Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

Η νέα πρόταση της VODAFONE για «απλότητα» και «ευκολία» στην κινητή τηλεφωνία

Τεχνολογία » Σταθερή και Κινητή τηλεφωνία - 01/06/2005

Η Vodafone παρουσιάζει σήμερα το Vodafone Simply, απλά το πιο εύκολο κινητό τηλέφωνο, που απευθύνεται σε όλους όσοι εκτιμούν στη ζωή τα ‘απλά’ πράγματα!

Μοναδική ευκολία στην χρήση, που βασίζεται σε απλουστευμένο μενού, μεγάλη ευδιάκριτη οθόνη και πλήκτρα, τα οποία εξασφαλίζουν άμεση πρόσβαση στις σημαντικότερες λειτουργίες του κινητού τηλεφώνου, είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά του Vodafone Simply. Τα οφέλη αυτά μπορούν να τα απολαύσουν όλοι οι συνδρομητές της Vodafone, παλιοί και νέοι, με συμβόλαιο ή καρτοκινητή, που επιθυμούν την ευκολία στην καθημερινότητά τους.

Το Vodafone Simply ήρθε να καλύψει όλους εκείνους που θέλουν ένα εύκολο στην χρήση κινητό, το οποίο θα χρησιμοποιούν κυρίως για κλήσεις φωνής και ανταλλαγή γραπτών μηνυμάτων. Στη μεγάλη και ευδιάκριτη οθόνη του Vodafone Simply ο χρήστης μπορεί να δει σε ποιο επίπεδο έχει ρυθμίσει την ένταση του ήχου του κινητού του, αν χρειάζεται να φορτίσει την μπαταρία του, την ποιότητα του σήματος που έχει ανά πάσα στιγμή, καθώς και τον αριθμό του τηλεφώνου του!

Παράλληλα, τα τρία βασικά πλήκτρα που χαρακτηρίζουν το Vodafone Simply και βρίσκονται στο πάνω μέρος της οθόνης του κινητού, δίνουν λύση σε θέματα που απασχολούν πολλούς καταναλωτές, όπως πώς επιστρέφει κανείς γρήγορα στην αρχική οθόνη του κινητού μετά από περιήγηση στο μενού, πώς μπορεί να στείλει SMS ή να καλέσει όποιον επιθυμεί από τον εύκολο σε πρόσβαση τηλεφωνικό κατάλογο και τον τρόπο με τον οποίο ενημερώνεται κανείς για τα νέα του μηνύματα και τις χαμένες κλήσεις. Συγκεκριμένα:

Α/ Αρχική οθόνη

Ο χρήστης επιστρέφει με ένα μόνο πλήκτρο στην αρχική οθόνη από οπουδήποτε κι αν βρίσκεται μέσα στο μενού του τηλεφώνου

Β/ Τηλεφωνικός κατάλογος

Ένα μόνο πλήκτρο οδηγεί τον χρήστη άμεσα στη λίστα με τις επαφές.

Γ/ Μηνύματα

Το συγκεκριμένο πλήκτρο δίνει άμεση πρόσβαση στο χώρο όπου βρίσκονται συγκεντρωμένα όλα τα μηνύματα του χρήστη, γραπτά και φωνητικά. Κάθε φορά που έρχεται νέο μήνυμα, μία φωτεινή ένδειξη αναβοσβήνει στο πλήκτρο αυτό μέχρι ο χρήστης να το πατήσει και να δει το μήνυμά του. Ακριβώς όπως με τον αυτόματο τηλεφωνητή!

Και επειδή όλα τα πράγματα κάποια στιγμή μπαίνουν στη…’θέση’ τους, το Vodafone Simply παρέχεται με επιτραπέζια βάση φόρτισης, η οποία από τη μία το βάζει στη ‘θέση ΄του και από την άλλη το φορτίζει χωρίς πολλά καλώδια και διαδικασίες.

Το νέο κινητό τηλέφωνο, που ήρθε για να κάνει τη ζωή του χρήστη απλούστερη, διατίθεται σε δύο μοντέλα, τα οποία κατασκεύασε η εταιρία Sagem αποκλειστικά για τη Vodafone, το Vodafone Simply Sagem VS1 – ασημί με ‘καμπύλες’ - και το Vodafone Simply Sagem VS2– μαύρο και πιο ‘στιβαρό’, προκειμένου να ανταποκρίνεται σε κάθε επιθυμία.

Το Vodafone Simply αποτελεί ακόμα μια πρωτοποριακή υπηρεσία του Ομίλου Vodafone, το οποίο εκτός από την ελληνική αγορά διατίθεται ήδη στην Πορτογαλία, την Ισπανία και τη Μ. Βρετανία, ενώ σύντομα θα μπορούν να το απολαύσουν και οι συνδρομητές του Ομίλου σε Γερμανία, Νέα Ζηλανδία, Σουηδία, Ελβετία (μέσω της Swisscom Mobile) και Αυστρία (μέσω της Mobikom).

Η ανάγκη δημιουργίας του Vodafone Simply προέκυψε μετά από τα αποτελέσματα έρευνας που πραγματοποίησε ο Όμιλος Vodafone σε μια σειρά Ευρωπαϊκών χωρών, σύμφωνα με τα οποία οι καταναλωτές επιθυμούν ένα κινητό τηλέφωνο για την οργάνωση του χρόνου τους, το οποίο θα είναι τόσο εύκολο, ώστε να μην τους προβληματίζει η χρήση του. Πρόκειται για μια μεγάλη κατηγορία πελατών, στις απαιτήσεις των οποίων ανταποκρίνεται το Vodafone Simply, τόσο με το μενού του όσο και με τη σχεδίασή του, αφού στη συγκεκριμένη έρευνα οι καταναλωτές είχαν την ευκαιρία να φτιάξουν εκείνοι το κινητό όπως θα το ήθελαν!

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου για την παρουσίαση του Vodafone Simply στη χώρα μας, ο Consumer Commercial Director της Vodafone, κος Νάσος Ζαρκαλής, δήλωσε: «Φέραμε στην Ελλάδα το πιο εύκολο στην χρήση κινητό τηλέφωνο έχοντας ως στόχο να καλύψουμε την ανάγκη επικοινωνίας μιας μεγάλης ομάδας καταναλωτών που θέλουν να χρησιμοποιούν το κινητό τους για να νιώθουν ασφάλεια, να οργανώνουν τη ζωή τους, να ξέρουν κάθε στιγμή πού βρίσκονται τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Για μας είναι ιδιαίτερα σημαντικό να είμαστε σε θέση να καλύπτουμε αποτελεσματικά τόσο εκείνους που επιδιώκουν την απλή χρήση του κινητού τηλεφώνου όσο και εκείνους που επιζητούν περισσότερα. Απλά πράγματα!» .


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top