Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

Hitachi NSC55

Τεχνολογία » Hardware - 13/07/2005

Η GDB, παροχέας λύσεων πληροφορικής και υπηρεσιών ποιότητας, ακολουθώντας την παγκόσμια ανακοίνωση της Hitachi Data Systems (HDS) στις 11 Ιουλίου, ανακοινώνει σήμερα τη σειρά Hitachi TagmaStore Network Storage Controller, μοντέλο NSC55, την απόλυτη καινοτομία στην αποθήκευση για τη μεσαία αγορά!

Το μοντέλο NSC55 ενσωματώνει τη λειτουργικότητα ενός εξελιγμένου, enterprise συστήματος αποθήκευσης, προσφέροντας άριστες επιδόσεις και δυνατότητες στη χαμηλότερη αγορά. Βασισμένο στην πλατφόρμα Hitachi TagmaStore, είναι το μοναδικό προϊόν στην κατηγορία του διεθνώς που παρέχει ένα τέτοιο συνδυασμό λειτουργικότητας και δυναμικού software, σε ένα αρθρωτό (modular), rack-mounted σύστημα με ελκυστική τιμή!

To Hitachi TagmaStore είναι η επαναστατική πλατφόρμα για οργάνωση και διαχείριση των δεδομένων, που επιτρέπει τη διαχείριση και αναπαραγωγή δεδομένων από ετερογενή περιβάλλοντα, κεντρικά από ένα σημείο ελέγχου.

Το NSC55 είναι η επιτυχημένη μεταφορά σε μικρότερη έκδοση του κορυφαίου TagmaStore Universal Storage Platform, με τις ίδιες δυνατότητες software και virtualization (iSCSI, NAS, 4Gb/s FC, RAID-6, Logical Cache Partitioning). Μπορεί να διαχειριστεί έως 16 petabytes δεδομένων που προέρχονται από εξωτερικές, ετερογενείς πηγές και υποστηρίζει όλα τα τελευταία συστήματα αποθήκευσης των κατασκευαστών EMC, IBM, Hitachi, HP, Sun και άλλων, στην κατηγορία του.

«Από τη μία είχαμε μια ραγδαία αναπτυσσόμενη αγορά με απεριόριστες δυνατότητες αλλά περιορισμένο budget, και από την άλλη προϊόντα που κάλυπταν μονομερώς τις ανάγκες αυτής της αγοράς, αγνοώντας τις προοπτικές της. Η Hitachi Data Systems σήμερα αλλάζει τη δυναμική αυτής της αγοράς», δήλωσε ο Σταύρος Σπυρόπουλος, Εμπορικός Διευθυντής της GDB.

«Αυτή τη στιγμή, μόνο η Hitachi Data Systems προσφέρει λειτουργικότητα αυτού του επιπέδου, ώστε να μη χρειάζεται ο πελάτης να θυσιάσει προοπτικές όπως virtualization για να κρατήσει το κόστος εντός του προϋπολογισμού του», δήλωσε σχετικά ο Παναγιώτης Αξιώτης, Business Development Manager της GDB. «Με αυτόν τον τρόπο, η εταιρεία εισάγει ένα ήδη πολύ επιτυχημένο προϊόν, το Hitachi TagmaStore, με απίστευτες δυνατότητες, σε μια αγορά για την οποία το κόστος ήταν έως τώρα απαγορευτικό».

Το Hitachi TagmaStore NSC55 προωθείται διεθνώς από τους 500 επίσημους διανομείς της Hitachi Data Systems. Στην ελληνική αγορά διακινείται αποκλειστικά από την GDB και το δίκτυο μεταπωλητών της.

Η Hitachi Data Systems, θυγατρική της Ιαπωνικής Hitachi, Ltd, αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ανεξάρτητων συστημάτων & λογισμικού αποθήκευσης για enterprise περιβάλλον. Με τη στρατηγική TrueNorth (ΤΜ), η εταιρεία παρέχει στους πελάτες μια μεγάλη σειρά λύσεων αποθήκευσης για την απλούστευση, προστασία και βελτιστοποίηση των πληροφορικών υποδομών.

Στα προϊόντα της εταιρείας περιλαμβάνονται κεντροποιημένα (centralized) και διανεμημένα (distributed) συστήματα και software αποθήκευσης, professional services και συμπληρωματικά, κορυφαία προϊόντα από τους channel partners της εταιρείας και τις συνεργασίες της βιομηχανίας.

Η HDS δραστηριοποιείται σε 170 χώρες διεθνώς, μέσα από direct και indirect κανάλια και με λύσεις που απευθύνονται στην αγορά του Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα, και απασχολεί 2.700 άτομα. Το πελατολόγιο της εταιρείας περιλαμβάνει μερικές από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις του πλανήτη και περισσότερες από τις μισές επιχειρήσεις του "Fortune 100".

Περισσότερες πληροφορίες διατίθενται στο Web Site της εταιρείας στο www.eu.hds.com

H Hitachi, Ltd. (NYSE: HIT), με έδρα το Τόκυο της Ιαπωνίας, αποτελεί ηγέτη στην αγορά των ηλεκτρονικών διεθνώς, με σχεδόν 340.000 εργαζομένους σε παγκόσμιο επίπεδο. Το οικονομικό έτος 2002 (κλείσιμο 31 Μαρτίου 2003) έφερε συνολικές πωλήσεις 8,191.7 δις yen ($68.3 δις).

Η εταιρεία προσφέρει μια ευρεία γκάμα συστημάτων, προϊόντων και υπηρεσιών σε διάφορους τομείς, περιλαμβανομένων των πληροφορικών συστημάτων, ηλεκτρονικών συσκευών, βιομηχανικών και δυναμικών συστημάτων, καταναλωτικών προϊόντων και οικονομικών υπηρεσιών.

Περισσότερες πληροφορίες διατίθενται στο Web Site της εταιρείας στο http://global.hitachi.com


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top