Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

Η APC Αντιμετωπίζει τα ζητήματα Yψηλής Πυκνότητας και Ψύξης

Τεχνολογία » Hardware - 24/06/2005

Η American Power Conversion (Nasdaq: APCC) (APC) ανακοίνωσε μια νέα γκάμα προϊόντων που αντιμετωπίζουν γρήγορα πραγματικές προκλήσεις υψηλής πυκνότητας ισχύος και ψύξης, για συστήματα πληροφορικής σε εξαιρετική σχέση τιμής – απόδοσης,. Η αρχιτεκτονική InfraStruXure της APC ενσωματώνει ενέργεια, ψύξη, διαχείριση, racks και υπηρεσίες για κατ’ απαίτηση φυσική υποδομή ζωτικής σημασίας για ένα δίκτυο (NCPI). Τα νέα προϊόντα της APC επιτρέπουν την ανάπτυξη ταχύτατων λύσεων οι οποίες ανταποκρίνονται στις συνεχείς εξελίξεις της αγοράς.

«Η αρχιτεκτονική InfraStruXure της APC εξελίσσεται συνεχώς, έτσι ώστε να συμβαδίζει με τις απαιτήσεις της εποχής, όπως η σταθερότητα των servers, η μετάβαση μεταξύ αυτών, καθώς επίσης ανταποκρίνεται και στις μελλοντικές προκλήσεις, αποτέλεσμα των ραγδαία εξελισσόμενων νέων τεχνολογιών πληροφορικής», δηλώνει ο Rob Johnson, αντιπρόεδρος του Availability Enhancements Group της APC. «Με την αύξηση ζήτησης ισχύος, και ενώ τα προβλήματα ψύξης εξελίσσονται σε σημαντικό θέμα αναφορικά με τη διατήρηση της διαθεσιμότητας, η APC συνεχίζει να επενδύει σε λύσεις ώστε να διατηρήσει μία υψηλά διαθέσιμη NCPI.»

Διανομή Αέρα από το πλαϊνό τμήμα του Rack

Η μονάδα διανομής αέρα από το πλαϊνό τμήμα του Rack της APC βελτιώνει τη διαθεσιμότητα και μειώνει το κόστος με βελτιωμένη ψύξη rack. Η ολοκλήρωση των δικτύων φωνής και δεδομένων και η αύξηση χρήσης των blade servers μεγάλης πυκνότητας ισχύος, αποτελούν πρόκληση για θέματα ψύξης και ενέργειας στο κέντρο δεδομένων. O νέος 2U, rack-mountable σχεδιασμός της APC προσφέρει ψύξη για εξοπλισμό δικτύων ή servers που απαιτούν ροή αέρα από τη μια πλευρά έως την άλλη, για περιβάλλοντα πληροφορικής.

Η κατοχυρωμένη με ευρεσιτεχνία μονάδα της APC, εισάγει τον αέρα από το εμπρόσθιο μέρος και τον διανέμει στο πλάι, επιτρέποντας έτσι την τοποθετήση εξοπλισμού ψύξης από τη μια πλευρά έως την άλλη, βασιζόμενη στο ίδιο rack, όπως και στον εξοπλισμό ψύξης από το εμπρόσθιο έως το οπίσθιο μέρος. Η μονάδα διανομής αέρα από το πλαϊνό τμήμα του Rack, προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια και οργάνωση, αφού μπορούν να τοποθετηθούν racks το ένα πλάι στο άλλο, χωρίς να παρεμποδίζεται η ροή του αέρα.

Μονάδες Διανομής Αέρα τοποθετημένες επάνω σε Rack (PDU)

Καθώς η αυξημένη ισχύς είναι επιβεβλημένη στα σύγχρονα περιβάλλοντα πληροφορικής, οι νέες μονάδες PDU σε rack τριών φάσεων, 12,5 kW, επιτρέπουν στους χρήστες να αναπτύξουν γρήγορα, περισσότερη ισχύ σε επίπεδο rack. Ως τμήμα της αρχιτεκτονικής InfraStruXure, αυτές οι νέες λύσεις προσφέρουν ευελιξία και μπορούν να παρέχουν μέχρι και 25kW ενέργειας διπλής γραμμής ή 50kW ενέργειας μονής γραμμής σε ένα και μοναδικό rack. Η APC προσφέρει τρία νέα μοντέλα PDU: Basic, Metered και Switched.

Το μοντέλο Basic PDU, προσφέρει διανομή ενέργειας στο rack. Για τους χρήστες που αναζητούν συνολικό όγκο πληροφοριών καθώς επίσης και διανομή ισχύος σε επίπεδο rack, η APC συνιστά το μοντέλο Μetered PDU. Η διάταξη Switched προσφέρει ελεγχόμενες από απόσταση εξόδους, εκτός από τη Basic και τη μονάδα Metered. Ποικιλία μοντέλων είναι διαθέσιμη στη Βόρειο Αμερική.

Επιπλέον, η APC ανακοίνωσε μονάδες διανομής ενέργειας μονής φάσης σε rack 30 Α και 32 Α βασιζόμενες σε αρχιτεκτονική InfraStruXure που προσφέρουν αυξημένη ευελιξία. Η νέα διάταξη 30A/32A επιτρέπει στους χρήστες να αναπτύξουν περισσότερη ενέργεια σε επίπεδο rack ελαχιστοποιώντας παράλληλα την ανάγκη για πολλαπλές μονάδες PDU, οι οποίες προσφέρουν την απαιτούμενη ενέργεια. Οι μονάδες PDU, ιδανικές για υψηλής πυκνότητας εφαρμογές στην καλωδίωση μεγάλων μονάδων αποθήκευσης (closets) καθώς και μεγάλων κέντρων δεδομένων, είναι διαθέσιμες στα τρία μοντέλα Basic, Metered και Switched. Οι εκδόσεις 32A είναι διαθέσιμες σε όλο τον κόσμο (εκτός από τη Βόρειο Αμερική) και οι εκδόσεις 30A είναι διαθέσιμες στη Βόρειο Αμερική και σε τμήματα της Λατινικής Αμερικής.

