Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

Στρατηγική συνεργασία μεταξύ Hewlett-Packard Hellas, D.D. Synergy και Real Consu

Ειδήσεις - 21/07/2005

Οι Εταιρείες D.D. Synergy, Real Consulting και Hewlett-Packard Hellas ανακοίνωσαν συμφωνία συνεργασίας στο χώρο των ολοκληρωμένων λύσεων βασισμένων σε τεχνολογίες και εφαρμογές επιχειρησιακού λογισμικού της SAP.

Οι τρεις εταιρείες αφουγκράστηκαν τις ανάγκες της αγοράς για την παροχή αξιόπιστων λύσεων από ευέλικτα σχήματα συνεργασίας. Έτσι ο πελάτης μπορεί να επιλέξει να συναλλάσσεται για ένα έργο με μία εταιρεία και να προμηθεύεται με ενιαίο τρόπο και ελκυστικό συνολικό κόστος κτήσης (TCO) τον απαραίτητο εξοπλισμό, λογισμικό, υπηρεσίες εγκατάστασης, υλοποίησης, διαχείρισης έργου και υποστήριξης, αλλά και ευέλικτης χρηματοδότησης (technology financing) εάν αυτό απαιτείται.

Οι D. D. Synergy και Real Consulting αποτελούν τους δύο ισχυρότερους υλοποιητές έργων SAP στη χώρα μας. Οι δύο εταιρίες έχουν υλοποιήσει σημαντικό αριθμό εγκαταστάσεων στην Ελλάδα, διαθέτουν εξειδίκευση, άριστα εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό και πολύ καλή γνώση της αγοράς.

Η HP, κυρίαρχη εταιρία παγκοσμίως σε θέματα τεχνολογικής υποδομής λύσεων SAP (SAP infrastructure market share) κατέχει σήμερα μερίδιο που ξεπερνά το 50%. Παράλληλα, και στην Ελλάδα, η παρουσία της εταιρίας σε αντίστοιχες εφαρμογές είναι εξαιρετικά σημαντική, καθώς αποτελεί την κυρίαρχη πλατφόρμα υποδομής για λύσεις που στηρίζονται σε τεχνολογίες SAP, βασισμένη σε εξοπλισμό HP (HP-UX, Linux και Windows), με ποσοστό που αγγίζει - σε μέσο όρο το 60%. Επιπλέον, οι λύσεις διαχείρισης της τεχνολογικής υποδομής, βασισμένες σε λογισμικό HP OpenView επιτρέπουν την καλύτερη και απρόσκοπτη εκμετάλλευση των πόρων του SAP περιβάλλοντος (συστήματα, δίκτυα, εφαρμογές και διαδικασίες).

Αξίζει να σημειωθεί ότι η HP και η SAP συνδέονται με μια μακροχρόνια τεχνολογική συμμαχία και πραγματοποιούν κοινές επενδύσεις με σκοπό το σχεδιασμό και την εξέλιξη κοινών λύσεων βασισμένες στις τεχνολογίες τους.

Με αφορμή τη συμφωνία συνεργασίας, ο κος Θέμης Ρεκλείτης, Διευθύνων Σύμβουλος της HP Hellas σε σχετική του δήλωση ανέφερε σχετικά: «H συνεργασία μας με τις D. D. Synergy S.A. και Real Consulting S.A. στοχεύει στην αρτιότερη και πληρέστερη παροχή επιχειρηματικών λύσεων για τους πελάτες της Ελληνικής αγοράς. Στοχεύει στην προσφορά αξιόπιστων και προσιτών λύσεων από τους καλύτερους τεχνολογικούς συνεργάτες που μπορεί να έχει σήμερα μια επιχείρηση». Και συνέχισε «Με τη συγκεκριμένη συνεργασία διασφαλίζουμε στους πελάτες μας προηγμένες λύσεις βασισμένες σε μοντέρνες τεχνολογίες HP και SAP που υλοποιούνται από τις δύο πιο αξιόπιστες εταιρίες του χώρου στην Ελλάδα».

Οι κ.κ. Γιάννης Μπρατάκος και Τάσος Παπαργύρης, Διευθύνοντες Σύμβουλοι των D. D. Synergy και Real Consulting αντίστοιχα, συμφώνησαν ότι «Οι συνεργασίες στην ελληνική αγορά πληροφορικής είναι απαραίτητη προϋπόθεση επιτυχίας. Για τις εταιρίες μας, οι συνεργασίες υπήρξαν πάντα σημαντικό στοιχείο της επιχειρηματικής μας στρατηγικής και δράσης. Στον τομέα του επιχειρησιακού λογισμικού, η συνεργασία της D. D. Synergy με την Real Consulting έχει αποφέρει πολύ θετικά αποτελέσματα και η στρατηγική αυτή συμμαχία αποτελεί πλέον τον ισχυρότερο πόλο της αγοράς. Η ενδυνάμωση της συμμαχίας αυτής με την HP και τις μοντέρνες τεχνολογίες αιχμής που διαθέτει, θα ενισχύσει την ποιότητα και ολοκλήρωση των προσφερόμενων λύσεων στους πελάτες της ελληνικής αγοράς επιχειρησιακού λογισμικού».


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top