Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

Coca Cola Soundwave

Πολιτισμός και πολιτιστικές εκδηλώσεις » Μουσική » Νέα - 04/07/2005

Το Coca-Cola SoundWave, το νέο Πανευρωπαϊκό μουσικό κίνημα της Coca-Cola που ξεκινά το καλοκαίρι 2005 σε χώρες της Ευρώπης, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, είναι πλέον γεγονός! Η πρώτη επίσημη παρουσίαση του πρωτοποριακού μουσικού κινήματος σε εκπροσώπους των ΜΜΕ και της μουσικής βιομηχανίας, πραγματοποιήθηκε στο πάρτι που διοργάνωσε η

Coca-Cola την Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2005.

Coca-Cola SoundWave

Από το καλοκαίρι του 2005, το Coca-Cola SoundWave, ενώνει χιλιάδες νέους από διαφορετικές χώρες της Ευρώπης σε ένα «απόλυτο» μουσικό ταξίδι που ξεπερνά κάθε προηγούμενο.

Στόχος του Coca-Cola SoundWave είναι να δώσει στους νέους την ευκαιρία να ταξιδέψουν, να εξερευνήσουν, να ανακαλύψουν, να μοιραστούν και να βιώσουν μοναδικές εμπειρίες ζωής μέσα από το μαγικό κόσμο της μουσικής, και ειδικά εκεί που αυτή «ζει», στα Μουσικά Φεστιβάλ.

Η εμπειρία ξεκινά και ολοκληρώνεται μέσα στο μουσικό τρένο της Coca-Cola, το

Coca-Cola SoundWave train, με το οποίο περισσότεροι από 2000 νέοι, από διαφορετικές χώρες της Ευρώπης, νικητές του Πανευρωπαϊκού διαγωνισμού Coca-Cola SoundWave θα ταξιδέψουν στις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για να απολαύσουν έξι από τα πιο συναρπαστικά μουσικά δρώμενα! Ανάμεσα σε αυτές βρίσκεται και η Ελλάδα, που θα φιλοξενήσει το διήμερο μουσικό φεστιβάλ τον ερχόμενο Αύγουστο.

Coca-Cola SoundWave Train

Στις ευρωπαϊκές χώρες που φιλοξενούν το Coca-Cola SoundWave, το ταξίδι ξεκινά στους κεντρικούς σιδηροδρομικούς σταθμούς των χωρών που φιλοξενούν τα μουσικά διήμερα, περίπου τέσσερις ώρες μακριά από τον τόπο των φεστιβάλ. Οι διεθνείς νικητές του διαγωνισμού της Coca-Cola, οι οποίοι μεταφέρονται στο σημείο συνάντησης από το Coca-Cola SoundWave, θα συναντηθούν με τους άλλους νικητές απ όλη την Ευρώπη.

Αποκλειστικά σχεδιασμένο για να οδηγήσει τους νέους στην συναρπαστική ανακάλυψη νέων μουσικών ειδών, το Coca-Cola SoundWave Τrain απαρτίζεται από εννέα διαφορετικά βαγόνια διασκέδασης, μεταξύ των οποίων το Live Music Carriage, για συνεχή ζωντανή μουσική από αγαπημένα καλλιτεχνικά σχήματα, το Dance Club Carriage, για ένα ατέλειωτο πάρτυ σε δυνατούς μουσικούς ρυθμούς και το Chill Out Carriage, για όσους θέλουν να χαλαρώσουν με ένα ‘Coke-tail’ και ήρεμη μουσική…

Coca-Cola SoundWave Mykonos

Η «μουσική εμπειρία» αρχίζει…

…Στις 9 και 10 Αυγούστου 2005.

Οδηγός στο μουσικό ταξίδι…

…Το «μουσικό» καράβι της Coca-Cola.

Το «εισιτήριο» γράφει…

…Paradise Beach, Μύκονος.

Το πιο πρωτοποριακό διεθνές μουσικό φεστιβάλ ανοίγει τις πύλες του στη χώρα μας, στο όμορφο νησί της Μυκόνου, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους νέους να νοιώσουν από κοντά την εμπειρία του Coca-Cola SoundWave.

Το «μουσικό» καράβι της Coca-Cola θα ξεκινήσει το ταξίδι του στις 9 Αυγούστου 2005 με προορισμό τη Μύκονο. 400 νέοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό, νικητές του διαγωνισμού SoundWave θα συγκεντρωθούν στο σημείο εκκίνησης έτοιμοι να ζήσουν ένα διήμερο με αξέχαστες μουσικές στιγμές, τόσο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, όσο και κατά τη διαμονή τους στη Μύκονο.

