Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

Νέα σειρά ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών KODAK EASYSHARE C-Series

Τεχνολογία » Gadgets » Digital Camera - 19/05/2005

H Eastman Kodak Company μεγαλώνει την οικογένεια KODAK EASYSHARE με δύο νέες, εργονομικά σχεδιασμένες, ψηφιακές μηχανές; την KODAK EASYSHARE C340 που διαθέτει υψηλή ανάλυση 5 megapixels, οπτικό zoom 3x και ενσωματωμένη λειτουργία κροπαρίσματος και την KODAK EASYSHARE C300 που είναι εφοδιασμένη με ανάλυση 3 MP και φακούς εστίασης fixed-focus. Και τα δύο μοντέλα εισάγουν τους χομπίστες φωτογράφους, απλά και οικονομικά, στον ολοκληρωμένο κόσμο ψηφιακής απεικόνισης, KODAK EASYSHARE, παρέχοντάς τους την δυνατότητα λήψης, μεταφοράς, οργάνωσης και εκτύπωσης εικόνων υψηλής ποιότητας. «Οι ψηφιακές μηχανές της σειράς KODAK EASYSHARE C-Series συνδυάζουν την απλότητα στη χρήση, με την υψηλή ποιότητα και το χαμηλό κόστος, κάνοντας εύκολο για τον καθένα να τραβάει και να μοιράζεται καθημερινές και μοναδικές στιγμές ζωής» δήλωσε η Mary Hadley, Director of digital capture marketing της Eastman Kodak Company. «Οι φωτογραφίες των ψηφιακών μηχανών της σειράς C προβάλλονται άμεσα στην οθόνη LSD της μηχανής, μπορούν να αποσταλούν με e-mail ή να εκτυπωθούν, για αναμνήσεις που αντέχουν στο χρόνο».

KODAK EASYSHARE C340 zoom

Η KODAK EASYSHARE C340 είναι ιδανική λύση, για χρήστες που θέλουν από τη ψηφιακή τους μηχανή να έχει μοντέρνα εμφάνιση, να προσφέρει υψηλής ποιότητας εικόνες και να είναι απλή στη χρήση. H C340 είναι εφοδιασμένη με αυτοματοποιημένες λειτουργίες λήψης, που περιλαμβάνουν 16 ρυθμίσεις τοπίων και χρωμάτων, διαθέτει ανάλυση στα 5 megapixels, ενσωματωμένη λειτουργία κροπαρίσματος και τεχνολογία KODAK Color Science για μοναδικές εκτυπώσεις μεγέθους έως 50x76 εκ.

Χάρη στο μοναδικό φακό KODAK RETINAR aspheric, στο οπτικό all-glass zoom 3Χ και στην κατ’ επιλογή εφαρμογή του exposure metering, των ISO equivalents και των δυνατοτήτων εστίασης, οι χρήστες μπορούν να τραβούν εικόνες που ‘κόβουν την ανάσα’, σε όλες τις συνθήκες φωτισμού. Η C340, εκτός από φωτογραφίες, μπορεί να κάνει λήψη βίντεο(VGA), να μαγνητοφωνεί ήχους και έχει δυνατότητα playback. Το μοντέλο μπορεί να προβάλλει και να εναλλάσσει αυτόματα τις φωτογραφίες στην οθόνη της μηχανής, στην τηλεόραση ή στον ηλεκτρονικό υπολογιστή, με την υποστήριξη του EASYSHARE software. Επίσης, η μηχανή είναι πάντα έτοιμη να αποθανατίσει ένα στιγμιότυπο απλά με το πάτημα του κουμπιού λήψης-shutter button- ανεξάρτητα από τις ρυθμίσεις που είναι ενεργοποιημένες.

KODAK EASYSHARE C300

Η EASYSHARE C300 είναι μια εύκολη στη χρήση και οικονομική ψηφιακή μηχανή που απευθύνεται σε χρήστες που θέλουν να γνωρίσουν τον κόσμο της ψηφιακής φωτογραφίας. Το μοντέλο προσφέρει εικόνες υψηλής ποιότητας και παρέχει τη δυνατότητα σύνδεσης με το βραβευμένο σύστημα ψηφιακής φωτογράφησης KODAK EASYSHARE, σε πολύ προσιτή τιμή.

