Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

Νέα προϊόντα υποδομής Data Center από τη Dell

Τεχνολογία - 05/03/2009

Η Dell σήμερα παρουσιάζει την επόμενη γενιά προϊόντων υποδομής data center, σχεδιασμένων να βοηθήσουν τους πελάτες να απλοποιήσουν και να διαχειριστούν το περιβάλλον του data center, ενώ βελτιώνουν την ενεργειακή αποδοτικότητα.

Τα περιβλήματα rack Dell PowerEdge 4220 και PowerEdge 2420 υποστηρίζουν την ευρεία προϊοντική γκάμα server και αποθηκευτικών συστημάτων της Dell και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιοδήποτε περιβάλλον, συμπεριλαμβανομένων των data centers, των απομακρυσμένων εγκαταστάσεων, των σημείων συγκέντρωσης καλωδίων ή ακόμα και σε εργοστασιακά περιβάλλοντα.

Τα Νέα:

• Ο σχεδιασμός του rack παίζει καίριο ρόλο στην κατασκευή ενός αποδοτικού και διαχειρίσιμου data center. Τα rack του data center ενσωματώνουν πλέον τεχνολογίες σχεδιασμένες για να υποστηρίζουν, τροφοδοτούν, ψύχουν, προστατεύουν και διαχειρίζονται με αποδοτικό τρόπο τον εξοπλισμό hardware.

• Τα καινούργια περιβλήματα rack της Dell είναι σχεδιασμένα να βοηθήσουν τους πελάτες να βελτιώσουν την χρήση του hardware, να προσφέρουν επαρκή τροφοδότηση ενέργειας και ψύξη, και να μειώσουν το ενεργειακό αποτύπωμα του server στο data center.

• Τα PowerEdge 4220 και PowerEdge 2420 rack ενσωματώνουν διάφορα νέα πρωτοποριακά χαρακτηριστικά συμπεριλαμβανομένων των:

o Αποδοτική παροχή ισχύος και ψύξης: 80% κάλυψη της μπροστά και πίσω πόρτας από οπές μειώνει τους περιορισμούς στη ροή ψυχρού αέρα για να ενισχύσει την αποδοτικότητα. Τα καινούργια rack έχουν μεγαλύτερο βάθος από τα προηγούμενα μοντέλα της Dell (1071mm έναντι 1000mm), κατα συνέπεια υπάρχει περισσότερος χώρος για τον ζεστό αέρα για να περνάει έξω από το rack. Τα νέα rack της Dell περιλαμβάνουν φράγματα αέρος στα μπροστινά σημεία στήριξης για να εμποδίσουν τη ροή ζεστού αέρα από το πίσω μέρος των server στο μπροστά, γεγονός που θα μπορούσε να αυξήσει την θερμοκρασία του αέρα που εισέρχεται στον server.

o Αποδοτική διανομή ισχύος: Ευέλικτες επιλογές μονάδας πλαινής και οπίσθιας διανομής ενέργειας στο rack δίνουν στο προσωπικό των τμημάτων τεχνολογίας εύκολη πρόσβαση στα σημεία παροχής ισχύος και δεν καταλαμβάνουν πολύτιμο χώρο μέσα στο rack, προορισμένο για εξοπλισμό πληροφορικής.

o Απλοποιημένη διαχείριση καλωδίωσης : Επιλογές διαχείρισης καλωδίωσης, όπως τα προσαρμόσιμα δαχτυλίδια καλωδίων και τα αφαιρούμενα “tail-bars” στην κορυφή και στο κάτω μέρος του πίσω πλαισίου του rack, απλοποιούν την διανομή ισχύος και την καλωδίωση.

o Στιβάρότητα και Ασφάλεια: Το PowerEdge 4220 rack έχει δείκτη στατικού φορτίου 2,500 pounds και το PowerEdge 2420 έχει σταθερό δείκτη φορτίου 1,500 pounds. Μπάρες σταθεροποίησης για να ασφαλίζουν το rack πάνω στο πάτωμα, ή «ganging kits» για να συνδέουν γειτονικά racks μεταξύ τους είναι επίσης διαθέσιμα.

