Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

ENTRY LEVEL MANAGED SWITCH DES-3000

Τεχνολογία » Hardware - 20/07/2005

Η D-Link, η κορυφαία εταιρία ανάπτυξης λύσεων δικτύωσης και επικοινωνιών, ανακοίνωσε τη διάθεση μιας νέας οικογένειας προϊόντων που απευθύνεται στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Η σειρά switch DES-3000 αποτελεί μια χαμηλού κόστους αλλά υψηλής απόδοσης λύση λειτουργικότητας layer

2. Τα switches της σειράς DES-3000 διαθέτουν το πλεονέκτημα ότι υποστηρίζουν την τεχνολογία D-Link Single IP Management client, έτσι ώστε να δίνουν τη δυνατότητα στα switches να συνδεθούν με ένα κεντρικό switch «πυρήνα» ανώτερου επιπέδου, όπως ο DES-6500 ή ένα προϊόν της οικογένειας xStack της D-Link, για τη δημιουργία μιας εικονικής στοίβας.

Η σειρά DES-3000 είναι σε θέση να σχηματίσει μία ομάδα εργασίας ή μια τμηματική στοίβα, προσφέροντας ταχύτητα 10/100Mbps με διασυνδέσεις Gigabit στο κεντρικό switch. Η σειρά DES-3000 απλοποιεί και επιταχύνει τις επιχειρησιακές διαδικασίες, καθώς πολλαπλά switches είναι δυνατό να ρυθμίζονται, να παρακολουθούνται και να συντηρούνται από ένα σταθμό διαχείρισης μέσω μιας μοναδικής διεύθυνσης IP.

Επιπλέον, δίνουν τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις να συνδέουν ένα μικρό αριθμό χρηστών σε κάποια απόσταση μέσω θυρών ανερχόμενης ζεύξης οπτικών ινών. Αυτό το χαρακτηριστικό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τις εγκαταστάσεις μίας πανεπιστημιούπολης ή για τη διασύνδεση τμημάτων μίας επιχείρησης.

«Αναπτύξαμε τη συγκεκριμένη σειρά με σκοπό να προσφέρουμε προηγμένη εταιρική λειτουργικότητα στους μικρομεσαίους πελάτες μας σε προσιτές τιμές», δήλωσε ο Osbert Ong, Product Manager της D-Link Ευρώπης. «Το αποτέλεσμα δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες μας να εφαρμόσουν για πρώτη φορά μια απόλυτα διαχειριζόμενη δικτυακή λύση σε μια απόλυτη προσιτά τιμή, ώστε να μπορούν να προστατεύουν την επένδυσή τους, ενώ παράλληλα θα αξιοποιούν όλα τα χαρακτηριστικά μιας τέτοιας προηγμένης λύσης».

Η σειρά DES-3000, αποσκοπώντας στη μεγιστοποίηση της συμβατότητας της κάθε επιχείρησης, υποστηρίζει όλες τις εγκεκριμένες προδιαγραφές της βιομηχανίας, όπως Spanning Tree, QoS, αντικατοπτρισμός θυρών και διαχείριση δικτύου. Τα switches αυτά, προσφέρουν απόλυτη υποστήριξη βάσει προτύπων πρωτοκόλλων διαχείρισης, όπως SNMP, RMON, BOOTP και Telnet, ώστε να επιτρέπουν την ενσωμάτωση με διαφορετικά πακέτα διαχείρισης δικτύου τρίτων προμηθευτών.

Τα switches της σειράς DES-3000 διαθέτουν επίσης χαρακτηριστικά, όπως 802.1p βάσει θύρας QoS/CoS, πληθώρα χαρακτηριστικών ασφάλειας και διαχείρισης, όπως έλεγχος πρόσβασης 802.1x βάσει θύρας/MAC και έλεγχος εύρους ζώνης.

Η σειρά DES-3000 περιλαμβάνει:

1. DES-3010F

Managed Switch 10/100Mbps 8 θυρών με μία θύρα 1000Base-T και μία θύρα 100Base-FX

2. DES-3010G

Managed Switch 10/100Mbps 8 θυρών με μία θύρα1000Base-T και μία θύρα SFP

3. DES-3018

Managed Switch 10/100Mbps 16 θυρών με 2 προαιρετικές υποδοχές

4. DES-3026

Managed Switch 10/100Mbps 24 θυρών με 2 προαιρετικές υποδοχές

Τα βασικά χαρακτηριστικά της σειράς DES-3000:

- Οικονομική διαχείριση των desktops βάσει Ethernet

- Θύρες ανερχόμενης ζεύξης Gigabit για προσθήκη σε server / Backbone

- Επιλογή πυκνότητας θυρών

- Μεγέθη για σταθμό εργασίας και σύνδεση σε στοίβα

- Ανοιχτές υποδοχές επέκτασης για προαιρετικές μονάδες ανερχόμενης ζεύξης

- Επιλογές ανερχόμενης ζεύξης με Ethernet / οπτικές ίνες / χάλκινα καλώδια

- Ασφάλεια θυρών

- Έλεγχος πρόσβασης 802.1x βάσει θύρας / Mac

- Υποστήριξη εξωτερικού server RADIUS

- Τμηματοποίηση κίνησης

- Πρότυπο 802.3ad Link Aggregation (Ζεύκτες θυρών)

- Παρακολούθηση κίνησης GUI

- Υποστήριξη RMON

- Αντικατοπτρισμός θυρών

- Ρύθμιση/ διαχείριση βάσει Web

- Διεπαφή γραμμής εντολών

- SNMP

- Single IP Management Client για προσάρτηση σε εικονική στοίβα

- Συμπεριλαμβάνεται μονάδα συστήματος διαχείρισης δικτύου D-View SNMP

- Telnet Server

Σχετικά με την D-Link:

Η D-Link είναι ο παγκόσμιος ηγέτης για τη διασύνδεση μικρών, μεσαίων και μεγάλων εταιρικών δικτύων. Η D-Link συνεχίζει να προσπαθεί για την υπεροχή, καθώς έχει βραβευτεί για το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την κατασκευή λύσεων δικτύωσης, ευρυζωνικών συνδέσεων, ψηφιακών ηλεκτρονικών, προϊόντων μετάδόσης φωνής και δεδομένων για το ψηφιακό σπίτι, τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, καθώς και τα περιβάλλοντα ομάδων εργασίας ή εταιριών. Η D-Link είναι κυρίαρχος της αγοράς με εκατομμύρια πωλήσεις και παραδόσεις προϊόντων και ηγέτης της αγοράς δικτύωσης και επικοινωνιών στον τομέα τιμής-απόδοση. Η D-Link έχει 20 γραφεία σε ολόκληρη την Ευρώπη με έδρα το Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο. www.dlink.gr


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top