Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

Νέος Επαγγελματικός Φωτογραφικός Εκτυπωτής KODAK 9810

Τεχνολογία » Gadgets » Digital Camera - 03/08/2005

Ο Φωτογραφικός Εκτυπωτής KODAK 9810 χρήσιμο εργαλείο για τους επαγγελματίες φωτογράφους, προσφέρει σε δευτερόλεπτα ανθεκτικές και υψηλής ποιότητας εκτυπώσεις.

Η Eastman Kodak Company επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο των επαγγελματικών θερμικών φωτογραφικών εκτυπωτών της, παρουσιάζοντας το νέο KODAK PROFESSIONAL 9810 Ψηφιακό Φωτογραφικό Εκτυπωτή με ρολό χαρτί.

Ο Kodak 9810 προσφέρει ταχύτατη εκτύπωση, έχει ενσωματωμένο κόπτη και είναι ιδανικός για επαγγελματίες φωτογράφους και φωτογράφους κοινωνικών εκδηλώσεων που θέλουν να προσφέρουν ανθεκτικές και υψηλής ποιότητας εκτυπώσεις άμεσα, στο στούντιο ή στον τόπο της φωτογράφησης.

«Οι απαιτήσεις εκτύπωσης των επαγγελματιών φωτογράφων αυξάνονται ολοένα και περισσότερο. Η Kodak για να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες τους, αναβαθμίζει συνεχώς τις προσφερόμενες λύσεις εκτύπωσης και αναπτύσσει ταχύτερους, μικρότερους σε μέγεθος και πιο αποδοτικούς εκτυπωτές. O νέος εκτυπωτής Kodak 9810 μπορεί πολύ εύκολα να ενταχθεί στις υπάρχουσες καθημερινές εργασίες του εκάστοτε επαγγελματία φωτογράφου. Η ευκολία χειρισμού, αλλά και η συντήρηση του εκτυπωτή, επιτρέπουν στον φωτογράφο να τον μεταφέρει ανά πάσα στιγμή στον τόπο της φωτογράφησης, να εκτυπώσει τις φωτογραφίες μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα και να τις παραδώσει επί τόπου στους πελάτες του.», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κώστας Τάγκαλος, υπεύθυνος για το προϊόν στην Ελληνική αγορά και στα Βαλκάνια.

Πολλαπλότητα εφαρμογών σε προσιτή τιμή

Ο νέος KODAK PROFESSIONAL 9810 Ψηφιακός Φωτογραφικός Εκτυπωτής είναι ιδανικός τόσο για στούντιο, όσο και για τους φωτογράφους που πραγματοποιούν φωτογραφίσεις σε εκδηλώσεις ή εξωτερικούς χώρους και θέλουν επί τόπου να εκτυπώσουν υψηλής ποιότητας φωτογραφικά δοκίμια ή φωτογραφίες, προκειμένου να δείξουν και να πουλήσουν το υλικό στον πελάτη τους.

Ο εκτυπωτής τροφοδοτείται με ρολό χαρτιού και έχει τη δυνατότητα να παράγει γυαλιστερές φωτογραφικές εκτυπώσεις μεγέθους έως και 20Χ30 εκατοστά, με ταχύτητα εκτύπωσης 50% πιο βελτιωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα που τροφοδοτούνται με φύλλα χαρτιού – οι πρώτες εκτυπώσεις μεγέθους 20Χ25 εκ. γίνονται σε 45 δευτερόλεπτα και οι επόμενες εκτυπώσεις πραγματοποιούνται σε μόλις 39 δευτερόλεπτα η κάθε μία.

Επιπλέον, ο Kodak 9810 προσφέρει εκτυπώσεις χωρίς πλαίσιο σε μεγέθη 20Χ25 εκατοστών και 15Χ20 εκατοστών, καθώς και την ελάχιστη φύρα στο κόψιμο του χαρτιού, βελτιώνοντας έτσι την παραγωγικότητα και την εξοικονόμηση. Με βάρος μόλις 18 κιλά, ο KODAK PROFESSIONAL 9810, μπορεί να μεταφερθεί οπουδήποτε ανά πάσα στιγμή και να προσφέρει τις επαγγελματικής ποιότητας εκτυπώσεις του.

Με κόστος ανά εκτύπωση μικρότερο από €2, ο εκτυπωτής συνδυάζει το χαμηλό κόστος με την αποδοτικότητα, επιτρέποντας έτσι στους επαγγελματίες φωτογράφους να εξυπηρετούν καλύτερα τους πελάτες τους.

Ο KODAK PROFESSIONAL 9810 υποστηρίζεται από τα λειτουργικά συστήματα WINDOWS XP και 2000, παρέχει δυνατότητα ομαδικών εκτυπώσεων και υποστηρίζει λογισμικό επεξεργασίας εικόνας όπως το ADOBE PHOTOSHOP.

Ο εκτυπωτής είναι διαθέσιμος παγκοσμίως από τον Σεπτέμβριο του 2005 και το κόστος του ανέρχεται περίπου στα € 3.000.


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top