Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

Champions League του Βόλεϊ στο Conn-x TV

Τεχνολογία » Internet και ISPs - 24/11/2009

Τα αποκλειστικά δικαιώματα προβολής του Volleyball CEV Indesit Champions League 2009-2010 ανδρών και γυναικών απέκτησε το Conn-x TV. Έτσι, οι κορυφαίοι αθλητές και οι κορυφαίες αθλήτριες, οι σπουδαιότερες ομάδες και η σημαντικότερη ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση του βόλεϊ, έρχονται αποκλειστικά στο πρόγραμμα των αθλητικών καναλιών του Conn-x TV, από την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009. Οι αγώνες θα μεταδίδονται από τα τρία αποκλειστικά κανάλια με αθλητικό περιεχόμενο που περιλαμβάνει το Conn-x TV, τα Conn-x TV Sport 1, Sport 2 και Sport 3.

Champions League του Βόλεϊ στο Conn-x TV

Στους άνδρες, Ολυμπιακός (Α’ Όμιλος) και Παναθηναϊκός (Ε’ Όμιλος), υπερασπίζονται την φετινή σεζόν τα ελληνικά χρώματα, δείχνοντας πανέτοιμοι να μονομαχήσουν για τον φετινό τίτλο, με τις υπόλοιπες 22 ομάδες της ελίτ του ευρωπαϊκού βόλεϊ. 

Παραδοσιακοί  αντίπαλοι προερχόμενοι από 14 ευρωπαϊκές χώρες, ρίχνονται στη μάχη του φιλέ, έχοντας ως αποκλειστικό στόχο να διαδεχθούν την ιταλική Τρεντίνο, που κατέκτησε πέρυσι τον τίτλο, στον τελικό με τον Ηρακλή. 

Στις γυναίκες, 16 ομάδες από 8 διαφορετικές χώρες, βαδίζουν για το final 4 της διοργάνωσης, στα χνάρια που άφησε την περυσινή σεζόν, η πρωταθλήτρια ιταλική Μπέργκαμο.

Συναρπαστικό  θέαμα, εκπληκτικά καρφιά, εντυπωσιακά  σερβίς και απίστευτες άμυνες, συνθέτουν  το πάζλ της νέας σεζόν του Champions League Volley, ζωντανά και αποκλειστικά στο Conn-x TV.

Αθλητικά  κανάλια Conn-x TV Sport 1, Sport 2 & Sport 3

Τρία αποκλειστικά κανάλια με αθλητικό περιεχόμενο περιλαμβάνει το Conn-x TV, τα Conn-x TV Sport 1, Sport 2 και Sport 3. Τα τρία κανάλια του Conn-x TV έχουν εξασφαλίσει ήδη και μεταδίδουν αποκλειστικά σημαντικά αθλητικά γεγονότα.

Tο Conn-x TV Sport 1, προβάλλει μεγάλα ντέρμπι από την Ισπανία (Primera Division), τη Γερμανία (Bundesliga), σπουδαίους αγώνες από την Ιταλία (Campionato, Coppa Italia) και τη Γαλλία (Λίγκ Καπ). Επίσης το πρόγραμμα του καναλιού περιλαμβάνει καθημερινές και εβδομαδιαίες ειδησεογραφικές αθλητικές εκπομπές, με έμφαση στους μεγάλους πρωταγωνιστές των γηπέδων.

Το Conn-x TV Sport 2, καλύπτει ζωντανές μεταδόσεις από σημαντικά ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα με ξεχωριστό ενδιαφέρον για τους έλληνες φιλάθλους, καθώς και σπουδαίες αθλητικές διοργανώσεις ανά τον κόσμο, όπως διεθνή μίτινγκ στίβου, τουρνουά μπάσκετ & τένις, Ευρωπαϊκά Λίγκ βόλεϊ, αγώνες αυτοκινήτου DTM και Indy cars κ.α.

