Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

Nokia 5140i: Ιδανικός «σύντροφος» για λάτρεις της άθλησης

Τεχνολογία » Σταθερή και Κινητή τηλεφωνία - 30/05/2005

Η Nokia παρουσιάζει το κινητό τηλέφωνο Nokia 5140i με σπορ εμφάνιση, φωτογραφική μηχανή, και πολλά επιπλέον χαρακτηριστικά για δραστήριους καταναλωτές. Η ανθεκτικότητα στη σκόνη και το νερό σε συνδυασμό με την αντοχή του κάνει το tri-band EGSM 900 GSM 1800/1900 Nokia 5140i ιδανικό «σύντροφο» για εξωτερικές δραστηριότητες. Το Nokia 5140i αναμένεται να κυκλοφορήσει το δεύτερο τρίμηνο του 2005.

Το σύνολο των χαρακτηριστικών του Nokia 5140i, έχει δημιουργηθεί για να σας προσφέρει κίνητρο για άσκηση ή και για διασκέδαση. Με την εφαρμογή Fitness Coach, το Nokia 5140i γίνεται ο προσωπικός σας «προπονητής» που σας ενθαρρύνει να κάνετε παραπάνω χιλιόμετρα ή να τελειώσετε το τελευταίο σας σετ.

Η εφαρμογή Fitness Coach επίσης σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις επιδόσεις σας ή ακόμη και να μοιραστείτε τα αποτελέσματα μέσω SMS με τον προπονητή ή τους συμπαίκτες σας. Οι ήχοι κλήσης MP3 σας ενημερώνουν για τις εισερχόμενες κλήσεις και το στερεοφωνικό FM ραδιόφωνο σας γεμίζει ενέργεια, ενώ κινείστε. Με τη βελτιωμένη υπηρεσία Push to Talk, το Nokia 5140i δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να συντονίσουν εύκολα εξωτερικές δραστηριότητες ή να παροτρύνουν τους συμπαίκτες τους με το πάτημα ενός πλήκτρου. Και τα μηνύματα ήχου Nokia Xpress εξασφαλίζουν στους καταναλωτές ευκολία στην επικοινωνία. Μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας σποτάκια και να τα μοιραστείτε με τους φίλους σας, χάρη στην ενσωματωμένη VGA ψηφιακή φωτογραφική μηχανή του κινητού τηλεφώνου Nokia 5140i.

Εκτός της προηγμένης τεχνολογίας του και της άψογης εμφάνισής του, το Nokia 5140i υιοθετεί τους όρους της νέας περιβαλλοντικής νομοθεσίας (RoHS, 2002/95/EC), ένα χρόνο νωρίτερα.

Οι «Training Mates» παραμένουν

Το Nokia 5140i συνεχίζει και διατηρεί την επιτυχημένη συνεργασία «Training Mates» μεταξύ της Nokia και της Polar Electro, μια από τις ηγετικές βιομηχανίες παγκοσμίως στα αθλητικά όργανα και στα μόνιτορ παρακολούθησης καρδιάς. Για τους αθλητές, το Nokia 5140i προσφέρει εύκολη συνδεσιμότητα με μια σειρά ηλεκτρονικών υπολογιστών καρπού υψηλής απόδοσης της Polar, σχεδιασμένα για γυμναστική, τρέξιμο, ποδηλασία και εξωτερικές δραστηριότητες. Αμέσως μετά την άσκηση, τα δεδομένα της προπόνησης μπορούν να μεταφερθούν και να απεικονιστούν με γράφημα, στην λαμπερή οθόνη του Nokia 5140i. Το Nokia 5140i συνδέει το φημισμένο Running Computer S625X της Polar και το Cycling Computer S725 και βάζει την άθληση στον καθημερινό τρόπο ζωής. Επιπλέον, μια σειρά από Polar Outdoor Computers όπως το Polar AXN 500 και το Polar AXN 700 και το αναμενόμενο Fitness F55 μόνιτορ παρακολούθησης καρδιάς εμπλουτίζουν τα χαρακτηριστικά άσκησης του Nokia 5140i.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Πρόεδρος της Alpha Copy / Nokia κος Σ.Ι. Κωνσταντινίδης:

«Το Nokia 5140i αποτελεί ένα προηγμένο τεχνολογικά κινητό τηλέφωνο στην κατηγορία «Δράση» που απευθύνεται σε δραστήρια άτομα που αναζητούν την ισορροπία και τον έντονο τρόπο ζωής. Επιπλέον πρωτοπορία του νέου Nokia 5140i, είναι η συμβατότητα με την μελλοντική περιβαλλοντική νομοθεσία. Ενώ, σε συνδυασμό με τα γνήσια παρελκόμενα Nokia, μπορεί να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις και να ικανοποιήσει περαιτέρω ανάγκες και των πιο απαιτητικών καταναλωτών στη συγκεκριμένη κατηγορία».


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)

Σχόλια

  • ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΕΙΜΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΗ ΤΟ ΝΟΚΙΑ 5140ι ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΗΛΕΤΕ 2 ΤΗΛΕΦΟΝΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΚΟΣΤΗΖΕΙ
    By: KYRIACOS @ 09/09/2008

  • Μάλλον θα πρέπει να επικοινωνήσεις με κάποιο κατάστημα. Εμείς δεν έχουμε καμία σχέση...
    By: mrpc @ 09/09/2008

© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top