Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

Διάθεση προϊόντων της Citrix Online από την Info Quest

Ειδήσεις - 28/06/2005

Η Info-Quest, αποκλειστικός συνεργάτης της Citrix στην Ελλάδα, ανακοίνωσε τη διάθεση των πρωτοποριακών προϊόντων λογισμικού και υπηρεσιών Citrix Οnline στην Ελληνική αγορά.

Η Citrix Οnline, είναι η επιχειρηματική μονάδα της Citrix, που εξειδικεύεται στην ανάπτυξη web-based προϊόντών λογισμικού και υπηρεσιών απομακρυσμένης πρόσβασης, απομακρυσμένης υποστήριξης και on-line συνεργασίας, σε πραγματικό χρόνο. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες ενσωματώνουν την online τεχνολογία screen-sharing της Citrix, εξασφαλίζοντας μοναδική λειτουργικότητα, ευχρηστία, ασφάλεια και οικονομία.

Η αποδοχή των υπηρεσιών Citrix Online από την παγκόσμια αγορά είναι ήδη ιδιαίτερα μεγάλη. Πολυβραβευμένα από τα εγκυρότερα διεθνή περιοδικά τεχνολογίας, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες Citrix Online αξιοποιούνται σήμερα σε περισσότερες από 10.000 επιχειρήσεις παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων των Microsoft Business Solutions, Cisco Systems, Verizon Οnline, Siemens & Cablevision.

Προϊόντα & Υπηρεσίες Citrix Online

Citrix® GoToAssist™

Το Citrix® GoToAssist™ είναι μια web-based υπηρεσία, που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να παρέχουν στους πελάτες ή / και στους υπαλλήλους τους υποστήριξη από ένα απομακρυσμένο σημείο, καθώς επίσης και να διεξάγουν online επιδείξεις πωλήσεων. Η υπηρεσία επιτρέπει τον κοινό έλεγχο οθόνης, ποντικιού και πληκτρολογίου χωρίς να απαιτείται εγκατάσταση λογισμικού στους υπολογιστές των χρηστών, συμβάλλοντας σε σημαντικό βαθμός στη μείωση του κόστους υποστήριξης, στη βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών και στην αύξηση της πιστότητας των πελατών. Το Citrix® GoToAssist™ κέρδισε το βραβείο CRM στην κατηγορία υπηρεσιών και υποστήριξης στο 6ο ετήσιο User’s Choice Awards για το 2004 (Για περισσότερες πληροφορίες www.gotoassist.com )

Citrix® GoToMyPC™

Το Citrix® GoToMyPC™ επεκτείνει τις δυνατότητες της απομακρυσμένης πρόσβασης στο PC, διευκολύνοντας τους χρήστες (end users, εταιρικούς χρήστες) να έχουν πρόσβαση και να μπορούν να εργαστούν στους υπολογιστές τους από οποιοδήποτε web-browser. Η υπηρεσία παρέχεται με ασφάλεια και ευκολία, μέσα από firewalls, δίχως να απαιτείται προ-εγκατεστημένο client λογισμικό. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Citrix® GoToMyPC™

έχει αποσπάσει δεκάδες βραβεία μεταξύ των οποίων το βραβείο Mobile Choice, από το περιοδικό MobilePC καθώς επίσης και το βραβείο του καλύτερου remote-access λογισμικού για το 2004 από το περιοδικό PCWorld (Για περισσότερες πληροφορίες www.gotomypc.com )

Citrix® GoToMeeting™ Corporate

Το Citrix® GoToMeeting™ Corporate διευκολύνει τα online meetings, μεταξύ ομάδων χρηστών (στελέχη, πελάτες, συνεργάτες κλπ) Η τιμολογιακή πολιτική της Citrix Online επιτρέπει τον απεριόριστο αριθμό συναντήσεων με μια ενιαία τιμή, καθιστώντας την υπηρεσία ιδιαίτερα προσιτή. Το Citrix® GoToMeeting™ Corporate αυξάνει την παραγωγικότητα, μειώνει τις λειτουργικές δαπάνες και δημιουργεί ευκαιρίες πωλήσεων περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη διαθέσιμη λύση online συνεδρίασης. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Citrix® GoToMeeting™ Corporate βραβεύτηκε από τους συντάκτες του περιοδικού PCMagazine ως το καλύτερο web-conferencing εργαλείο για το 2005.

(Για περισσότερες πληροφορίες www.gotomeeting.com )


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top