Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

Νέα Universal Mπαταρία για Notebooks και Φορητές Συσκευές

Τεχνολογία » Hardware - 25/05/2005

Η American Power Conversion (APC) παρουσίασε μία νέα σειρά λύσεων για χρήστες φορητών υπολογιστών, με κύριο προϊόν την Universal Notebook Battery. Η Universal Notebook Battery της APC αποτελεί μία λεπτή λύση φορητής τροφοδοσίας για φορητούς υπολογιστές. Η μπαταρία ζυγίζει λιγότερο από ένα κιλό και προσφέρει σε κάθε notebook μέχρι και οκτώ ώρες συνεχούς χρόνου λειτουργίας. Η APC παρουσίασε επίσης αποσπώμενα καλώδια τηλεφώνου και δικτύου, ένα μικρό οπτικό ποντίκι ταξιδίου, επέκταση μπαταρίας USB και ένα Surge Protector ειδικά σχεδιασμένo να παρέχει πλήρη προστασία τροφοδοσίας για notebooks.

 «Όσοι ταξιδεύουν και εργάζονται χρειάζονται φορητά περιφερειακά με αυξημένη διαθεσιμότητα,» αναφέρει ο Loe Loberti, General Manager για λύσεις δικτύων Πελατών της APC. «Αυτές οι καινοτομίες αντιπροσωπεύουν την τελευταία λέξη της δέσμευσής μας για τη βελτίωση της παραγωγικότητας του χρήστη, προσφέροντας αυξημένη προστασία, κάθε φορά που δημιουργεί, μεταφέρει ή αποθηκεύει τα δεδομένα του.»

Η Universal Notebook Battery της APC υποστηρίζει συνεχή λειτουργία διάρκειας μέχρι και οκτώ ωρών (ο πραγματικός χρόνος λειτουργίας μπορεί να ποικίλει ανάλογα με το μοντέλο του notebook και τη ρύθμιση ενέργειας). Παράλληλα διαθέτει ενδεικτικές λυχνίες στάθμης ενέργειας και χωρητικότητας που επιτρέπουν στο χρήστη να ελέγχει την υπολειπόμενη ισχύ της μπαταρίας του. Προσφέρει επίσης επιλογή 15-24 volt, που μπορεί να οριστεί από το χρήστη μέσω ενός περιστροφικού διακόπτη τάσης, θύρα input / output για εύκολη φόρτιση και τροφοδοσία της μπαταρίας κατά τη χρήση της τροφοδοσίας του φορητού υπολογιστή. Η μπαταρία περιλαμβάνει ακροδέκτες και υποδοχές που προσφέρουν συμβατότητα με την πλειονότητα των notebooks που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά σήμερα. Με τις νέες Universal Notebook Batteries της APC δεν χρειάζεται πλέον αγορά ή μεταφορά πρόσθετων προσαρμογέων ισχύος για τη φόρτιση της μπαταρίας καθώς οι ακροδέκτες και οι υποδοχές μπορούν να χρησιμοποιηθούν με τον OEM προσαρμογέα ισχύος του φορητού υπολογιστή ή με τον Universal Power Adapter της APC. H νέα μπαταρία έχει σχεδιασθεί για να ταιριάζει απόλυτα με τις τσάντες Travel Power Case της APC καθώς ενσωματώνει χαρακτηριστικά θερμικής διαχείρισης, που της επιτρέπουν να είναι μία από τις μοναδικές μπαταρίες notebook που έχουν σχεδιαστεί να λειτουργούν εντός θηκών notebook.

Παράλληλα η APC παρουσιάσε και άλλες mobile λύσεις οι οποίες περιλαμβάνουν:

- USB Battery Extender – Επιτρέπει μέχρι 60 λεπτά χρόνου ομιλίας, χρήσης και φόρτισης κινητού τηλεφώνου μέσω της θύρας φόρτισης USB. Αυτή η μικρή, συμπαγής λύση ισχύος αποτελεί την τέλεια μπαταρία έκτακτης ανάγκης. Απαιτεί καλώδιο φόρτισης USB και μπαταρίες ΑΑΑ – το καλώδιο διατίθεται χωριστά.

- USB Optical Travel Mouse – βολικό μικρό ποντίκι plug and play με αποσπώμενο καλώδιο μήκους 60 εκ.

- Retractable Network & Telephone Cables – Εξοικονομεί χώρο στα ταξίδια. Αποσπώμενα καλώδια μήκους 1.5 μέτρου. Διατίθενται καλώδια για τηλέφωνο, για σύνδεση Ethernet και πακέτο combo τηλεφώνου και Ethernet.

- SurgeArrest® Notebook Surge Protector- φορητή, συμπαγής προστασία ρεύματος για φορητούς υπολογιστές. Η μονάδα προσφέρει αξιόπιστη προστασία τηλεφώνου, fax, Internet, DSL, modem καθώς επίσης και προστασία δικτύου.


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top