Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

Αλλαγή ημερομηνίας και χώρου για το The Wall του Roger Waters

Πολιτισμός και πολιτιστικές εκδηλώσεις » Μουσική » Νέα - 12/07/2013

Η DiDi Music ανακοίνωσε τη μετάθεση του "The Wall" του Roger Waters από τις 31 Ιούλη στην 1η Αυγούστου, καθώς και αλλαγή χώρου. Η συναυλία θα γίνει στο Terra Vibe Park, στη Μαλακάσα, αντί για το Ο.Α.Κ.Α που ίσχυε αρχικά.
Παρά την αλλαγή ημερομηνίας ΚΑΙ χώρου, η εταιρεία στην ανακοίνωσή της αναφέρει πως τα εισιτήρια που έχουν ήδη αγοραστεί δεν εξαργυρώνονται, με αποτέλεσμα να έχουν πρόβλημα όσοι ζουν σε επαρχία και έχουν προγραμματίσει ταξίδι ειδικά για το live.

Αλλαγή ημερομηνίας και χώρου για το The Wall του Roger Waters

Ανάλογο θέμα θα έχουν και όσοι έχουν προγραμματίσει δουλειές / διακοπές κ.λ.π. Και γενικότερα, ένας βασικός λόγος που κάποιος αγοράζει εισιτήρια από προπώληση, πέρα από τη χαμηλή διαφορά στην τιμή και τον φόβο για διαθεσιμότητας (κάτι που δεν υπάρχει ιδιαίτερα στην Ελλάδα έτσι κι αλλιώς), είναι ο καλύτερος προγραμματισμός για να μπορέσει να είναι στη συναυλία. Αυτό το κοινό, που είναι και το πιο "πιστό" σε τέτοιες διοργανώσεις, φαίνεται πως για την εταιρεία δεν σημαίνει τίποτα.

Πέρα από το προφανές πρόβλημα, η ανακοίνωση δεν ευσταθεί και σε όσα αναφέρει για τον χώρο, αφού το μεγαλύτερο μέρος της περιοδείας του Roger Waters για τη συγκεκριμένη παράσταση/συναυλία γίνεται σε ανοιχτά γήπεδα σαν το Ο.Α.Κ.Α., και μάλιστα είναι ο βασικός λόγος που η περιοδεία του The Wall επαναλαμβάνεται: Την πρώτη φορά έγινε σε κλειστά γήπεδα, τη δεύτερη σε ανοιχτά.

Άλλη μια απαράδεκτη κίνηση (από της πολλές της DiDi Music όλα αυτά τα χρόνια), που δείχνει πόσο λίγο σεβασμό δείχνουν οι μεγάλες εταιρείες του χώρου στο κοινό τους. 

Update: Φυσικά το θέμα δεν θα μείνει έτσι. Έχουν ήδη ξεκινήσει καταγγελίες για τη συμπεριφορά της εταιρείας. Δείτε: Στη Γ.Γ. καταναλωτή εναντίον της DiDi Music για τη συναυλία του Roger Waters.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της εταιρείας:

Το βασικό στοιχείο  του σχεδιασμού της παράστασης είναι η στενή επαφή του καλλιτέχνη με το κοινό με τρόπο που να μπορέσει ο θεατής να ζήσει τα συναισθήματα του έργου καιτην αυθεντική θεατρική μαγεία της παράστασης.

Λόγω της σημερινής συγκυρίας ο χώρος που είχε ανακοινωθεί αρχικά, δεν μπορεί να λειτουργήσει  ώστε το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα και η εμπειρία που καλούνται να ζήσουν οι θεατές να είναι στο μέγιστο βαθμό.    

Έτσι η συναυλία θα διεξαχθεί στο TERRA VIBE PARK στο 37ο ΧΙΛ. Ε.Ο Αθηνών Λαμίας, στον κόμβο της Μαλακάσας, ένα χώρο που πληροί απολύτως τις προδιαγραφές και τις ανάγκες της παράστασης και είναι γνώριμος τόσο στον καλλιτέχνη, από το 2006 με την παραγωγή του “The Dark Side of The Moon” όσο και στο κοινό του. 

