Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

Sony Ericsson Walkman W800i στις 12 Αυγούστου 2005

Τεχνολογία » Σταθερή και Κινητή τηλεφωνία - 27/07/2005

Η Sony Ericsson EMEA (Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική) ανακοίνωσε σήμερα την επίσημη ημέρα έναρξης της κυκλοφορίας του πολυαναμενόμενου κινητού τηλεφώνου Walkman W800i, η οποία είναι η Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2005. Το W800i αποτελεί το πρώτο μοντέλο της οικογένειας κινητών τηλεφώνων Walkman από τη Sony Ericsson.

H Sony Ericsson έχει προγραμματίσει μια σειρά εκδηλώσεων στο πλαίσιο του λανσαρίσματος του νέου της κινητού τηλεφώνου Walkman W800i. Πιο συγκεκριμένα, την ημέρα κυκλοφορίας του νέου κινητού τηλεφώνου – 12 Αυγούστου- η Sony Ericsson θα βρίσκετε στα Χανιά, στο club Μύλος, από νωρίς το απόγευμα Το W800i θα υποδεχτεί το κοινό με ατελείωτη μουσική από τρεις διαφορετικούς DJ’s, καθώς και πολλά μοναδικά παιχνίδια, τα οποία θα προσφέρουν πλούσια δώρα σε όλους τους παρευρισκόμενους. Αντίστοιχες ενέργειες με αυτή των Χανίων θα ξεκινήσουν από τις 6 Αυγούστου στις παραλίες της Αττικής, ενώ το W800i θα ταξιδεύει στα Ελληνικά νησιά καθ’ όλη τη διάρκεια του Αυγούστου. Η περιήγηση του W800i θα έχει τριήμερη διάρκεια σε κάθε νησί και θα ξεκινήσει στις 8 Αυγούστου από την Πάρο, θα κορυφωθεί την ημέρα της κυκλοφορίας του νέου κινητού –12 Αυγούστου- στα Χανιά, θα μεταφερθεί από τις 14 Αυγούστου στην Σαντορίνη, θα μαγέψει τον κόσμο της Μυκόνου στις 18 Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί με την επιστροφή του στην Αθήνα στις 21 Αυγούστου.

Οι προωθητικές ενέργειες της Sony Ericsson Hellas αποτελούν μια σειρά εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες και δεν σηματοδοτούν μόνο την έναρξη της διάθεσης του πρώτου κινητού τηλεφώνου Walkman, του W800i, αλλά την δημιουργία μιας ολοκληρωμένης οικογένειας κινητών τηλεφώνων Walkman. Η Sony Ericsson δημιουργεί αυτή την οικογένεια για να προσφέρει σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους τη δυνατότητα να απολαμβάνουν μουσική από το κινητό τους τηλέφωνο όπου και αν βρίσκονται, οποιαδήποτε στιγμή. Το W800i προσφέρει πλήρη προσωπική ανεξαρτησία συνδυάζοντας. σε μια συσκευή με μικρό μέγεθος. MP3 player με δυνατότητα εγγραφής 125 κομματιών ψηφιακής μουσικής (αρχεία MP3 στα 128 kbps), κινητό τηλέφωνο και κάμερα με ανάλυση 2 megapixels και αυτόματη εστίαση (autofocus).

Η οικογένεια κινητών τηλεφώνων Walkman της Sony Ericsson θα μεγαλώσει σταδιακά περιλαμβάνοντας περισσότερα κινητά τηλέφωνα με μουσικές λειτουργίες. Όλες οι συσκευές θα μπορούν να παίξουν μουσική λειτουργώντας ταυτόχρονα ως κινητά τηλέφωνα, ενώ θα χαρακτηρίζονται από το γνωστό λογότυπο Walkman.

«Η Παρασκευή, 12 Αυγούστου είναι η μέρα που σηματοδοτεί την έναρξη ενός πολυαναμενόμενου ταξιδιού, καθώς οι τεχνολογίες ψηφιακής μουσικής και κινητής τηλεφωνίας ενώνονται, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να απολαμβάνουν τη μουσική τους χωρίς να χάνουν ποτέ καμία κλήση. Με αυτονομία μπαταρίας ως και 30 ώρες, συμπαγές σχήμα, μουσική, δυνατότητα λήψης φωτογραφιών και φωνητικές λειτουργίες, το κινητό τηλέφωνο W800i Walkman είναι έτοιμο να μεταφέρει τη μουσική ‘εν κινήσει’ στο επόμενο επίπεδο», λέει ο Pavel Zentrich, Γενικός Διευθυντής Sony Ericsson Ελλάδος.

Το κινητό τηλέφωνο W800i Walkman επιτρέπει την αποθήκευση ως και 125 τραγουδιών, ή το ισοδύναμο 10-12 μουσικών άλμπουμ, τα οποία μπορούν να μεταφερθούν από τη συλλογή CD του χρήστη με τη βοήθεια λογισμικού. Υποστηρίζονται τα εδραιωμένα και δοκιμασμένα format μουσικής MP3 και AAC ενώ η υψηλής ποιότητας αναπαραγωγή βελτιώνεται ακόμα περισσότερο με τα κορυφαίας ποιότητας ακουστικά, εξασφαλίζοντας μια πλήρως αξιόπιστη μουσική εμπειρία από ένα high end κινητό τηλέφωνο το οποίο διαθέτει και κάμερα ανάλυσης 2 megapixels.

Το W800i ακολουθεί την κλασική, κομψή σχεδίαση της Sony Ericsson και έχει δύο όψεις: Από τη μία του πλευρά είναι ένα κινητό τηλέφωνο με το γνωστό λογότυπο Walkman, ενώ από την άλλη του πλευρά είναι μια κάμερα. Η αυτονομία της επαναφορτιζόμενης μπαταρίας φθάνει τις 30 ώρες όταν η συσκευή βρίσκεται σε λειτουργία μουσικής (music mode) και 15 ώρες όταν το κινητό τηλέφωνο είναι ενεργό. Στον εξοπλισμό περιλαμβάνεται το λογισμικό Disk2Phone και ένα καλώδιο USB με το οποίο μπορείτε να μεταφέρετε γρήγορα και εύκολα μουσική από CD στο W800i μέσω ενός PC (μια διαδικασία που ονομάζεται “CD ripping”).

W800i - Tri-Band 900/1800/1900 MHz.


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top