Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

Ελληνικά eTrust AntiVirus, eTrust PestPatrol Anti-Spyware και BrightStor ARCServ

Τεχνολογία » Software - 20/07/2005

Η Computer Associates International, Inc. (NYSE: CA) ανακοίνωσε σήμερα τη διαθεσιμότητα των λύσεων eTrust Antivirus r7.1, eTrust PestPatrol Anti-Spyware Corporate έκδοση r5.0.2, BrightStor ARCServe Backup r11.1 για Windows και BrightStor ARCServe Backup r11.1 για επιτραπέζιους και φορητούς υπολογιστές στην ελληνική γλώσσα.

Το eTrust Antivirus r7.1 είναι σχεδιασμένο να βοηθάει τους πελάτες, είτε πρόκειται για μικρά γραφεία είτε για μεγαλύτερες επιχειρήσεις, να προστατεύονται με επιτυχία από επιθέσεις ιών, παρέχοντας μοναδική ευκολία στη διαχείριση από μία κονσόλα και προσφέροντας απλοποιημένες μεθόδους για την υλοποίηση, τη διαχείριση και την διαρκή ενημέρωση της βιβλιοθήκης των ιών. Η τεχνολογία eTrust antivirus της CA έχει λάβει πιστοποίηση από τα ICSA Labs και κατέχει το ρεκόρ των 39 βραβείων “VB100%” από τον έγκυρο οργανισμό Virus Bulletin για τον πλήρη εντοπισμό ιών. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα βραβεία VB100% απονέμονται σε προϊόντα που είναι ικανά να ανιχνεύουν σε ποσοστό 100% τους ιούς που συναντούν οι χρήστες στην καθημερινή τους εργασία στο γραφείο ή στο σπίτι.

Το eTrust PestPatrol Anti-Spyware r5.0.2 εντοπίζει και απομακρύνει δεκάδες χιλιάδες "pests" , όπως spyware, adware, trojans, denial-of-service attack agents και άλλες απειλές του Διαδικτύου ,παρέχοντας προστασία στους υπολογιστές από μη-εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, από πιθανή κλοπή πληροφοριών, καθώς και προστασία από επιθέσεις που μειώνουν την απόδοση των συστημάτων.

Το eTrust Antivirus r7.1 και το PestPatrol Anti-Spyware r5.0.2 υποστηρίζονται επιπλέον από το CA Security Advisor ( http://ca.com/securityadvisor ), που παρέχει δυνατότητα διερεύνησης τρωτών σημείων, καθώς και διερεύνηση των ρυθμίσεων, με παρακολούθηση και προστασία 24 ώρες το 24ώρο, τόσο για περιπτώσεις κακόβουλου κώδικα (malicious code), όσο και για περιπτώσεις spyware, adware και άλλων απειλών.

Το BrightStor ARCserve Backup είναι μία από τις πλέον βραβευμένες και κορυφαίες τεχνολογίες προστασίας δεδομένων που επιτρέπει τη διαχείριση της λειτουργίας Αποθήκευσης και Ανάκτησης Δεδομένων (Data Backup and Recovery) για πολύπλοκα περιβάλλοντα πληροφορικής, βελτιώνοντας την αποδοτικότητα, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει την αποτελεσματική προστασία όλων των κρίσιμων δεδομένων. Μερικές από τις βάσεις δεδομένων και εφαρμογές που υποστηρίζονται είναι οι: Ingres, DB2, Microsoft Exchange, Microsoft SQL Server, Oracle, PeopleSoft, SAP R/3 και Sybase.

«Η ελληνική αγορά παρουσιάζει σημαντικές ευκαιρίες για τη στρατηγική ανάπτυξη της CA. Με τη διάθεση των λύσεων eTrust Antivirus, eTrust PestPatrol Anti-Spyware Corporate Edition και BrightStor ARCserve Backup στην ελληνική γλώσσα, αποδεικνύουμε στην πράξη τη διαρκή δέσμευση της CA να παρέχει απόλυτη προστασία στους Έλληνες πελάτες της από τις σύγχρονες μορφές απειλής των πληροφοριακών τους συστημάτων», δήλωσε η κυρία Έφη Ρώσσου, Country Manager της CA Hellas. «Η διαχείριση της Ασφάλειας και της Αποθήκευσης και Προστασίας Δεδομένων, που αποτελούν κρίσιμες λειτουργίες για τις σύγχρονες επιχειρήσεις, αποτελούν βασικά στρατηγικά συστατικά στο χαρτοφυλάκιο της CA, και έτσι η δυνατότητά μας να κυκλοφορήσουμε αυτές τις τεχνολογίες στην ελληνική γλώσσα, είναι ζωτικής σημασίας», συνέχισε η κυρία Ρώσσου. «Με αυτή την έκδοση του eTrust PestPatrol Anti-Spyware Corporate Edition r5.0.2, που θα διατίθεται σε 16 διαφορετικές γλώσσες, η CA είναι ο πρώτος μεγάλος κατασκευαστής που προσφέρει προστασία από spyware, adware και άλλες απειλές για την επιχειρηματική κοινότητα σε τόσο ευρύ αριθμό διαφορετικών γλωσσών. Ακριβώς στον ίδιο αριθμό διαφορετικών γλωσσών, δεκαέξι συνολικά έως σήμερα, είναι διαθέσιμο και το BrightStor ARCserve Backup».

Η ελληνική έκδοση όλων των προϊόντων που αναφέρονται παραπάνω είναι ήδη διαθέσιμη και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο δίκτυο διανομέων της Computer Associates Hellas, που θα βρείτε στην ιστοσελίδα: www.ca.com/offices/greece .

- Η Computer Associates International, Inc. (NYSE:CA), μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες management software στον κόσμο, προσφέρει software και services για τη διαχείριση των Λειτουργιών, της Ασφάλειας, της Αποθήκευσης, του Κύκλου ζωής και για το service management ώστε να βελτιστοποιήσει την απόδοση, την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητα του περιβάλλοντος ΙΤ των επιχειρήσεων. Με έτος ίδρυσης το 1976, η CA έχει την έδρα της στην περιοχή Islandia, της Nέας Yόρκης, και εξυπηρετεί πελάτες σε περισσότερες από 140 χώρες.


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top