Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net


Όροι Χρήσης


1. Αναδημοσίευση


Η ολική, αποσπασματική ή κατά παράφραση αντιγραφή ειδήσεων και άρθρων σε άλλα μέσα επιτρέπεται, με αναφορά του Pramnos.net News σαν πηγή, μαζί με σύνδεσμο για τη σελίδα του άρθρου ή/και για την κεντρική σελίδα του site (http://news.pramnos.net), καθώς και το όνομα του συντάκτη του κειμένου, σε περίπτωση που υπάρχει.
Για την αυτόματη εισαγωγή ειδήσεων από το Pramnos.net σε άλλα web sites μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ελεύθερα τη μέθοδο των RSS feeds.

2. Online-περιεχόμενο


Ο δημιουργός και ιδιοκτήτης του site δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο. Ευθύνη για το περιεχόμενο φέρει αποκλειστικά ο συντάκτης που το έχει στείλει και δεν είναι απαραίτητα η γνώμη των ανθρώπων και των συντελεστών του Pramnos.net. Το site βασίζεται στις αρχές της δημοκρατίας, δημοσιεύοντας απόψεις όλων των χώρων και ιδεολογιών. Παρ' όλα αυτά, κάθε χρήστης που πιστεύει ότι θίγεται είτε προσωπικά είτε σε γενικότερο επίπεδο μπορεί να επικοινωνήσει με τους διαχειριστές του site και να εκφράσει τα παράπονα του. Υπάρχει η δυνατότητα διαγραφής δημοσιεύσεων, αν και η τακτική αυτή δεν υιοθετείται από τους συντελεστές του site και ακολουθείται μόνο σε ακραίες περιπτώσεις όπου η διαγραφή του μηνύματος κρίνεται άκρος απαραίτητη.

3. Referrals και links


Ο δημιουργός του site δεν έχει καμία ευθύνη για της σελίδες προς τις οποίες υπάρχει σύνδεσμος μέσα στο site. Συνεπώς, για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη/χρήση τους, ο χρήστης οφείλει να απευθυνθεί απευθείας στα αντίστοιχα web sites και σελίδες, τα οποία και φέρουν ακέραια τη σχετική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους. Το site μας σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι ενστερνίζεται ή αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των web sites και των σελίδων στα οποία παραπέμπει ή ότι συνδέεται με αυτά κατά οποιονδήποτε άλλο τρόπο.

4. Προσωπικά Δεδομένα


Οι συντελεστές του site δεσμεύονται να μην προβούν σε πώληση, ενοικίαση ή καθοιονδήποτε τρόπο δημοσίευση ή/και κοινοποίηση των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών/χρηστών/μελών του site σε κανένα τρίτο φορέα. Το site μπορεί να διοχετεύσει προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών/χρηστών/μελών του σε τρίτα νομικά ή/και φυσικά πρόσωπα μόνο εάν :
  • Έχει τη ρητή συγκατάθεση των επισκεπτών/χρηστών/μελών για τη διοχέτευση προσωπικών δεδομένων
  • Η διοχέτευση των προσωπικών δεδομένων προς νομικά ή/και φυσικά πρόσωπα που συνεργάζονται με την Pramnos Hosting καθίσταται αναγκαία για την υλοποίηση των επιθυμιών ή/και παραγγελιών των χρηστών/μελών. Τα νομικά και φυσικά πρόσωπα που συνεργάζονται με την Pramnos Hosting έχουν το δικαίωμα να επεξεργάζονται τα προσωπικά δεδομένα που οι χρήστες/μέλη του www.pramnos.net καταθέτουν σε αυτό μόνο στο βαθμό που είναι απόλυτα αναγκαίος για την παροχή υποστήριξης προς το www.pramnos.net.
  • Επιτάσσεται λόγω συμμόρφωσης με τις σχετικές διατάξεις του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές

5. Προβλήματα Ασφαλείας


Τα μέλη συμφωνούν να ειδοποιούν άμεσα τους διαχειριστές του site για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του λογαριασμού τους και οποιαδήποτε γενόμενη ή/και πιθανή παραβίαση ασφάλειας. Επίσης, τα μέλη ευθύνονται αποκλειστικά για την προσεκτική χρήση του λογαριασμού τους και την τυπική έξοδο τους από τον λογαριασμό τους στο τέλος κάθε χρήσης (Logout). Οι συντελεστές του site δεν ευθύνονται για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία προκύψει από την αδυναμία των μελών να σεβαστούν και να ακολουθήσουν την παρούσα ρήτρα.

6. Βλάβη - Αποζημίωση


Ο χρήστης/μέλος του pramnos.net κατανοεί και αποδέχεται ότι διατηρεί την αποκλειστική ευθύνη να αποζημιώσει το pramnos.net και τους συνεργάτες του για οποιαδήποτε νομική διαμάχη προκύψει μεταξύ αυτού και τρίτων φορέων λόγω του περιεχομένου που αυτός διαθέσει για ανάρτηση, δημοσίευση, ή άλλη μεταφορά μέσω των υπηρεσιών του site.

7. Αποδοχή όρων χρήσης


Η συμμετοχή στο pramnos.net και σε όλα τα site που βρίσκονται κάτω από αυτό προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων, οι οποίοι έχουν σκοπό να προφυλάξουν τους χρήστες που συμμετέχουν και να εγγυηθούν την ομαλή διεξαγωγή των συζητήσεων. Οι διαχειριστές του site είναι οι υπεύθυνοι για την τήρηση αυτών των κανονισμών και σε αυτούς θα πρέπει να απευθυνθείτε για ό,τι έχει σχέση με τον τρόπο λειτουργίας του site.

Pramnos Hosting


Το site αποτελεί ιδιοκτησία της Pramnos Hosting Ο.Ε. Περισσότερες πληροφορίες: http://www.pramnoshosting.gr.
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top