Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

Η SYMANTEC στην κορυφή της αγοράς λύσεων για την ασφάλεια της ηλεκτρονικής αλληλ

Τεχνολογία - 21/07/2005

Οι Προμηθευτές Λύσεων Email Security Αξιολογούνται με βάση τη Δυνατότητα τους να Παρέχουν Λύσεις που είναι Ολοκληρωμένες και Ανταποκρίνονται στις Ανάγκες της Αγοράς

Η Symantec Corp. (NASDAQ: SYMC), ανακοίνωσε σήμερα ότι η εταιρία αναλυτών Gartner, Inc. αναγνώρισε τη Symantec ως ηγέτη στην αγορά λύσεων για την ασφάλεια της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (e-mail security), στην πρόσφατη έκθεση της με τίτλο: “Magic Quadrant for E-mail Security Boundary, 1H05” . Εκτός από τις δυνατότητες φιλτραρίσματος ανεπιθύμητης αλληλογραφίας (spam filtering), η έκθεση επικεντρώθηκε σε δυνατότητες, όπως η διαχείριση σύνδεσης με συστήματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email connection management), οι προστιθέμενης αξίας υπηρεσίες antivirus, και η πρόληψη εισβολών στο σύστημα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email intrusion prevention).

Στις γνωστές εκθέσεις της Gartner που βασίζονται στο Magic Quadrant, η Symantec τοποθετήθηκε πρόσφατα στην κορυφαία θέση, στις εξής βασικές αγορές: enterprise antivirus, managed security services, software distribution, network intrusion detection, email security, email active-archiving, application server management, enterprise back-up & recovery.

«Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι για αυτήν την αναγνώριση της εταιρίας ως ηγέτη στην αγορά του email security, σύμφωνα με την έκθεση magic quadrant της Gartner. Πιστεύουμε ότι κάθε επιχείρηση είναι απαραίτητο να αξιολογεί τις λύσεις για την ασφάλεια ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που επιλέγει με βάση το εύρος των δυνατοτήτων που αυτές της παρέχουν», δήλωσε ο Enrique Salem, senior vice president, security products and solutions, Symantec Corp. «Παρέχοντας στους πελάτες μας κορυφαίες στην αγορά τεχνολογίες antispam, antivirus, και traffic shaping, οι λύσεις email security της Symantec βοηθούν κάθε οργανισμό να παραμένει ένα βήμα μπροστά από τις νέες απειλές, εξασφαλίζοντας την σωστή τήρηση της πολιτικής ασφαλείας που αυτός υιοθετεί».

Με την ολοκλήρωση της συγχώνευσης της Symantec με την VERITAS, η Symantec σήμερα παρέχει τις κορυφαίες και πιο ολοκληρωμένες στην αγορά λύσεις για τη διαχείριση της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, ξεκινώντας από το spam filtering και την προστασία antivirus, έως και την αρχειοθέτηση ηλεκτρονικών μηνυμάτων και περιεχομένου. Κάθε οργανισμός μπορεί να διαλέξει από ένα ευρύ φάσμα λύσεων λογισμικού και hardware, όπως είναι οι λύσεις: Symantec Brightmail AntiSpam, Symantec Mail Security for Microsoft Exchange, Symantec Mail Security for Domino, Symantec Mail Security 8200 Series, Symantec Mail Security 8100 Series. Οι πολλαπλές επιλογές υλοποίησης επιτρέπουν την ενοποίηση με την υπάρχουσα υποδομή – όσο πολύπλοκη και αν είναι αυτή – κάθε οργανισμού.

Οι πρότυπες τεχνολογίες TCP traffic shaping της Symantec συμβάλλουν στη μείωση του συνολικού όγκου της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, πριν αυτή φτάσει στο δίκτυο ενός οργανισμού. Μειώνοντας τον όγκο της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας που εισέρχεται σε ένα δίκτυο, οι λύσεις email security της Symantec μειώνουν το κόστος της πληροφορικής υποδομής, διασφαλίζοντας τη διαθεσιμότητα και ασφάλεια της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, ανά πάσα στιγμή .

Για πολλούς οργανισμούς, το αυξανόμενο πρόβλημα του spam είναι ένα από τα βασικότερα και πιο επείγοντα ζητήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν στις μέρες μας. Οι λύσεις email security της Symantec βασίζονται στην κορυφαία τεχνολογία Symantec Brightmail AntiSpam που αξιοποιεί πάνω από 20 τεχνικές προστασίας από το spam, περιορίζοντας τα μηνύματα spam σε βαθμό 95% και εξασφαλίζοντας το υψηλότερο στην αγορά ποσοστό ακριβείας (99.9999%), επιστρέφοντας λιγότερο από ένα false positive (δηλαδή επιθυμητά μηνύματα που κατηγοριοποιούνται ως spam) για κάθε ένα εκατομμύριο εισερχόμενα e-mail.

Οι λύσεις email security της Symantec υποστηρίζονται από την υπηρεσία Symantec Security Response. Μέρος της μονάδας Symantec Global Services & Support, οι ειδικοί του Symantec Security Response εργάζονται για την προστασία επιχειρήσεων και καταναλωτών από τις τελευταίες απειλές στην ασφάλεια. Η υπηρεσία Symantec Security Response αποτελείται από μια ομάδα εξειδικευμένων στην αντιμετώπιση εισβολών στελεχών, μηχανικών ασφαλείας, virus hunters και ομάδων τεχνικής υποστήριξης, παρέχοντας στους πελάτες της εταιρίας μοναδική τεχνογνωσία στον τομέα της Διαδικτυακής ασφάλειας, σε διεθνές επίπεδο και σε 24x7 βάση, για προστασία από τις σημερινές, σύνθετες Διαδικτυακές απειλές.

Magic Quadrant for E-mail Security Boundary


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top