Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

COMDEX GREECE 2004 Expo

Τεχνολογία - 03/11/2004

Μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου της Ψηφιακής Τεχνολογίας είναι έτοιμες να παρουσιάσουν στην Comdex Greece 2004 νέα προϊόντα και υπηρεσίες. Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο νέο εκθεσιακό κέντρο Expo Athens, στην Ανθούσα, από 5 έως 7 Νοεμβρίου και θα είναι ανοιχτή για το κοινό από 11:00 έως 21:00.

Η Έκθεση διοργανώνεται σε συνεργασία με την Ειδική Γραμματεία για την Κοινωνία της Πληροφορίας, του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και έχει την υποστήριξη της Γενικής Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων.

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι εταιρείες που συμμετέχουν στη μεγαλύτερη έκθεση Ψηφιακής Τεχνολογίας έχουν ανακοινώσει την παρουσίαση σημαντικών νέων προϊόντων και υπηρεσιών.

Η Microsoft (stand B 10) ανακοίνωσε ότι η νέα έκδοση των Windows XP Media Center θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό, το οποίο θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει από κοντά τις μοναδικές του δυνατότητες. Το Windows XP Media Center εμπλουτίζει και επεκτείνει τις τεχνολογίες των Windows XP.

Ως κύριος χορηγός συμμετέχει η ΟΚΤΑΒΙΤ στην COMDEX Greece 2004. Στο εντυπωσιακό της περίπτερο οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν απο κοντά προϊόντα κορυφαίων κατασκευαστών που η εταιρία αντιπροσωπεύει στην Ελληνική αγορά ενώ παράλληλα η AMD, επίσημος χορηγός και συνεργάτης τεχνολογίας της Scuderia Ferrari παρουσιάζει ένα πρωτότυπο αυτοκίνητο Ferrari F1.

Η FORTHnet (stand D10) είναι ο κύριος χορηγός της «Comdex Greece 2004» και παρέχει πρόσβαση στο Internet σε όλους τους εκθέτες μέσω του ιδιόκτητου ενσύρματου δικτύου της χωρητικότητας 610 Mbps. Παράλληλα, η εταιρία θα ενεργοποιήσει τις FORTHnet Wi-Fi υπηρεσίες της ειδικά για το χώρο του Expo Athens, ώστε όλοι οι επισκέπτες της έκθεσης να έχουν τη δυνατότητα να συνδεθούν στο Internet ασύρματα με τα δικά τους laptops/PDAs. Οι επισκέπτες του περιπτέρου της FORTHnet θα μπορούν να «πλοηγηθούν» στο Internet μέσα από το Ιnternet café της εταιρίας, να ενημερωθούν για όλες τις υπηρεσίες της και να γνωρίσουν από κοντά νέα πρωτοποριακά προϊόντα όπως το ADSL in a box, που περιλαμβάνει σε ένα κουτί όλα όσα χρειάζεται κανείς για ADSL πρόσβαση στο Internet. Επιπλέον θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε διασκεδαστικά παιχνίδια και να κερδίσουν πολλά δώρα - έκπληξη.

Η ΟΤΕnet θα βρίσκεται στο stand Β18, έτοιμη να ενημερώσει τους επισκέπτες της έκθεσης για τα ευρυζωνικά δίκτυα της OTEnet (OnDSL, OnWireless) καθώς και για τις επιχειρηματικές λύσεις που προσφέρει η εταιρία (Leased Lines, VPNs, Managed Services, System Integration, Web Applications κλπ). Στο ίδιο περίπτερο θα παρουσιάζεται και η Voice@net by OTEnet, θυγατρική της ΟΤΕnet, που έχει ως κύριο αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών φωνητικής επικοινωνίας με τη χρήση τεχνολογιών Διαδικτύου και την ανάπτυξη, διαχείριση, εκμετάλλευση και συντήρηση τηλεπικοινωνιακών υποδομών και εγκαταστάσεων.

LAN PARTY & Μουσείο Τεχνολογίας

Η μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων Internet Cafe INTERSPOT, θα δημιουργήσει έναν ιδιαίτερο χώρο: το COMDEX LAN Party. 100 υπολογιστές τελευταίας τεχνολογίας, σας περιμένουν για να κερδίσετε πλούσια δώρα και χρηματικά ποσά. Tις πρώτες δυο μέρες θα διεξαχθεί τουρνουά του γνωστού παιχνιδιού Warcraft DOTA 5on5 Cup, ενώ για το Σαββατοκύριακο έχει προγραμματισθεί ένα MINI 16 SLOTS Counter Strike Cup. Περισσότερη ενημέρωση σχετικά με τα έπαθλα και τη δομή του τουρνουά μπορείτε να πάρετε από την επίσημη ιστοσελίδα της έκθεσης, www.comdexgreece.gr και εκείνη της INTERSPOT, www.interspot.gr .