Η C300 διαθέτει ανάλυση στα 3 megapixels, φακούς εστίασης fixed focus και προσφέρει ζωντανές εκτυπώσεις μεγέθους έως 28x35 εκ. Ακόμα, οι πολλαπλές λειτουργίες της, παρέχουν τη δυνατότητα στους χρήστες να τραβούν φωτογραφίες και video clips, να κάνουν preview και review των λήψεων, να μοιράζονται τις εικόνες απευθείας από τη μηχανή μέσω e-mail ή εκτύπωσης από το σπίτι, από το διαδίκτυο ή από τα ειδικά εξοπλισμένα καταστήματα.

Σύνδεση με το ολοκληρωμένο σύστημα EASYSHARE

Οι κάτοχοι των ψηφιακών μηχανών της σειράς C μπορούν να εκτυπώνουν φωτογραφίες με ένα μόνο άγγιγμα, σε λιγότερο από 90 δευτερόλεπτα, χρησιμοποιώντας το νέο εκτυπωτή KODAK EASYSHARE Printer Dock Series 3. H έκδοση αυτή, είναι η πρώτη που υποστηρίζει το εκτυπωτικό σύστημα IMAGΕLINK, το οποίο χρησιμοποιείται από τις νέες μηχανές EASYSHARE, καθώς και από συμβατά μοντέλα άλλων κατασκευαστών.

Ο εκτυπωτής Printer Dock Series 3 επίσης, μεταφέρει εικόνες σε συνδεδεμένο ηλεκτρονικό υπολογιστή, φορτίζει και συντηρεί τις μπαταρίες της φωτογραφικής μηχανής. Οι φωτογραφίες που εκτυπώνονται στους εκτυπωτές EASYSHARE έχουν ζωηρά χρώματα, είναι χωρίς περιθώριο, αδιάβροχες και διαρκούν μια ζωή.

Μόνο οι εκτυπωτές της σειράς EASYSHARE κάνουν την εκτύπωση τόσο απλή υπόθεση με το πάτημα ενός κουμπιού, και χωρίς να χρειάζεται σύνδεση με καλώδια μεταξύ της φωτογραφικής μηχανής και του εκτυπωτή. Η πρακτικότητα τους, η ταχύτητα εκτύπωσης, η απλότητα στη χρήση και η εξαιρετική ποιότητα των φωτογραφιών έχουν ως αποτέλεσμα την υπέρμετρη ζήτηση από τους χομπίστες φωτογράφους σε ολόκληρο τον κόσμο. Η σειρά έχει κατακτήσει την πρώτη θέση σε μερίδια αγοράς στην Αμερική και την Μεγάλη Βρετανία, σύμφωνα με τα στοιχεία των The NPD Group και GfK. Από το δεύτερο τρίμηνο του 2003, η KODAK έχει πουλήσει πάνω από ένα εκατομμύριο εκτυπωτές EASYSHARE Printer Docks διεθνώς.

Επίσης, η Kodak ανακοίνωσε ότι από τον Μάιο του 2005 θα διατίθενται και το EASYSHARE Camera Dock Series 3 με το οποίο ο χρήστης θα μπορεί, με ένα άγγιγμα, να μεταφέρει τις εικόνες του σε συνδεδεμένο ηλεκτρονικό υπολογιστή, να συνδέεται με την τηλεόραση για προβολή video καθώς και να φορτίζει και να συντηρεί τις μπαταρίες.

Στη μελέτη της J.D. Power and Associates 2004 για την ικανοποίηση των καταναλωτών από τις ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές (J.D. Power and Associates 2004 Digital Camera Satisfaction Study SM), η οποία αξιολόγησε την επίδοση, τη λειτουργικότητα, το κόστος και την εμφάνισή τους, οι μηχανές KODAK EASYSHARE στις κατηγορίες τιμών από 200 έως 399 δολάρια και από 400 έως 599 δολάρια, κατατάσσονται πρώτες στις προτιμήσεις των καταναλωτών. Οι ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές καταλαμβάνουν περισσότερο από το 60% της αμερικανικής αγοράς στις παραπάνω κατηγορίες, σύμφωνα με τα στοιχεία του The NPD Group.

Το πολυβραβευμένο σύστημα ψηφιακής φωτογραφίας KODAK EASYSHARE που αποτελείται από ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, printer docks, camera docks, software, inkjet και θερμικά φωτογραφικά χαρτιά, και άλλα αξεσουάρ, κάνει τη λήψη, την οργάνωση, τη διακίνηση και την εκτύπωση ψηφιακών εικόνων υψηλής ποιότητας, εύκολη και γρήγορη υπόθεση για όλους.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της σειράς KODAK EASYSHARE www.kodak.com/go/EasyShare .


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top