Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

Η DELL ανανεώνει τη σειρά των desktop PC

Τεχνολογία » Hardware - 07/06/2005

Η Dell ενισχύει την ευελιξία επέκτασης, την απόδοση και την αξιοπιστία της καλύτερης σε παγκόσμιες πωλήσεις, σειράς υπολογιστών της OptiPlex™.

Tα συστήματα Dell OptiPlex GX520 και GX620 που ανακοινώνονται σήμερα, είναι σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές που έχει θέσει η Ευρωπαϊκή Ένωση, σχετικά με τη χρήση επικίνδυνων ουσιών (RoHS), βάσει της οποίας ορίζεται περιορισμένη, έως και ελάχιστη χρήση μολύβδου1 στα τροφοδοτικά, στα motherboards και στα κουτιά των υπολογιστών.

«Tα συστήματα OptiPlex GX520 και GX620 της Dell καλύπτουν άμεσα τις πραγματικές ανάγκες των πελατών και υποστηρίζουν τα περιβαλλοντικά πρότυπα, ενώ ταυτόχρονα ενσωματώνουν τεχνολογικές καινοτομίες,” δήλωσε σχετικά ο κος Fortuné Alexander, Marketing Manager, Commercial Client PCs, της Dell EMEA. «Τα νέα κουτιά ΒTX υποστηρίζουν την τεχνολογία HyperCool της Dell, επεξεργαστές διπλού πυρήνα, motherboards και εξαρτήματα χωρίς μόλυβδο, καθώς και νέα χαρακτηριστικά ασφάλειας τα οποία προστατεύουν την επένδυση του πελάτη».

Μειωμένο κόστος επέκτασης, νέα κουτιά και ενσωμάτωση της πιο πρόσφατης τεχνολογίας

Τα OptiPlex GX520 και GX620 παρέχουν στους πελάτες μεγαλύτερη ευελιξία όσον αφορά στην επέκταση των συστημάτων τους, βασισμένες πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες τους. Οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ επτά διαφορετικών κουτιών και για τα δύο μοντέλα, συμπεριλαμβανομένων των mini-tower, desktop, small και ultra small (GX620) που προσφέρουν εκτενείς επιλογές διαμόρφωσης. Προκειμένου η αναβάθμιση να καθίσταται εύκολη και ταυτόχρονα και οικονομική, τα συστήματα αυτά μοιράζονται ένα ενιαίο πακέτο λογισμικού σε όλες τις διαμορφώσεις τους.

Tο νέο κουτί σε διαμόρφωση small form factor μπορεί να εγκατασταθεί με ευκολία πίσω από την επίπεδη οθόνη του υπολογιστή, μειώνοντας έτσι στο ελάχιστο τον χώρο που καταλαμβάνει και αυξάνοντας ταυτόχρονα τον ελεύθερο διαθέσιμο χώρο πάνω στο γραφείο του χρήστη, αφού πλέον είναι ένα σύστημα όλα-σε-ένα.

Το OptiPlex GX520 καλύπτει τις ανάγκες του μέσου χρήστη που απαιτεί σταθερή απόδοση και νέες τεχνολογίες για παραγωγικές εφαρμογές. Το σύστημα είναι βασισμένο στο chipset 945G της Intel, που είναι σχεδιασμένο με σκοπό να παρέχει ενισχυμένη απόδοση σε συνδυασμό με τους νέους επεξεργαστές 64-bit3, τον επιταχυντή γραφικών 950 (GMA950) και το Execute Disable Bit (XD). Το GMA950 παρέχει μία απολαυστική οπτική εμπειρία, μέσω βελτιωμένης απόδοσης 90% σε σύγκριση με προηγούμενες λύσεις γραφικών. 4

Το OptiPlex GX620 είναι σχεδιασμένο για τους χρήστες που επιζητούν την προστασία της επένδυσής τους και τη μέγιστη παραγωγικότητα καθ’ όλη τη διάρκεια χρήσης του συστήματος. Το GX620 μοιράζεται μερικά από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του GX520, αλλά προσφέρει μεγαλύτερες και καλύτερες δυνατότητες επέκτασης και απόδοσης. Το σύστημα ενσωματώνει επίσης την τεχνολογία ασφάλειας Trusted Platform Module (TPM) 1.2 , η οποία διασφαλίζει την πρόσβαση στο σύστημα και στα στοιχεία του, μόνο σε εξουσιοδοτημένους χρήστες ενός δικτύου. Το GX620 θα υποστηρίζει μέσα στους επόμενους μήνες την εργοστασιακή εγκατάσταση της 64 bit έκδοσης του λειτουργικού συστήματος Windows XP της Microsoft, καθώς επίσης και τους νέους επεξεργαστές διπλού πυρήνα.