Αποκαλύψτε το κρυφό σας Data Center

• Τα καινούργια προϊόντα δίνουν την δυνατότητα στους πελάτες να βελτιώσουν την ενεργειακή αποδοτικότητα της υποδομής του data center τους. Οι επιχειρήσεις μπορούν να πετύχουν βελτιστοποίηση στην επίδοση του data center επικεντρώνοντας επίσης στην παραγωγικότητα των τμημάτων πληροφορικής ή του φόρτου ωφέλιμης εργασίας που αποκομίζουν από το data center.

• Η στρατηγική της Dell Αποκαλύψτε το κρυφό Data Center σας εστιάζει στην εικονικοποίηση των server και στην ενοποίηση, θέτοντας εκτός λειτουργίας εξοπλισμό που δεν χρησιμοποιείται, ανανεώνοντας παλαιότερα συστήματα, βρίσκοντας την καλύτερη θερμοκρασία για το data center, χρησιμοποιώντας και τοποθετώντας τα συστήματα ψύξης πιο κοντά στα συστήματα πληροφορικής για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να βελτιώσουν την παραγωγικότητα και την ενεργειακή αποδοτικότητα στα υφιστάμενα data centers.

• O στόχος της Dell είναι πρωτίστως να βοηθήσει τους πελάτες να επιμηκύνουν την χρήση των υφιστάμενων data centers έναντι της δημιουργίας καινούργιων. Αυτός ο στόχος συνδέεται με τον ευρύτερο στόχο μας να βοηθήσουμε τους πελάτες να απλοποιήσουν και να εξοικονομήσουν πόρους.

Υπηρεσίες Bελτίωσης του Data Center

• H Dell προσφέρει Υπηρεσίες Βελτίστοποίησης του Data Center μέσω της πρακτικής συμβουλευτικών υπηρεσιών για το data center περιλαμβάνοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες εικονικοποίησης και αποθήκευσης, ενοποίησης του data center, μετάβασης και σχεδιασμού, παραμετροποίησης και κατασκευής του data center. Οι καινούργιες υπηρεσίες βοηθούν τους πελάτες να βελτιώσουν περαιτέρω την παραγωγικότητα, την ενεργειακή αποδοτικότητα και την χωρητικότητα των υφιστάμενων εγκαταστάσεων και να αποφύγουν τα σημαντικά έξοδα που συνδέονται με την δημιουργία ενός καινούργιου data center.

• H Dell σήμερα ανακοίνωσε ότι οι συμβουλευτικές υπηρεσίες για το data center θα χρησιμοποιούν τη σουίτα λογισμικού 6SigmaDC της Future Facilities για να σχεδιάσουν και να προσομοιώσουν data centers που μεγιστοποιούν τον συντελεστή χρήσης του χώρου και την ενεργειακή αποδοτικότητα μέσω της βελτιστοποίησης της σύνθεσης και της τοποθέτησης του εξοπλισμού hardware, των rack, των cabinets και του εξοπλισμού τροφοδοσίας και ψύξης.

Δήλωση:

• «Τα Data centre rack δεν είναι πλεόν απλές θήκες που στεγάζουν servers και αποθηκευτικά μέρη- είναι ζωτικό κομμάτι της κατασκευής μιας ισχυρής και ευέλικτης υποδομής data center για την μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας των συστημάτων πληροφορικής,» αναφέρει ο Δρ. Esser, αντιπρόεδρος της μονάδας Υποδομών Data Center στην Dell. «Με την παρουσίαση των καινούργιων rack, επιχειρήσεις κάθε μεγέθους μπορούν διαχειριστούν καλύτερα τα data centers τους με έναν εποικοδομητικό τρόπο που τους εξοικονομεί χρήματα.»


Tags: Datacenter, Dell, poweredge.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top