Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

Νέες συσκευές τηλεφώνου IP της SIEMENS

Τεχνολογία » Σταθερή και Κινητή τηλεφωνία - 05/04/2005

Με το ΟptiPoint 420 η Siemens Communications Group έχει δημιουργήσει μια νέα οικογένεια τηλεφώνων για τον τομέα των εταιρικών πελατών. Η σειρά optiPoint 420 περιλαμβάνει συσκευές τηλεφώνου τύπου IP οι οποίες προσφέρουν τεράστια, νέα πλεονεκτήματα για την επικοινωνία μέσω IP. Οι ολοκληρωμένες εφαρμογές ΙP επιτρέπουν έναν υψηλό βαθμό ευελιξίας και κινητικότητας για τον κάθε χώρο εργασίας. Οι συσκευές αυτής της οικογένειας τηλεφώνων προσφέρονται π.χ. για desktop sharing ή για υπαλλήλους που μετακινούνται από τον ένα χώρο εργασίας στον άλλον, χάρη στην αυτόματη μετάδοση και στην προβολή καταχωρήσεων στην οθόνη. Οι νέες συσκευές θα διατίθενται σε τέσσερα μοντέλα: optiPoint 420 ¬advance, economy, economy plus και standard. Η αρθρωτή δομή των συσκευών της οικογένειας αυτής προσφέρει ένα περιβάλλον εργασίας, το οποίο μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη και οδηγεί σε ένα πολύ υψηλό ποσοστό εξοικονόμησης κόστους.

 

Με την νέα οικογένεια τηλεφώνων optiPoint 420 η Siemens προσφέρει στους εταιρικούς της πελάτες καινοτόμες και ευέλικτες συσκευές τηλεφώνου IP οι οποίες μπορούν να προσαρμοστούν ακριβώς στην ανάγκες του εκάστοτε χρήστη. Η αυτόματη μετάδοση και προβολή των καταχωρημένων σε πλήκτρα δεδομένων στην οθόνη προσφέρονται ειδικότερα για ένα περιβάλλον εργασίας με desktop sharing καθώς και για υπαλλήλους, οι οποίοι εργάζονται συχνά σε διαφορετικούς χώρους εργασίας. Αφού ο χρήστης έχει δώσει τον προσωπικό του κωδικό πρόσβασης εμφανίζεται αυτομάτως αμέσως μετά η δική του λίστα συντετμημένων επιλογών ανεξαρτήτως από ποιο optiPoint 420 χρησιμοποιείται εκείνη τη στιγμή. Το τηλέφωνο σε έναν συγκεκριμένο χώρο εργασίας πάντα δείχνει την καταχώρηση του χρήστη που μόλις χρησιμοποίησε την τερματική συσκευή. Η χρονοβόρα διαδικασία γραφής, κοψίματος και επικόλλησης χαρτιών για τη δημιουργία προσωπικών καταλόγων τηλεφώνου ανήκουν πλέον στο παρελθόν.

Η υπομονάδα optiPoint slk με 13 πρόσθετα πλήκτρα καθώς και οθόνη και LED προσφέρεται ιδιαίτερα για το optiPoint 420 standard και το optiPoint 420 advance. Έχει τη δυνατότητα να αποθηκεύει επιπλέον λειτουργίες και αριθμούς τηλεφώνου έως και σε τέσσερα επίπεδα. Η νέα υπομονάδα είναι επίσης πλήρως συμβατή με την προηγούμενη οικογένεια τηλεφώνων optiPoint 410 και μπορεί να υποστηρίζει τυχόν υπάρχουσες συσκευές ΙΡ.

Τα χαρακτηριστικά της νέας οικογένειας τηλεφώνων περιλαμβάνουν μια εξαιρετικά υψηλή ποιότητα ομιλίας η οποία οφείλεται π.χ. στη χρήση τεχνολογίας wideband code και φωνητικής πληκτρολόγησης (voice dialing). Η υπομονάδα optiPoint display παρέχει έναν ολοκληρωμένο (browser) και τον τηλεφωνικό κατάλογο της εταιρείας σε μια οθόνη αφής η οποία είναι φιλική προς το χρήστη. Η αρθρωτή δομή προσφέρει στους χρήστες ευέλικτες δυνατότητες επέκτασης και τους επιτρέπει να επιλέγουν ακριβώς τις λειτουργίες που χρειάζονται.