Η διασκέδαση δεν έχει τέλος μέσα στο «μουσικό» καράβι: Στο «Chill Out Zone», οι νέοι μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα από γνωστούς Djs και να συμμετάσχουν σε διασκεδαστικά karaoke shows, ενώ στο «Dance Zone» οι παλμοί ανεβαίνουν με έντονη μουσική από γνωστούςDjs και καλλιτέχνες: Dj Pascal, Suave Gap, Kinitiras Group, Dj Phatjak, The Mapas & The Fapas, Djason… Ατέλειωτες εκπλήξεις και διαφορετικά δρώμενα, θα μετατρέψουν το ταξίδι των νέων σε μια πρωτόγνωρη μουσική εμπειρία μέχρι τον τελικό προορισμό τους.

Μόλις το μουσικό καράβι φτάσει στη Μύκονο, οι 400 τυχεροί νικητές θα μεταφερθούν στο camping του Paradise Beach, που θα τους φιλοξενήσει κατά τη διάρκεια του διήμερου φεστιβάλ.

Από το μεσημέρι της 9ης Αυγούστου, το πάρτυ ξεκινά στο Paradise Beach...

Καλλιτέχνες της διεθνούς μουσικής σκηνής όπως, οι DJ Dimpap, DJ Phatjak, DJ Jose Zamora, DJ Stel, Scopitone, Γιώργης Χριστοδούλου, Kaffe, Te, Θοδωρής Μανίκας 667, GoinThrough, Nevma, Ominus, TNS, Taraxias, Γιώργος Μάγκας, Mikro, Θεοδοσία Τσάτσου, Μιχάλης Δέλτα, Petros Floorfiller και Victor Calderone, θα προσφέρουν μία ατέλειωτη ποικιλία μουσικών ακουσμάτων καλύπτοντας όλες τις απαιτήσεις του νεανικού φιλόμουσου κοινού.

Τη δεύτερη μέρα του Φεστιβάλ, 10 Αυγούστου 2005, οι DJ Phatjak, Djason, Νίκος Μίχας, Ανδριανή Μπάμπαλη – Κώστας Λειβαδάς – Στάθης Δρογόσης, Ελένη Πέτα, Κίτρινα Ποδήλατα & Δέσποινα Ολυμπίου, Ευριδίκη & Δημήτρης Κοργιαλάς, ΦΙΛΜ, Domenica, και Μπλε, θα κρατήσουν τους ρυθμούς στα ύψη με ασταμάτητη μουσική μέχρι αργά το βράδυ.

Το διήμερο μουσικό φεστιβάλ θα κλείσει η κατεξοχήν πρωτοποριακή Ελληνίδα τραγουδίστρια, Άννα Βίσση, με μία ξεχωριστή εμφάνιση, μετά από δύο χρόνια απουσίας της από την ελληνική μουσική σκηνή.

Η διασκέδαση, όμως, δεν τελειώνει εδώ… Καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ, θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις και δρώμενα για όλους όσους έρθουν να ζήσουν από κοντά τη μοναδική μουσική εμπειρία.

Το «μαγικό» πάσο για το Μουσικό Καράβι αλλά και VIP πρόσβαση στην μεγαλύτερη μουσική εμπειρία του καλοκαιριού μπορούν να κερδίσουν όλοι όσοι συμμετέχουν στον απίθανο διαγωνισμό της Coca-Cola.

Επικοινωνία Coca-Cola SoundWave Mykonos

Στην Ελλάδα, η αρχική επικοινωνία της Coca-Cola για το SoundWave έγινε μέσω τηλεοπτικής ταινίας, η οποία ξεκίνησε να προβάλλεται στις 8 Μαΐου. Στην ταινία, ο πρωταγωνιστής επισκέπτεται ένα μάντη, ο οποίος, μέσα από μια γυάλινη σφαίρα, προβλέπει τις μαγικές, μουσικές Coca-Cola SoundWave εμπειρίες ζωής που τον περιμένουν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Κατά τη διάρκεια του πάρτυ της Coca-Cola, παρουσιάστηκε σε πρώτη αποκλειστική προβολή η νέα διαφημιστική τηλεοπτική ταινία για την επικοινωνία του Coca-Cola SoundWave Mykonos. Στη νέα ταινία, η γυάλινη σφαίρα αποκαλύπτει στον πρωταγωνιστή το μαγικό μέρος που θα φιλοξενήσει τις καλοκαιρινές συναρπαστικές εμπειρίες που τον περιμένουν, το νησί της Μυκόνου.

Τα πάντα γύρω από τη μουσική αλλά και το Coca-Cola SoundWave μπορεί κανείς να βρει στο… www.coca-cola.gr.

Μέσω του ειδικού SoundWave link που δημιούργησε στην ήδη υπάρχουσα ιστοσελίδα της, η Coca-Cola προσκαλεί όλους τους φίλους της σε ένα συναρπαστικό ταξίδι με προορισμό τη μουσική!

