Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

Η SONY ERICSSON και οι Jamiroquai ενώνουν τις δυνάμεις τους

Τεχνολογία » Σταθερή και Κινητή τηλεφωνία - 05/07/2005

Η Sony Ericsson Europe, Middle East, Africa καθώς και το συγκρότημα με τις περισσότερες πωλήσεις πλατινένιων άλμπουμ στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι Jamiroquai, πρόκειται να ενώσουν τις δυνάμεις τους σε μια μοναδική και πρωτοποριακή συνεργασία με σκοπό την προώθηση ενός νέου προϊόντος, βλέποντας τον κόσμο της μουσικής και αυτόν της κινητής τηλεφωνίας να έρχονται ακόμα πιο κοντά. Η συνεργασία αυτή υποστηρίζει το λανσάρισμα της οικογένειας κινητής τηλεφωνίας Walkman από τη Sony Ericsson εστιάζοντας στην "κινητή" μουσική. Το προϊόν που θα σηματοδοτήσει την έναρξη αυτής της σειράς Walkman είναι το W800i – το πρώτο κινητό Walkman παγκοσμίως – το οποίο και θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο. Η καρδιά της καμπάνιας του Sony Ericsson W800i "χτυπάει" στο ρυθμό της μουσικής!

Το πάντρεμα ενός κολοσσού της μουσικής, των Jamiroquai, και μιας μοδάτης μάρκας τηλεφωνικών συσκευών, της Sony Ericsson, θα θέσει νέα δεδομένα και νέες παραμέτρους αναφορικά με το πώς οι καλλιτέχνες και η μουσική τους θα μπορούν να συνενωθούν με σημαντικές φίρμες καταναλωτικών προϊόντων, ειδικότερα στο χώρο των κινητών τηλεφώνων.

Η ένωση αυτή σημαίνει πως η ομάδα marketing του νέου άλμπουμ των Jamiroquai , ‘Dynamite,’ θα συνεργαστεί σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους με τις προγραμματισμένες καμπάνιες της Sony Ericsson. Η Sony Ericsson, αποτελώντας μέρος της συνεργασίας αυτής, θα ηγηθεί της χορηγίας της προσεχούς ευρωπαϊκής περιοδείας των Jamiroquai. Σε αυτή τη συνεργασία συνδυάζονται κλασσικά στοιχεία όπως τα διαφημιστικά σποτ, αλλά και νεωτεριστικά στοιχεία όπως η προώθηση και οι δημόσιες σχέσεις.

“Τι καλύτερο υπάρχει για την προώθηση μιας πραγματικά αξιόπιστης συσκευής μουσικής από μια στενή συνεργασία με έναν από τους πιο αξιόπιστους και επιτυχημένους καλλιτέχνες σε παγκόσμιο επίπεδο” δηλώνει ο Stefan Streit (Αντιπρόεδρος τμήματος Μάρκετινγκ EMEA, της Sony Ericsson). “Μας ευχαριστεί ιδιαίτερα να εργαζόμαστε με τονJay Kay για τις λεπτομέρειες της καμπάνιας. Είναι ένας ιδιαίτερα ευπροσάρμοστος και εύστροφος καλλιτέχνης ο οποίος κατορθώνει συνεχώς να τοποθετεί τα όρια σε τέτοιο σημείο, ώστε ταυτόχρονα να διατηρεί τη σύγχρονη πλευρά του αλλά και αυτή ενός σουπερστάρ - κάτι που αποτελεί μια μοναδική πρόκληση”

“Το συγκεκριμένο εγχείρημα δεν είναι μια ακόμα περίπτωση "ωμής" διαφήμισης ή πώλησης ringtones" εξηγεί ο τραγουδιστής των Jamiroquai Jay Kay. “Υπήρξα πάντοτε επιφυλακτικός στο να συνδέσω το όνομα των Jamiroquai με καταναλωτικά προϊόντα ή με συγκεκριμένες μάρκες και για αυτό το λόγο απέφυγα τέτοιου είδους συμφωνίες στο παρελθόν. Σε αυτή την περίπτωση, ωστόσο, πιστεύω πως οι Jamiroquai και η Sony Ericsson είναι και οι δύο αρκετά επιτυχημένοι και πως και οι δύο κινούνται σε funky ρυθμούς ο καθένας στον τομέα του, ώστε να δουλέψουν πολύ καλά μαζί.”

Το τηλέφωνο W800i επιτρέπει τη μεταφορά έως και 120 μουσικών κομματιών από τη συλλογή CD του χρήστη, στη μνήμη του media player μέσω λογισμικού του ηλεκτρονικού υπολογιστή. Η υψηλή ποιότητα αναπαραγωγής ενισχύεται με τα εκπληκτικής ποιότητας ακουστικά (ψείρες), εξασφαλίζοντας μια απόλυτα αξιόπιστη μουσική εμπειρία από ένα τηλέφωνο υψηλών προδιαγραφών το οποίο διαθέτει και κάμερα.

Ο Jay συνεχίζει, “Εγώ γνώρισα το τι σημαίνει "μουσική εν κινήσει" μέσω ενός Walkman, του οποίου η απλότητα και η αξιοπιστία ήταν σε απόλυτο βαθμό. Το τηλέφωνο W800i που μου δόθηκε πρόσφατα και με το οποίο ασχολούμαι τον τελευταίο καιρό, ακολουθεί την ίδια αρχή: η αγαπημένη μου μουσική πάντα μαζί μου, όταν τη θέλω, όπου τη θέλω. Και με μια κίνηση, είναι πάλι το τηλέφωνό μου – όλα σε ένα – καταπληκτικό!”


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top