Tο Conn-x TV Sport 3, καλύπτει με ζωντανές μεταδόσεις σημαντικά ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα όπως το αυστριακό πρωτάθλημα, το βελγικό πρωτάθλημα, το γερμανικό πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, καθώς και σπουδαίες αθλητικές διοργανώσεις ανά τον κόσμο.

Conn-x TV, η τηλεόραση  της νέας εποχής 

Το Conn-x TV του  ΟΤΕ είναι η πιο προηγμένη  τεχνολογικά, μορφή μετάδοσης τηλεοπτικού  σήματος μέσω της απλής τηλεφωνικής  γραμμής και της ευρυζωνικής  σύνδεσης.
Με το Conn-x TV, οι τηλεθεατές μπορούν να παρακολουθήσουν:
  • περισσότερα από 40 τηλεοπτικά κανάλια με ψηφιακή εικόνα (όπως Universal Channel, Fox Life, Discovery Channel, Nat Geo Wild, Eurosport, Extreme Sports, KidsCo) που περιλαμβάνουν και τα τρία αποκλειστικά κανάλια του Conn-x TV με αθλητικό περιεχόμενο.
  • Video on Demand (Film Express και Film Club), με περιεχόμενο που συνεχώς ανανεώνεται. Η υπηρεσία Film Express είναι ένα εικονικό Video Club, όπου μπορείτε να νοικιάσετε για ένα 24ωρο ταινίες πρώτης τηλεοπτικής προβολής από μεγάλα studios. Το Film Club είναι ένα συνδρομητικό Video Club που προσφέρει απεριόριστη πρόσβαση σε γνωστές τηλεοπτικές σειρές, ταινίες, μουσικά videoclip, ντοκιμαντέρ, παιδικές σειρές κ.α. Οι τηλεθεατές μπορούν να επιλέξουν τι θα παρακολουθήσουν, τη στιγμή που επιθυμούν, όσες φορές θέλουν, χωρίς περιορισμούς και διακοπές για διαφημίσεις, καθώς και να κάνουν pause, rewind και fast forward. 
Το Conn-x TV διατίθεται σε όλες τις ταχύτητες Conn-x, 2, 8, ή 24 Mbps με 15 ευρώ/μήνα, για τους πρώτους 12 μήνες παραμονής.
 
Αναλυτικά, ο τιμοκατάλογος έχει ως εξής:
Υπηρεσία Τιμή
Conn-x TV (τηλεοπτικά κανάλια) + Film Club 15 €/μήνα (για  τους πρώτους 12 μήνες)
Film Express (ενοικίαση ταινιών Α’ προβολής) 2 – 4,5 €  ανά ταινία, ανάλογα με την  ταινία
WiFi modem/router* Δωρεάν με 12μηνη δέσμευση
Αποκωδικοποιητής
χωρίς σκληρό δίσκο1
Δωρεάν με 12μηνη δέσμευση
Αποκωδικοποιητής  με σκληρό δίσκο* €99 (εφάπαξ)

 

Ο αποκωδικοποιητής με ενσωματωμένο σκληρό δίσκο, παρέχει  επιπλέον δυνατότητες, όπως το «πάγωμα» εικόνας ζωντανού προγράμματος (Pause TV) και εγγραφής τηλεοπτικών προγραμμάτων (Personal Video Recording).
 
Οι καταναλωτές  μπορούν να μάθουν περισσότερα για  την υπηρεσία στο site www.conn-xTV.gr και να παραγγείλουν το Conn-x TV με ένα τηλεφώνημα στο 134, ή με μια επίσκεψη στο www.oteshop.gr, ή στα καταστήματα ΟΤΕSHOP, ΓΕΡΜΑΝΟΣ και COSMOTE.

 Το Conn-x TV ήρθε για να δημιουργήσει νέα δεδομένα στον τρόπο που βλέπουμε τηλεόραση!


Tags: Conn-x TV, Conn-x, Volleyball.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top