Με τη διαδικασία αυτή, η Coca-Cola μετατρέπει ένα απλό site στον πιο συναρπαστικό μουσικό διαδικτυακό τόπο και προκαλεί τους νέους σε μια μοναδική, διαδραστική επικοινωνία:

Το Coca-Cola SoundWave Internet Radio, το πρώτο Ελληνικό ψηφιακό ραδιόφωνο που μεταδίδει μουσική 24 ώρες το 24ωρο… την πλήρως ενημερωμένη, για τα νεότερα ρεύματα της μουσικής, ψηφιακή εγκυκλοπαίδεια της Coca-Cola… Όλα τα νέα γύρω από αγαπημένους καλλιτέχνες και ενημέρωση για τα μουσικά δρώμενα στην Ελλάδα και το εξωτερικό σε αποκλειστικά Video Reportage … Βιβλιοθήκη με νέα video-clips Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών… … Ο πρώτος οδηγός των live συναυλιών σε Ελλάδα και Ευρώπη… On line επικοινωνία με τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες και, τέλος… Όλες οι λεπτομέρειες για το μεγάλο διαγωνισμό SMS της Coca-Cola .

«SoundWave, a-live Show» από το Mad

Η Coca-Cola, σε συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό MAD, παρουσιάζει τη νέα, ζωντανή μουσική εκπομπή «SoundWave, a-live Show», μία εκπομπή «πρότυπο» που μεταδίδεται από 1 Μαΐου έως 15 Αυγούστου σε πολλά κανάλια των Βαλκανίων. Η ελληνική εκπομπή μεταδίδει τον παλμό του Coca-Cola SoundWave κάθε Σάββατο από τις 19:00 έως τις 20:00 (και σε επανάληψη την Δευτέρα στις 23:00) με παρουσιάστρια τη Λυδία Παπαϊωάννου.

Πρόκειται για την πιο πρωτοποριακή μουσική εκπομπή, με προβολή αποσπασμάτων από τις πιο σημαντικές συναυλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, άμεση ενημέρωση του κοινού για τα μουσικά δρώμενα που πραγματοποιούνται στην Ελλάδα και το εξωτερικό, απαντήσεις στις απορίες του κοινού με προσκεκλημένους τους πιο «ειδικούς» του χώρου αλλά και εμφανίσεις αγαπημένων καλλιτεχνών.

Το ευρωπαϊκό πρόγραμμα του Coca-Cola SoundWave

Το Coca-Cola SoundWave train θα μεταφέρει νέους από όλη την Ευρώπη στα ακόλουθα καλοκαιρινά μουσικά :

22 Ιουνίου, Coca-Cola SoundWave, Στοκχόλμη, Σουηδία

Headliner: Avril Lavigne

1-3 Ιουλίου, Eurockéennes de Belfort, Belfort PresquIle de Malsaucy, Γαλλία

Headliners: Chemical Brothers, Nine Inch Nails, Queens of Stone Age, Garbage, Cake, Kraftwerk, Royksopp

1 – 3 Αυγούστου, Dance Valley κοντά στο Άμστερνταμ, Ολλανδία

Headliners: Carl Cox, Sasha, Nick Warren, Deep Dish, Paul van Dyke, Seb Fontaine κ.α.

4 – 8 Αυγούστου, The Festival Internacional de Benicàssim κοντά στη Βαλένθια, Ισπανία

Headliners: Oasis, Mylo, Keane, Underworld, Basement Jaxx, Nick Cave and The Bad Seeds, Kasabian κ.α.

9-10 Αυγούστου, Paradise Beach, Μύκονος, Ελλάδα

19 – 21 Αυγούστου, Chiemsee Reggae Summer, Chiemsee, Βαυαρία, Γερμανία

Headliners: Jimmy Cliff, I-Three featuring Rita Marley, Afrika Bambaataa

2 – 4 Σεπτεμβρίου, Rock’n Coke κοντά στην Κωνσταντινούπολη, Τουρκία

Headliners: Cure, Offspring και Korn

Με έναν πρωτοποριακό συνδυασμό μουσικών δρώμενων και εκδηλώσεων, άμεση και συνεχή πληροφόρηση και, φυσικά, το «μουσικό» καράβι που θα σας οδηγήσει στον «απόλυτο μουσικό προορισμό» του καλοκαιριού, το Coca-Cola SoundWave ανοίγει διάπλατα τον κόσμο της μουσικής σε όλους τους νέους και τους προσκαλεί να τον εξερευνήσουν.

Αυτό το καλοκαίρι ζήστε τη μεγαλύτερη μουσική εμπειρία της ζωής σας...

Ζήστε το Coca-Cola SoundWave!!!!


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top