Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

Νέα σειρά PRIMEQUEST Server για Linux και Windows

Τεχνολογία » Hardware - 16/05/2005

Η Fujitsu Siemens Computers παρουσίασε τη νέα σειρά server PRIMEQUEST™ με επεξεργαστή Intel® Itanium® 2. Η σειρά PRIMEQUEST™ συνδυάζει απρόσκοπτη λειτουργία εφάμιλλη των data center και υψηλή διαμορφωσιμότητα, χαρακτηριστικά απαραίτητα σε εταιρικά συστήματα που ενσωματώνουν επεξεργαστή Intel® Itanium® και τρέχουν σε λειτουργικό Linux και Windows Server 2003. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του PRIMEQUEST™ τον καθιστούν ιδανική επιλογή σε οργανισμούς που επιθυμούν να αξιοποιήσουν τα οικονομικά οφέλη και την ευελιξία των εφαρμογών χωρίς να επηρεάζεται αρνητικά η επιχειρηματική τους συνοχή.

 

Οι servers της σειράς PRIMEQUEST™ είναι ιδανικοί για κρίσιμες εφαρμογές που απαιτούν υψηλή διαθεσιμότητα, κορυφαία απόδοση, ενισχυμένη ευελιξία και βέλτιστη διαχείριση πόρων. Οι PRIMEQUEST™ servers ενδείκνυνται προς χρήση σε μεγάλες βάσεις δεδομένων και συστήματα επεξεργασίας online συναλλαγών. Η αρχιτεκτονική των PRIMEQUEST™ παρέχει υψηλά επίπεδα απρόσκοπτης λειτουργίας με έως και 8 ανεξάρτητα και απομονωμένα partitions - με το κάθε ένα να λειτουργεί ως πλήρως ανεξάρτητος ‘server’ μέσα στο σύστημα.

Ο Dieter Herzog, Executive VP του τμήματος επαγγελματικών προϊόντων της Fujitsu Siemens Computers δήλωσε σχετικά: “Οι PRIMEQUEST™ servers επιτρέπουν στους πελάτες να αναπτύσσουν κρίσιμες εφαρμογές σε λειτουργικό τόσο Linux όσο και Windows. Το προϊόν αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει την μακροχρόνια πείρα μας ενώ ταυτόχρονα μας επιτρέπει να παρέχουμε μοναδική αξιοπιστία στα λειτουργικά συστήματα. H σειρά server PRIMEQUEST™ έχει σχεδιαστεί να προσφέρει υψηλή διαθεσιμότητα και μικρό συνολικό κόστος κτήσης.”

Το εξελιγμένο chipset του PRIMEQUEST™ ενσωματώνει δυο βασικές τεχνολογικές καινοτομίες που προσφέρουν την υψηλότερη δυνατή διαθεσιμότητα σε ένα και μόνο σύστημα: το System Mirror και το Flexible I/O (FIO). Το System Mirror, που διευκολύνεται από την αρχιτεκτονική dual synchronous, επιτρέπει στις μονάδες μνήμης και το crossbar (πολυεπεξεργαστής που χρησιμοποιεί ένα δίκτυο από προγραμματιζόμενους διακόπτες) να λειτουργούν σε διπλή συχνότητα και να απομονώνουν τα προβλήματα χωρίς να προκαλούν αναστολή της λειτουργίας του. Το FIO επιτρέπει την αναδρομολόγηση των πόρων I/O σε συγκεκριμένες μονάδες επεξεργασίας δεδομένων ανάλογα με τις ανάγκες τους συστήματος. Με αυτόν τον τρόπο οι συσκευές I/O ανταποκρίνονται σε πραγματικό χρόνο στις ανάγκες των εφαρμογών και παράλληλα διασφαλίζουν την απρόσκοπτη λειτουργία και συνοχή των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του χρήστη. Τέλος το FIO μειώνει αισθητά τους χρόνους που απαιτούνται για την συντήρηση του συστήματος σε σύγκριση με τα σημερινά δεδομένα.

Οι servers PRIMEQUEST™ ήρθαν να προστεθούν στην ήδη διευρυμένη οικογένεια server της Fujitsu Siemens Computers που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τους servers PRIMEPOWER™ με επεξεργαστή SPARC64® V και λειτουργικό Solaris™ και τους PRIMERGY®. Μαζί συμπληρώνουν το server portfolio της Fujitsu Siemens Computers που ικανοποιεί τις διαφορετικές απαιτήσεις για μέγιστη διαθεσιμότητα και υψηλή διαμορφωσιμότητα. Οι νέοι PRIMEQUEST™ servers αναμένεται να προσελκύσουν καταναλωτές που επιθυμούν να αναβαθμίσουν τις υπάρχουσες υποδομές διαχείρισης κρίσιμών εφαρμογών σε σύγχρονα βιομηχανικά πρότυπα που εστιάζουν στις τεχνολογίες Linux, Windows και Itanium.

Η παροχή λογισμικού για κρίσιμες εφαρμογές αποτελεί ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα της επιχειρηματικής δραστηριότητας των εταιρειών της Fujitsu. Η τελευταία σε συνεργασία με την Red Hat συνέβαλε στην ενίσχυση του λειτουργικού ανοικτού κώδικα σε κρίσιμες εταιρικές εφαρμογές χάρη στην υψηλή κατάρτιση των 500 και πλέον προγραμματιστών Linux της Fujitsu. Ως μέλος της Global Alliance Partnership, η Fujitsu συνεργάζεται στενά με την Microsoft με σκοπό την ανάπτυξη καινοτόμων χαρακτηριστικών στις μνήμες άμεσης προσπέλασης (RAS) και την βελτιστοποίηση για την επίτευξη κορυφαίων επιδόσεων.

Η σειρά PRIMEQUEST™ παρέχεται ως μέρος της TRIOLE στρατηγικής της Fujitsu Siemens για βελτιστοποιημένα περιβάλλοντα IT, στρατηγική που συνδυάζει servers, αποθηκευτικά μέσα, δίκτυα και ενδιάμεσες συσκευές με σκοπό την δημιουργία ενός δυναμικού και ευέλικτου περιβάλλοντος πληροφορικής. Σε συνεργασία με τη Fujitsu, η Fujitsu Siemens Computers θα εισάγει τα πρότυπα της στρατηγικής TRIOLE που περιλαμβάνει servers PRIMEQUEST™, δίνοντας τη δυνατότητα στους εταιρικούς της πελάτες να ενσωματώσουν την 64-bit τεχνολογία των Linux και Windows στα datacenter τους. Η στρατηγική TRIOLE σχετίζεται με τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την εφαρμογή προϊόντων, λύσεων και υπηρεσιών με στόχο την παροχή στους χρήστες βελτιστοποίησης της υποδομής των συστημάτων πληροφορικής. Θα επιτρέψει στους πελάτες να αυξήσουν την επιχειρηματική τους ευελιξία και να βελτιώσουν την επιχειρηματική τους επάρκεια και συνοχή.


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top