Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

Νέα κάρτα PC της SONY ERICSSON, GC 99

Τεχνολογία » Σταθερή και Κινητή τηλεφωνία - 13/06/2005

Έχετε πλέον στη διάθεσή σας την ταχύτερη δυνατή πρόσβαση στο Internet και στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο σε περισσότερα μέρη του κόσμου από ο,τι ήταν ποτέ πριν δυνατό. Η κάρτα PC GC99 της Sony Ericsson συνδυάζει τις τεχνολογίες Wi-Fi και 3G/UMTS ενώ προσφέρει σύνδεση τετραπλής περιοχής (quad band) σε δίκτυα GSM/EDGE/GPRS, προσφέροντας ευελιξία στις επιλογές σας και εξασφαλίζοντας πρόσβαση με τις μεγαλύτερες δυνατές ταχύτητες και την πιο εκτεταμένη κάλυψη σε όλους όσους εργάζονται εν κινήσει.

«Η Sony Ericsson βρίσκεται εδώ και καιρό στην κορυφή της αγοράς όσον αφορά τις κάρτες PC τεχνολογίας EDGE και είναι μια από τις πρώτες εταιρίες που ανακοινώνουν την κυκλοφορία κάρτας με πρόσβαση σε UMTS, EDGE και Wi-Fi δίκτυα», λέει ο κ. Anders Franzén, αντιπρόεδρος και επικεφαλής του τομέα M2M Communications της Sony Ericsson. «Σήμερα, υπάρχουν περισσότεροι από ένα δισεκατομμύριο πελάτες συνδεδεμένοι σε δίκτυα GSM σε όλο τον κόσμο, ενώ αναμένεται η εμπορική διάθεση περισσότερων από 115 δικτύων UMTS μέχρι το τέλος του έτους. Πιστεύουμε ότι η κάρτα GC99 και τα υψηλής ταχύτητας αυτά δίκτυα θα προσφέρουν στους επαγγελματίες χρήστες την απόλυτη ευελιξία και τις ταχύτερες δυνατές συνδέσεις κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες και σε οποιαδήποτε τοποθεσία και αν βρίσκονται».

Η κάρτα GC99 προσφέρει σύνδεση με δίκτυα UMTS με ταχύτητα ως και 384 kbps και λειτουργεί οπουδήποτε μπορεί να χρησιμοποιηθεί κινητό τηλέφωνο. Εναλλακτικά, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων των δικτύων Wi-Fi (WLAN), η οποία ανέρχεται στα 54 Mbps, σε γραφεία ή σε δημόσιες πύλες πρόσβασης (hot-spots) για να περιηγηθείτε στο Internet σε πλήρη ταχύτητα, να πραγματοποιήσετε λήψη επισυναπτόμενων αρχείων μεγάλου μεγέθους όπως παρουσιάσεις Powerpoint, εικόνες και video και να αποκτήσετε πρόσβαση σε υλικό συνεχούς ροής (streaming). Πύλες πρόσβασης (hot-spots) σε δίκτυα Wi-Fi υπάρχουν συχνά σε αεροδρόμια, καφετέριες και σε άλλες τοποθεσίες δημόσιας πρόσβασης.

Η κομψή και συμπαγής σχεδίαση (με περιορισμένου μεγέθους προέκταση κεραίας) της κάρτας GC99 είναι χαρακτηριστική για όλες τις κάρτες PC της Sony Ericsson. Διατίθεται επίσης εξωτερική κεραία ως αξεσουάρ για τις περιπτώσεις όπου δεν υπάρχει ισχυρό σήμα δικτύου GSM.

Όπως με όλες τις κάρτες δικτύου της Sony Ericsson, η εγκατάσταση της GC99 είναι εύκολη ενώ η κάρτα συνεργάζεται τόσο με το λειτουργικό σύστημα Windows όσο και με τα λειτουργικά συστήματα των υπολογιστών Macintosh και είναι συμβατή με μια ευρεία γκάμα διαδεδομένων επαγγελματικών εφαρμογών όπως οι MS Exchange, MS Outlook, Lotus Notes, Netscape, CRM, SAP, Siebel και Messenger. Η υποστήριξη εγκατάστασης περιλαμβάνει τη δυνατότητα εκχώρησης προεγκατεστημένων ρυθμίσεων ούτως ώστε να επιτυγχάνονται συνδέσεις VPN με ένα μόνο κλικ. Η ασφάλεια των δεδομένων εξασφαλίζεται μέσω τεχνολογίας κρυπτογράφησης σε δίκτυα UMTS/EDGE/GPRS, ενώ η κάρτα SIM πιστοποιείται στο δίκτυο, αποτρέποντας έτσι την μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση. Η GC99 είναι συμβατή με όλα τα διαδεδομένα συστήματα εικονικών ιδιωτικών δικτύων (VPN), επιτρέποντας ασφαλή πρόσβαση δια μέσου των εταιρικών συστημάτων firewall.

Η κάρτα GC99 θα είναι διαθέσιμη το τέταρτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους στην Ασία (Ειρηνικός), την Κίνα, την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

GC99 – Γνωρίσματα με μια ματιά:

Γενικά Κάρτα PC, 32-bit Cardbus, Type II

Μέγεθος: μήκος 85,6 x πλάτος 54,0 x ύψος 10,5 mm

Προέκταση κεραίας: μήκος 15,4 x πλάτος 55,0 x ύψος 10,5 mm (GSM, UMTS & WLAN)

Βάρος: 42 γραμμάρια

Υποστήριξη λειτουργικών συστημάτων: Windows 2000® (SP4), XP (Pro, Home, Tablet), Mac OS X

Υπηρεσίες UMTS: 384 kbps (λήψη και αποστολή δεδομένων)

EDGE: 247.4kbps (λήψη δεδομένων)/ 123.7kbps (αποστολή δεδομένων)

GPRS: (CS4) 85.6 kbps (λήψη δεδομένων) / 42.8kbps (αποστολή δεδομένων)

GPRS: (CS2) 53.6kbps/ 26.8kbps (λήψη και αποστολή δεδομένων)

CSD: 9.6kbps (λήψη και αποστολή δεδομένων)

WLAN: 54Mbps

Περιοχές συχνοτήτων UMTS 2100MHz

EDGE/GPRS/CSD 850/900/1800/1900 MHz

WLAN 2400MHz


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top