Ως προς την κεντρική διαχείριση τηλεπικοινωνιών, οι νέες τερματικές συσκευές προσφέρουν όλα τα πλεονεκτήματα της τηλεφωνίας μέσω ΙΡ: δυνατότητα ενημέρωσης λειτουργιών με απλή τηλεφόρτωση λογισμικών. Χάρη στις πρότυπες διασυνδέσεις και στα APIs οι συσκευές μπορούν να ενσωματωθούν άνετα σε ήδη υπάρχοντα συστήματα επικοινωνίας.

Οι συσκευές ΟptiPoint 420 έχουν βεβαίως και πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες επικοινωνιών του συστήματος HiPath Real Time IP όπως και των συστημάτων HiPath 3000, 4000 και 5000. Εκτός από τα πρωτόκολλα επικοινωνίας τα οποία χρησιμοποιούνται ήδη όλες οι συσκευές της οικογένειας ΟptiPoint 420 θα παρέχει έως το τέλος του 2005 και την υποστήριξη πρωτοκόλλων επικοινωνίας SIP (Session Initiation Protocol).

- Το HiPath της Siemens είναι η Επιχειρηματική Αρχιτεκτονική Σύγκλισης βασισμένη σε IP για επιχειρησιακά δίκτυα. Το ευρύ φάσμα λύσεων και υπηρεσιών επιτρέπει στις επιχειρήσεις να επεκτείνουν περαιτέρω τις υπάρχουσες υποδομές φωνής και δεδομένων, να διαφυλάξουν τις υπάρχουσες κεφαλαιακές επενδύσεις τους και να υλοποιήσουν εφαρμογές 2ης γενιάς IP (2g IP). Οι εφαρμογές IP 2ης γενιάς (2g IP) βελτιστοποιούν τις διαδικασίες μιας επιχείρησης και οδηγούν στην υποστηριζόμενη βελτίωση της παραγωγικότητας. Χάρη στη συνεχή ανάπτυξη των προϊόντων και του προσφερόμενου λογισμικού, το τμήμα Siemens Communications, ηγείται της καινοτομίας στην πορεία προς την αδιάλειπτη ενσωμάτωση της επικοινωνίας πραγματικού χρόνου στον κόσμο της Πληροφορικής Τεχνολογίας (IT). Σύμφωνα με τους αναλυτές το HiPath έχει διασφαλίσει την ηγετική θέση της Siemens στον τομέα των προμηθευτών συνδέσεων VoIP. Με εκτιμούμενο μερίδιο αγοράς 38,6% η Siemens στοχεύει στην περαιτέρω επέκταση αυτής της θέσεως. Περισσότερες από 70% των εταιρειών του FORTUNE 500 έχουν επιλέξει μία λύση HiPath. Στους πελάτες περιλαμβάνονται οι BMW, DaimlerChrysler, Deutsche Bank, Ford, IBM, Kodak, SAP, BP και Volvo.

Περισσότερες πληροφορίες για το HiPath στο: www.siemens.com/hipath

- H Siemens Communications κατέχει κορυφαία θέση στην παγκόσμια αγορά τηλεπικοινωνιών. Είναι η μόνη εταιρεία η οποία προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, από τερματικές συσκευές έως σύνθετες δικτυακές υποδομές για επιχειρήσεις και εταιρείες παροχής τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, καθώς και τις σχετικές υπηρεσίες. Η Siemens Communications είναι ο κορυφαίος προμηθευτής παγκοσμίως για τεχνολογίες σύγκλισης, προϊόντα και υπηρεσίες για ασύρματα, ενσύρματα και επιχειρηματικά δίκτυα. Αποτελεί το μεγαλύτερο τμήμα της Siemens, με δραστηριότητες σε περισσότερες από 160 χώρες ανά τον κόσμο. Το Οικονομικό έτος 2004, το εργατικό δυναμικό του τμήματος που άγγιζε τους 60.000 εργαζόμενους σημείωσε πωλήσεις ύψους 18 δις ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες για τη Siemens Communications: http://www.siemens.com/communications


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top