κόκκινο, Καφέ και Άσπρο). Η δεύτερη, με τον κωδικό LCS-CSVΒ, είναι κι αυτή δερμάτινη σε διαφορετικό σχέδιο με πρεσσαριστά μοτίβα και είναι διαθέσιμη επίσης σε τέσσερα χρώματα (Μαύρο, Μπλε, Πράσινο και Ροζ). Τέλος η τρίτη είναι μια μαλακή θήκη μεταφοράς διαθέσιμη σε έξι διαφορετικά χρώματα (Μαύρο, Πράσινο, Ασημί, Ροζ, Καφετί και Μπλε), με τον κωδικό LCS-CSVC.

Ένα πρόσφατα εξελιγμένο κιτ μονάδας GPS με τον κωδικό GPS-CS3KA μπορεί να εμπλουτίσει την εμπειρία των φωτογραφιών που τραβήξατε με την Cyber-shot επισυνάπτοντας τις συντεταγμένες του σημείου λήψης σε κάθε εικόνα. Στην συνέχεια μπορείτε να δείτε τα σημεία λήψης σε χάρτη στον υπολογιστή σας, με το λογισμικό Google Earth και να μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας με άλλους στο διαδίκτυο μέσω υπηρεσιών web sharing. Τα βασικά χαρακτηριστικά στα οποία διαφέρει από το προηγούμενο μοντέλο είναι μεγαλύτερη ευαισθησία, ενσωματωμένη κάρτα μνήμης και θύρα για κάρτα SD και οθόνη LCD για ευκολία στη χρήση.

Η Cyber-shot S980 είναι διαθέσιμη από τα τέλη Φεβρουαρίου του 2009, η W290 και η W270 θα είναι διαθέσιμες από τα μέσα Μαρτίου 2009, η W230 από τα αμέσα Απριλίου, η S930 από τα μέσα Απριλίου 2009, η Η20 από τα τέλη Απρίλη 2009 και οι T900 και T90 από τις αρχές ΜαΪου 2009.

* στο λεπτότερο σημείο τους 


Tags: Sony, cyber-shot, cybershot, H20, Carl Zeiss, w290, w270.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top