Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

H Trend Micro προσφέρει τρεις νέες λύσεις προστασιάς Anti-Spyware

Τεχνολογία » Software - 29/06/2005

Η Trend Micro, πρωτοπόρος στον τομέα της αντι-ιοτικής προστασίας δικτύων και ελέγχου διαδικτυακού περιεχομένου και υπηρεσιών ανακοίνωσε την διάθεση τριών νέων προϊόντων που ανιχνεύουν και αφαιρούν ενοχλητικού/κακόβουλου κωδικού (όπως spyware και grayware) για τους οικιακούς χρήστες, μικρομεσαίες επιχειρήσεις και μεγάλα δίκτυα αντιστοίχως. Το νέο Trend Micro™ Anti-Spyware είναι το πρώτο σημαντικό αποτέλεσμα από εξαγορά της εταιρίας InterMute, Inc. τον περασμένο Μάϊο. Η InterMute πρωτοπορεί στην ανάπτυξη λύσεων anti-spyware και προσφέρουν άμεση προστασία από τα πιό εξεζητημένα spyware.

Τα προϊόντα της σειράς Trend Micro Anti-Spyware προσφέρουν λύσεις μεγάλης ακριβίας με ανίχνευση και αφαίρεση κακόβουλου κώδικα σε πραγματικούς χρόνους, ενώ είναι εύκολα στην χρήση και μπορούν να χρησημοποιηθούν εξίσου αποτελεσματικά σε οποιανδήποτε μεγέθους εγκατάσταση. Είναι συμβατά με διάφορες λύσεις αντι-ιοτικής προστασίας και ασφάλειας και μπορούν να λειτουργούν ανεξάρτητα ή σαν μέρος μιας ολοκληρωμένης αντι-ιοτικής στρατηγικής σε όποιο σημείο του δικτύου.

Η σειρά Trend Micro Anti-Spyware συμπεριλαμβάνει το CWShredder™ που θεωρείτε ως μιά από τις πιό αποτελεσματικές λύσεις στην αντιμετώπιση κακόβουλου κωδικού όπως το CoolWebSearch Web browsing hijacker και των παραλλαγών του. Αυτοί οι «ηλεκτρονικοί απαγωγείς» έχουν την ιδιότητα να μεταλλάζονται αποφεύγοντας έτσι την ανίχνευση. Η Trend Micro διαθέτει κέντρα έρευνας και τεχνικής υποστήριξης ανά τον κόσμο για να προσφέρουν ανανεώσεις/αναβαθμίσεις στους συνδρομητές της ανά το 24ωρο.

Μερικά λόγια για τις λύσεις Trend Micro Anti-Spyware:

Trend Micro Anti-Spyware 3.0

Το προϊόν αυτό είναι από στην χρήση κατάλληλο για τους οικιακούς χρήστες και μικρά γραφεία/δίκτυα. Διαθέτει τακτικές και γρήγορες ανανεώσεις, ελάχιστες απαιτήσεις μνήμης ενώ το Trickle Scan™ ελαχιστοποιεί την χρήση του CPU για να λειτουργεί αποτελεσματικά στο περιθώριο. Το Trend Micro Anti-Spyware παρακολουθεί ανα πάσα στιγμή περισσότερα από 150 σημεία του συστήματος για περίεργη συμπεριφορά.

Trend Micro Anti-Spyware for Small and Medium Businesses 3.0

Το Trend Micro Anti-Spyware για Μικρές και Μεσαίες Επιχειρήσεις προσφέρει υψηλού επιπέδου προστασία και ευκολία στην χρήση για οργανισμούς με περιορισμένους πόρους αφού περιέχει πολλά αυτοματοποιημένα χαρακτηριστικά όπως τον εντόπισμο απορστάτευτων Ηλ. Υπολογιστών στο δίκτυο, «σιωπιλη» εγκατάσταση και τατικές ανανεώσεις αποδεσμεύοντας τον διαχειριστή του δικτύου. Είναι αόρατο στον τελικό χρήστη ενώ διαθέτει δυνατότητα κεντρικής διαχείρισης μέσω διαδικτύου. Το προϊόν προσφέρει ευέλικτη προστασία ανεξάρτητα από την υφιστάμενη αντι-ιοτική υποδομή.

Trend Micro Anti-Spyware Enterprise Edition 3.0

Συμπεριλαμβανει όλα τα πιό πάνω χαρακτηριστικά αλλά περιέχει επιπρόσθετες δυνατότητες διαχείρισης για μεγάλες και πολύπλοκες εγκαταστάσεις. Οπως είπαμε η λύση αυτή μπορεί να λειτούργήσει και με αντι-ιοτικά συστήματα άλλων εταιριών εκτός της Trend Micro.

Η Cysoft Σύμβουλοι Πληροφορικής ΕΠΕ αντιπροσωπεύει την Trend Micro από το 1998. Η Cysoft Σύμβουλοι Πληροφορικής ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1998 και ειδικεύεται στηv διάθεση και υποστήριξη πρoϊόvτωv ανάπτυξης υποδομής και ασφάλειας πληροφορικής. Τα ιδρυτικά μέλη της Cysoft προέρχονται από την κυπριακή έταιρία AECSoft η οποία έχει μεγάλη πείρα στον χώρο αφού ήταν από τις πρώτες εταιρίες που ασχολήθηκε με την ασφάλεια, ξεκινώντας την παρουσία της στον ελληνικό χώρο το 1992 με την ξακουστή Dr. Solomon’s Anti-Virus. Σήμερα προσφέρουμε στους συνεργάτες μας μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών, συνδυάζοντας προηγμένες τεχνολογίες από το διεθνή πανόραμα εφαρμογών με υπεύθυνη καθοδήγηση στην επιλογή, τον σχεδιασμό και την εφαρμογή της ιδανικότερης λύσης για τον τελικό χρήστη.


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top