Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

Η HP παρουσιάζει στην αγορά νέα αξεσουά

Τεχνολογία » Hardware - 18/03/2009

Στο πλαίσιο του διαρκούς στόχου της HP για την παρουσίαση καινοτομικών και ευέλικτων περιφερειακών που βελτιώνουν τη συνολική εμπειρία των χρηστών από τα PC, η HP ανακοίνωσε σήμερα μια νέα συλλογή προϊόντων που διακρίνονται για την άνεση, το design και την εξελιγμένη δυνατότητα σύνδεσης και χρήσης.

Η HP παρουσιάζει στην αγορά νέα αξεσουά

Η νέα σειρά της HP περιλαμβάνει μια web κάμερα με αυτόματη εστίαση, μοντέρνα mouse, προϊόντα ιδιαίτερα φιλικά προς το περιβάλλον, τα οποία παράλληλα προσφέρουν υψηλή απόδοση και αυξημένη ευελιξία χάρη στη συμβατότητά τους με προϊόντα άλλων κατασκευαστών.

Απολαύστε τηλεδιασκέψεις με εικόνα υψηλής ευκρίνειας, με τη μικρή, κομψή κάμερα web HP Elite Autofocus. Με κεντρικό αισθητήρα ανάλυσης τριών megapixel, αυτή η web κάμερα επιτρέπει τη λήψη φωτογραφιών με ανάλυση έως και 12 megapixel για απόλυτα ευκρινή, πεντακάθαρη εικόνα ή τη λήψη video με ανάλυση έως και 2 megapixel. Περιλαμβάνει προγραμματιζόμενα πλήκτρα γρήγορης εκκίνησης για εφαρμογές video, chat και φωτογράφησης, επιτρέποντάς σας να συνδέεστε εύκολα με τους φίλους και την οικογένειά σας.

Το εκπληκτικό χαρτοφυλάκιο της HP συμπληρώνει η νέα σειρά από 4 κομψά mouses που προκαλούν αίσθηση και θα γίνουν τα αγαπημένα αξεσουάρ όσων εκτιμούν την υψηλή αισθητική και στα περιφερειακά.

Το ποντίκι HP Wireless Comfort Mouse - Women’s Special Edition(1) έχει σχεδιαστεί ειδικά για τα χέρια και τα δάχτυλα των γυναικών. Διαθέτει συμμετρικό σχήμα, τροχό κύλισης με απαλή αίσθηση και μικρότερο μέγεθος. Αυτό το ποντίκι σίγουρα θα προσελκύσει το γυναικείο γούστο χάρη στο κομψό του σχέδιο που περιλαμβάνει όμορφο, μεταλλικό χρώμα υψηλής ποιότητας σε απόχρωση μαργαριταριού.

Βασισμένο στο στυλ “China Chic” της Vivienne Tam, το ποντίκι HP Wireless Optical Mouse Vivienne Tam Special Edition διαθέτει αστραφτερό κόκκινο φινίρισμα στολισμένο με άνθη παιώνιας που αντικατοπτρίζουν τα προϊόντα της συλλογής της Tam για την ¶νοιξη 2009.

Το ασύρματο ποντίκι HP Wireless Eco-comfort Mobile Mouse(2) είναι κατασκευασμένο με τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας: διαθέτει έξυπνο σύστημα διαχείρισης της ισχύος και αισθητήρα laser με πολύ χαμηλή κατανάλωση ισχύος, παρατείνοντας έτσι κατά πολύ τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας (έως και επτά μήνες με χρήση μιας συνηθισμένης μπαταρίας ΑΑ). Το προϊόν κατασκευάζεται χρησιμοποιώντας κατά 30% ανακυκλωμένο πλαστικό και η συσκευασία του αποτελείται κατά 75% από ανακυκλωμένα υλικά και είναι πλήρως ανακυκλώσιμη.

Το ποντίκι HP Laser Gaming Mouse διαθέτει αισθητήρα laser που εξασφαλίζει την υψηλή απόδοση που απαιτούν τα παιχνίδια στον υπολογιστή και παρέχει στιγμιαία ρύθμιση για πέντε επίπεδα ευαισθησίας. Τα κυριότερα χαρακτηριστικά που ενδιαφέρουν τους χρήστες είναι: υπερ-υψηλή ανάλυση 3200 dpi, ταχύτητα ίχνους 45 ips και επιτάχυνση 20 g.

«Η HP έχει δεσμευτεί να παρέχει περιφερειακά που ανταποκρίνονται στις ειδικές και παράλληλα ποικίλες ανάγκες των καταναλωτών, χάρη σε έναν τέλειο συνδυασμό σχεδιασμού και καινοτομίας», είπε ο Achim Kuttler, Vice President and General Manager, Consumer Products, Personal Systems Group, HP Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής (EMEA).


Tags: HP, Mobile mouse, Elite Autofocus, mouse, wireless.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top