Συνεχή δέσμευση για αξιοπιστία, σταθερότητα και υπηρεσίες εξοικονόμησης κόστους

Η ενσωμάτωση της διαμόρφωσης BTX, καθώς και της τεχνολογίας HyperCool™ της Dell, συμβάλουν στην αύξηση της αξιοπιστίας, αφού δίνουν στα συστήματα τη δυνατότητα να λειτουργούν σε πιο χαμηλές θερμοκρασίες και με πολύ χαμηλότερο θόρυβο των ανεμιστήρων. Τα νέα κουτιά επιτρέπουν στο χρήστη να κάνει εύκολες επεμβάσεις στο εσωτερικό των συστημάτων με λιγότερα εργαλεία και αυτό καθιστά πλέον πολύ εύκολο στους πελάτες να συντηρούν τα συστήματά τους. Το GX520 και το GX620 ενσωματώνουν επίσης το DirectDetect™ της Dell. Πρόκειται για ένα διαγνωστικό εργαλείο που προσδιορίζει την κατάσταση λειτουργίας των συστημάτων. Τα τέσσερα φωτεινά led που βρίσκονται στο μπροστινό μέρος του κουτιού του συστήματος, βοηθούν τους υπεύθυνους μηχανογράφησης σε μία επιχείρηση, έτσι ώστε να προσδιορίζουν γρήγορα μέσα από τους 16 δείκτες την «υγιή» λειτουργία των συστημάτων κατά τη διάρκεια της εκκίνησής τους.

Η Dell συνεχίζει τη δέσμευσή της για σταθερότητα με το πρόγραμμα Stable Image Assurance που διασφαλίζει ότι δεν μπορεί να συμβεί καμία αλλαγή του λογισμικού του συστήματος.6 Εάν ο πελάτης απαιτήσει αλλαγή, ή αναπροσαρμογή του λογισμικού, τότε αυτό θα πραγματοποιηθεί από την ίδια την Dell, μέσω της ειδικής ολοκληρωμένης υπηρεσίας Custom Factory Integration (CFI). Η Dell παρέχει τις παραπάνω υπηρεσίες, προκειμένου να βοηθήσει τους πελάτες της στη μείωση του κόστους επέκτασης και στην αύξηση της παραγωγικότητάς τους.

Τεχνικά χαρακτηριστικά του OptiPlex GX520

• Επεξεργαστής Intel Pentium 4 - 551 με τεχνολογία HT (3.40 GHz, 1 MB L2 cache, 800 MHz FSB) και Intel Celeron D 346 (3.06GHz, 256K L2 cache, 533MHz FSB)

• Σκληρός δίσκος χωρητικότητας από 40-160 GB7 τεχνολογίας Serial ATA (SATA) και SATA II

• Μνήμη RAM 256 MB - 2 GB DDR2 400 και 533 MHz μοιραζόμενη8

• Γραφικά Intel GMA 9509

Τεχνικά χαρακτηριστικά του OptiPlex GX620

• Επεξεργαστής Intel Pentium 4 - 670 με τεχνολογία HT (3.80 GHz, 1 MB L2 cache, 800 MHz FSB) και Intel Celeron D 346 (3.06GHz, 256K L2 cache, 533MHz FSB). (μελλοντική υποστήριξη των επεξεργαστών Pentium D)

• Σκληρός δίσκος χωρητικότητας από 40-250 GB7 SATA και SATA II

• Μνήμη RAM 256 MB – 4GB DDR2 533 MHz μοιραζόμενη8

• Γραφικά 128 MB ATI Radeon™ X600 XE, 256 MB ATI Radeon™ X600 (dual VGA or DVI) (μέσα στους επόμενους μήνες) ή Intel GMA 9509

• Προαιρετικά DVI adapter card

Η τιμή πώλησης για το μοντέλο GX520 ξεκινά από τα €499, ενώ για το GX620 από τα €529. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τα τοπικά γραφεία της Dell στο τηλέφωνο 210-81 29 800 ή επισκεφτείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.dell.gr .


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top