Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

LG Art Cool Panel

Τεχνολογία » Gadgets - 08/06/2005

Δύο νέα μοντέλα προστίθενται στη γκάμα της σειράς κλιματιστικών Art Cool Panel της LG Electronics, τα οποία θα θέσουν νέα πρότυπα και αισθητική στην αγορά κλιματισμού, ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο. Η LG εξασφάλισε τα δικαιώματα δύο κορυφαίων έργων τέχνης, τα οποία εσείς πια θα μπορείτε να απολαμβάνετε στο χώρο σας, στην πρόσοψη του κλιματιστικού σας. Η ‘Έναστρη Νύχτα’ του Van Gogh και ‘Ο δρόμος με τις καστανιές’ του Sisley μπορούν πλέον να αποτελέσουν τα νέα αποκτήματα για τη διακόσμηση του σπιτιού ή του γραφείου σας δημιουργώντας έτσι ένα αξεπέραστο στυλ. Οικεία και φιλικά προς το χρήστη, δίνουν μια νέα πνοή ανανέωσης, ενώ η LG Electronics έρχεται να αποδείξει για ακόμη μια φορά οτι δεν κατασκευάζει απλώς κλιματιστικά, αλλά δημιουργεί.

Και αν η τέχνη δεν είναι το φόρτε σας η σειρά Art Cool έχει τη λύση και για εσάς. Τα Art Cool Mirror, Wide & Panel μπορούν να καλύψουν κάθε γούστο και στυλ διαθέτοντας μια μεγάλη γκάμα σχημάτων και χρωμάτων για να ταιριάξουν απόλυτα στο χώρο σας. Προσόψεις με χρώμα γαλάζιο, κερασί και λευκό ξύλο έρχονται να προστεθούν στις επιλογές του ξύλου και του μετάλλου που διέθετε αρχικά η σειρά.

Εκτός από το μοναδικό design που τα κάνει να διαφέρουν από τα άλλα κλιματιστικά, τα Art Cool Mirror, Wide & Panel διαθέτουν πληθώρα χαρακτηριστικών που θα τα τοποθετήσουν στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεών σας. Ιδιαίτερα σημαντική είναι η αντιδιαβρωτική προστασία που διαθέτουν οι εναλλάκτες των εξωτερικών μονάδων της LG, ώστε να παραμένουν και να αποδίδουν σαν καινούργιοι, ακόμα και σε περιοχές με υψηλή ρύπανση ή υψηλή περιεκτικότητα σε αλάτι.

Τα Art Cool Mirror, Wide & Panel διαθέτουν επίσης τεχνολογία “Nano Plasma”, το ειδικό φίλτρο αέρα που αναπτύχθηκε αποκλειστικά από την LG, που όχι μόνο αφαιρεί τα μικροσκοπικά σωματίδια, σκόνη, γύρη και καπνό αλλά και τις τρίχες των κατοικίδιων, βοηθώντας στην αποφυγή αλλεργικών παθήσεων, όπως το άσθμα.

Η ευχάριστη αυτή ατμόσφαιρα που προσφέρουν τα Art Cool Mirror, Wide & Panel ενισχύεται με τη λειτουργία της ροής αέρα σε τέσσερις κατευθύνσεις. Με το σύστημα αυτόματης σάρωσης σε τρεις διευθύνσεις, επιτυγχάνεται ιδανική διάχυση θερμού ή ψυχρού αέρα στο χώρο.

Η LG συμβάλλει επίσης στην προσπάθεια για τη μείωση της τρύπας του όζοντος ακολουθώντας πάντα τις παγκόσμιες οδηγίες χρησιμοποιώντας πλέον το νέο ψυκτικό μέσο R-410Α.

Η νούμερο 1 εταιρεία στις πωλήσεις κλιματιστικών τα τέσσερα τελευταία χρόνια συνεχίζει την προσπάθεια για ανάπτυξη και σχεδιασμό, αυστηρό έλεγχο και πρωτοποριακές εφαρμογές προσφέροντας προϊόντα που χαρακτηρίζονται από την υψηλή απόδοση και την αξιοπιστία, ικανοποιώντας έτσι τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού χρήστη.

Art Cool Mirror, Wide & Panel, η καλύτερη επιλογή αισθητικής, τεχνολογίας και φυσικά δροσιάς!

Τα Art Cool Mirror, Wide & Panel διαθέτουν πολλά ακόμη ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά:

۰ Λειτουργία αποφυγής κρύων ρευμάτων

۰ Αθόρυβη λειτουργία

۰ Ροή αέρα σε τέσσερις διευθύνσεις

۰ Αυτόματη λειτουργία, κατά την οποία το κλιματιστικό διατηρεί πάντα το χώρο στην επιθυμητή θερμοκρασία

۰ Σύστημα Jet Cool για γρήγορη ψύξη

۰ Λειτουργία απαλής εφύγρανσης για μείωση της υγρασίας

۰ Λειτουργία αποφυγής κρύων ρευμάτων (hot start)

۰ Λειτουργία αυτόματης επαναφοράς (Auto Restart)

۰ Πρόγραμμα ύπνου

۰ Χρονοδιακόπτη 24 ωρών για τον προγραμματισμό της εντός 24 ωρών έναρξης ή παύσης λειτουργίας της μονάδας

۰ Αντιβακτηριδιακά φίλτρα πλενόμενου τύπου

۰ Αυτόματο καθάρισμα (Auto Cleaning)

۰ Ασύρματο τηλεχειριστήριο


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top