Επιπλέον, μπορείτε να ενημερωθείτε, να γνωρίσετε ακόμη και να θυμιθείτε παλαιές συσκευές τεχνολογίας, στο Μουσείο Τεχνολογίας της Comdex Greece 2004. Οι διοργανωτές κατάφεραν και συγκέντρωσαν συσκευές τεχνολογίας, παλαιότερης γενιάς και τις εκθέτουν σε ένα προτότυπο «μουσειακό» χώρο!

ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται από την παγκόσμια βιομηχανία Πληροφορικής και Τεχνολογίας οι συνεδριακές εκδηλώσεις και τα workshops που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της, Comdex Greece 2004. Οι παράλληλες εκδηλώσεις της Comdex Greece αποτελούνται από αμιγώς επαγγελματικά συνέδρια και workshops. Καινοτομία αποτελεί το γεγονός ότι για το ίδιο ζήτημα θα ενημερωθούν από τους leaders του κλάδου τόσο το τεχνικό όσο και το διοικητικό τμήμα των εταιρειών, σε ξεχωριστές εκδηλώσεις. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται η πλήρη ενημέρωση και επιμόρφωση στελεχών για ζητήματα που άπτονται του δικού τους –τεχνικού ή διοικητικού- ενδιαφέροντος.

Η νέα αυτή μορφή θα προσφέρει στους επαγγελματίες του τομέα την δυνατότητα να γνωρίσουν, να συνδιαλλαγούν και να ακούσουν τις ηγετικές μορφές της Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνίας της Ελλάδας και του εξωτερικού. Για περισσότερες πληροφορίες για το ωρολόγιο πρόγραμμα των εκδηλώσεων, πληκτρολογήστε www.comdex.gr

Δώρα/Kληρώσεις

Οι επισκέπτες της έκθεσης έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν, μετά από κληρώσεις, προϊόντα και υπηρεσίες των εκθετών της Comdex Greece 2004. Πολλές εταιρείες θα προσφέρουν σημαντικά δώρα στους επισκέπτες της Έκθεσης, όπως εξειδικευμένα λογισμικά για επαγγελματικούς κλάδους, κάρτες χρονοχρέωσης, κινητά τηλέφωνα, υπηρεσίες Hosting, συνδρομές σε περιοδικά του κλάδου κ.ά.

Ωρες λειτουργίας & Πρόσβαση

Η Έκθεση περιμένει τους επισκέπτες της από 5 έως 7 Νοεμβρίου από τις 11:00 έως 21:00. Κύριο χαρακτηριστικό του EXPO ATHENS είναι η εύκολη πρόσβαση.

Με αυτοκίνητο:

Το EXPO ATHENS εξυπηρετείται από δική του έξοδο στην Αττική Οδό, Νο 14 (Γέρακας – Ανθούσα) από Αθήνα με κατεύθυνση προς Μαρκόπουλο, και Νο 15 από το Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος με κατεύθυνση προς Ελευσίνα.

Με Μετρό:

Γραμμή 3 «Σύνταγμα – Δουκ. Πλακεντίας», με στάση αποβίβασης το σταθμό «Δουκίσσης Πλακεντίας». Από το σταθμό αποβίβασης θα υπάρξει μετααφορά των επισκεπτών με πούλμαν από και προς την Έκθεση.

Με λεωφορείο ΟΑΣΑ:

Λεωφορείο Α5, δρομολόγιο «Ακαδημία-Αγ. Παρασκευή-Ανθούσα» με αφετηρία στο κέντρο της Αθήνας, στην Ακαδημία.

Προαστιακός Σιδηρόδρομος:

Σταθμός αποβίβασης «Παλλήνη» και μεταφορά επισκεπτών με πούλμαν από το σταθμό προς την Έκθεση και αντιστρόφως.

Αττική Οδός, Προαστιακός Σιδηρόδρομος, Λεωφορείο ΟΑΣΑ, Μετρό και ευρύχωρο parking 5.000 m2 αποτελούν το τρίπτυχο της άνεσης και της ευκολίας στην πρόσβαση από και προς το EXPO ATHENS.

Για περισσότερες πληροφορίες, δηλώσεις συμμετοχής και το αναλυτικό πρόγραμμα των συνεδριακών εκδηλώσεων, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.comdex.gr

Πηγή: Δελτίο Τύπου

Αναδημοσίευση από www.techteam.gr


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top