Η μετάθεση του χώρου δεν επιφέρει καμία απολύτως αλλαγή στην ποιότητα και το είδος της παραγωγής και είναι απολύτως  η ίδια με αυτή που θα παρουσιαστεί και στις υπόλοιπες εμφανίσεις της περιοδείας του Καλλιτέχνη.

Τα εισιτήρια που έχουν αγορασθεί για το Ο.Α.Κ.Α ισχύουν και για το νέο χώρο σε αντίστοιχες θέσεις και διαζώματα και δεν εξαργυρώνονται. 

Το TerraVibe Park χωρίζεται σε δύο Ζώνες. ΖΩΝΗ Α’ και ΖΩΝΗ Β’.

Στην ΖΩΝΗ Α΄ αντιστοιχούν τα εισιτήρια των 59 ευρώ.

Τα εισιτήρια PITCH A’ τοποθετούνται στην Ζώνη Α’ – PITCH A’ (Front of Stage) του Terra Vibe Park έχοντας άμεση επαφή με τον καλλιτέχνη.

Τα εισιτήρια των 59 ευρώ στις θύρες 7,8,11Α,25Β,27(PA-PB),29, τοποθετούνται σε VIPοριοθετημένο σημείο καθήμενων και ιδανική ορατότητα.

Ο χώρος των V.I.P. είναι εξοπλισμένος για την ειδική μεταχείριση τους με κεντρικό μπαρ και όλες τις ανέσεις.

Οι θεατές της ΖΩΝΗΣ Α’ έχουν την δυνατότητα να σταθμεύουν τα οχήματα τους στοParking 1 & 2 και θα εισέρχονται στον χώρο από την Δυτική Πύλη (Παλαιά Πύλη) τουTerra Vibe Park που βρίσκεται στον παράδρομο της εθνικής οδού.

Τα εισιτήρια των 40 ευρώ και τα εισιτήρια των ανέργων  τοποθετούνται στην ΖΩΝΗ Β’ καθήμενων και όρθιων αντίστοιχα. 

Οι θεατές της ΖΩΝΗΣ Β’ έχουν την δυνατότητα να σταθμεύουν τα οχήματα τους στοParking 3 και θα εισέρχονται στον χώρο από την Ανατολική Πύλη του Terra Vibe Park.

Τιμές Εισιτηρίων

ΖΩΝΗ Α’

  • ΖΩΝΗ Α’ - F.O.S. Εισιτήρια μπροστά στην σκηνή ανέρχονται στα 59 ευρώ
  • ΖΩΝΗ Α’ - VIP Εισιτήρια καθήμενων με ιδανική ορατότητα ανέρχονται 59 ευρώ

ΖΩΝΗ Β’

  • ΖΩΝΗ Β’ - Εισιτήρια ορθίων ανέρχονται στα 40 ευρώ
  • ΖΩΝΗ Β’ - Εισιτήρια ανέργων ανέρχονται στα 28 ευρώ.

Τα εισιτήρια της ΖΩΝΗΣ Β’ εξασφαλίζουν θέσεις ορθίων.

 

Η ΜΠΙΓΚ ΣΤΑΡ ΠΡΟΜΟΣΙΟΝ λόγω της οικονοµικής κρίσης, που έχει πλήξει ιδιαίτερα τους νέους ανθρώπους, έχει καθιερώσει µειωµένα εισιτήρια για ανέργους σε ειδικές τιµές για τις συναυλίες που διοργανώνει. Για την αγορά τους είναι υποχρεωτική η επίδειξη κάρτας ανεργίας και ταυτότητας. 

Σημεία Προπώλησης

Αθήνα
TICKETHOUSE S
Πανεπιστηµίου 42 (εντός της στοάς)
Τηλ.: 210 3608 366

Θεσσαλονίκη
MUSICLAND
Μητροπόλεως 102
Τηλ.: 2310 264 880
Online Sales ή αγορές µε πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

Για την αγορά εισιτηρίων µέσω internet ή µέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιµή του εισιτηρίου. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:  www.tickethouse.gr


Tags: Roger Waters, live, The Wall, DiDi Music, Terra Vibe.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top