Toollness Blanking Panels

Tα Toolless Blanking Panels της APC είναι ιδανικά για χρήστες που θέτουν την ευελιξία ως προτεραιότητα. Tα Toolless Blanking Panels δεν απαιτούν εργαλεία για εγκατάσταση, δίνοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να επιλύσουν γρήγορα προβλήματα ροής αέρα λόγω ραγδαίων αλλαγών σε περιβάλλοντα πληροφορικής και σε καλή σχέση τιμής-απόδοσης, τα οποία περιλαμβάνουν εφαρμογές υψηλής πυκνότητας ισχύος και σταθεροποίησης server. Σχεδιασμένα για χρήση σε οποιοδήποτε περιβάλλον πληροφορικής από την καλωδίωση μεγάλων μονάδων αποθήκευσης (closets) μέχρι και μεγάλα κέντρα δεδομένων, τα panels 1U καλύπτουν θέσεις ανοιχτού rack και προάγουν την καλύτερη ροή αέρα. Tα Blanking Panel Kits είναι διαθέσιμα σε πακέτα των 10 και 200.

Power Whips

Η APC προσφέρει καλώδια ρεύματος (power whips) τριών φάσεων 50Α ως τμήμα της αρχιτεκτονικής InfraStruXure, για να υποστηρίξει τις μονάδες PDU πάνω σε rack, τριών φάσεων, 12,5kW. Τα Power Whips της APC εξυπηρετούν υψηλές πυκνότητες ρεύματος που σχετίζονται με νέες τεχνολογίες καθώς και τη σταθεροποίηση των servers, μεταφέροντας ενέργεια από το UPS στο rack με αυξημένη ευελιξία όταν χρησιμοποιούνται μονάδες 50A RM PDU. Τα παραδοσιακά συστήματα 20 Α προσφέρουν μέχρι και 6 kW, ενώ τα νέα 50A προσφέρουν μέχρι 12,5kW. Τα καλώδια μπορούν να διαταχθούν μέσω του βραβευμένου εργαλείου BuildOut της APC και είναι διαθέσιμα στη Βόρειο Αμερική.

Μονάδα Εξαερισμού σε Rack – (Rack Air Removal Unit)

H APC προσφέρει νέες εναλλακτικές λύσεις για μονάδες εξαερισμού σε rack, προσφέροντας βελτιωμένο εξαερισμό για υψηλή πυκνότητα ρεύματος. Η μονάδα εξαερισμού σε rack βοηθάει επίσης στην αύξηση της διαθεσιμότητας εξοπλισμού πληροφορικής στο rack, διευκολύνοντας την εξάτμιση των αερίων και ελαχιστοποιώντας τη μίξη ζεστού και κρύου αέρα. Οι μονάδες, οι οποίες αντικαθιστούν τις οπίσθιες θύρες και απαιτούν μηδενικό U, απομακρύνουν μέχρι και 1200 cfm αέρα από τις οπίσθιες εξόδους μέσω ελεγχόμενων με τη θερμοκρασία ανεμιστήρων.

Επιπλέον πληροφορίες σχετικά με όλες τις βραβευμένες λύσεις της APC είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της APC http://www.apc.com

Σχετικά με την αρχιτεκτονική InfraStruXure

Η αρχιτεκτονική InfraStruXure της APC είναι κατ’απαίτηση αρχιτεκτονική για φυσική υποδομή ζωτικής σημασίας για το δίκτυο (NCPI). Το σχέδιο της InfraStruXure, το οποίο ενσωματώνει ισχύ, ψύξη, rack, διαχείριση και υπηρεσίες επιτρέπει την επιλογή των πρότυπων δομικών στοιχείων για τη δημιουργία μίας λύσης μέσω τμηματικών και φορητών διατάξεων. Αυτή η προτυποποίηση δημιουργεί μία εύκολα αναβαθμίσιμη αρχιτεκτονική, ειδικά σχεδιασμένη ώστε να ανταποκρίνεται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες και τη μελλοντική διεύρυνση. Αυτή η βραβευμένη, κατοχυρωμένη με ευρεσιτεχνία προσέγγιση προσφέρει αυξημένη διαθεσιμότητα, βελτιωμένη δυνατότητα προσαρμογής και ταχύτητα ανάπτυξης καθώς επίσης και χαμηλότερο συνολικό κόστος ιδιοκτησίας για περιβάλλοντα πληροφορικής- από την καλωδίωση μεγάλων μονάδων αποθήκευσης μέχρι και κέντρα δεδομένων.

Ενώ η ολοκληρωμένη διαχείριση γίνεται σημαντικό δομικό στοιχείο της NCPI, η APC προσφέρει περιεκτικές λύσεις διαχείρισης, στις οποίες περιλαμβάνεται ο InfraStruXure Manager. Ένας browser στον οποίο υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης, φιλικό στον χρήστη εργαλείο, ο InfraStruXure Manager προσφέρει παρακολούθηση της ισχύος, ψύξης και διαχείριση περιβάλλοντος σε επίπεδο rack ή δωματίου. Η APC προσφέρει επίσης επαγγελματικές υπηρεσίες που βελτιώνουν την NCPI πέρα από τον πλήρη κύκλο ζωής του κέντρου δεδομένων, στον οποίο περιλαμβάνονται σχεδιασμός, εγκατάσταση, λειτουργία και πλήρες πακέτο υπηρεσιών.


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top