Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

H Microsoft ανακοινώνει την τιμή του Xbox 360

Παιχνίδια - 29/08/2005

Μετά από εβδομάδες γεμάτες εικασίες σχετικά με το ποια επερχόμενη πλατφόρμα βιντεοπαιχνιδιών θα προσφέρει στους gamers την καλύτερη ψυχαγωγία στην καλύτερη τιμή, η Microsoft Corp. αποκάλυψε στο Γερμανικό Συνέδριο Παιχνιδιών (German Games Convention), που πραγματοποιήθηκε στη Λειψία της Γερμανίας στις 17 Αυγούστου 2005, ότι οι καταναλωτές θα μπορούν να αποκτήσουν το Xbox 360™ — το ισχυρότερο, υψηλών δυνατοτήτων σύστημα βιντεοπαιχνιδιών και ψυχαγωγίας νέας γενιάς — με μόλις €299,99/$299,99/£209,99* από την ερχόμενη εορταστική περίοδο.

Και για τους gamers που θέλουν να ζήσουν την απόλυτη απόλαυση στην ψηφιακή ψυχαγωγία, η Microsoft ανακοίνωσε επίσης την κυκλοφορία ενός μοντέλου με επιπλέον περιφερειακά αξίας εκατοντάδων ευρώ, στην τιμή των €399,99/$399,99/£279,99*, το οποίο προσφέρει στον καταναλωτή την κορυφαία ψυχαγωγική εμπειρία με απίστευτες παροχές σε ένα πακέτο.

Το Xbox 360 και το Xbox 360 Core System— μαζί με μια εντυπωσιακή γκάμα παιχνιδιών υψηλής ευκρίνειας από τους καλύτερους δημιουργούς και εκδότες παιχνιδιών στον κόσμο — θα κάνουν το ντεμπούτο τους στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική και την Ιαπωνία έγκαιρα για την περίοδο των Χριστουγέννων, αρκετούς μήνες μπροστά από τον ανταγωνισμό. Αν και οι λεπτομέρειες για την Ιαπωνική κυκλοφορία θα δοθούν στο Tokyo Game Show το Σεπτέμβριο, εντούτοις η άνευ προηγουμένου ταυτόχρονη κυκλοφορία και στις τρεις κύριες περιοχές σηματοδοτεί μια πρωτιά για τη βιομηχανία βιντεοπαιχνιδιών. Το Xbox 360 θα προσφέρει το πιο ισχυρό σύστημα, τα καλύτερα παιχνίδια, καθώς και εντυπωσιακές δυνατότητες ψηφιακής ψυχαγωγίας που εμφανίζονται για πρώτη φορά σε μια κονσόλα.

“Η καθαρά ψυχαγωγική αξία του Xbox 360 δε χρειάζεται να υπερτονιστεί,” δήλωσε ο Robbie Bach, chief Xbox officer της Microsoft. “Αφενός το σύστημα έχει τη δυνατότητα να προσφέρει εντυπωσιακά γραφικά, ήχο και δυνατότητα παιχνιδιού online, και αφετέρου μπορεί να λειτουργήσει σαν μια μοναδική συσκευή ψυχαγωγίας που αναπαράγει CD, DVD, MP3 και ψηφιακό περιεχόμενο από μια ευρεία γκάμα συσκευών, όπως φορητά συστήματα μουσικής και ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές.”

Για τους παίκτες που θέλουν την απόλυτη εμπειρία (και στην καλύτερη τιμή) από την αρχή, η Microsoft θα προσφέρει την κονσόλα Xbox 360 στα €399,99/$399,99/£279,99*. Αυτή η έκδοση— που θα ξεχωρίζει από τη χαρακτηριστική μεταλλική λεπτομέρεια πάνω στην ίδια την κονσόλα — θα διαθέτει τα χαρακτηριστικά που χρειάζονται για την απόλυτη εμπειρία παιχνιδιού, περιλαμβάνοντας συστατικά στοιχεία και περιφερειακά που θα κοστίζουν πάνω από €200 αν αγοραστούν μεμονωμένα:

• Κονσόλα Xbox 360. Ελκυστική εμφάνιση και πανίσχυρο περιεχόμενο - τρεις πανίσχυροι επεξεργαστικοί πυρήνες που μπορούν να προσφέρουν απεικόνιση 720p/1080i, κινηματογραφική απόδοση εικόνας 16x9, δυνατότητα anti-aliasing για πιο ομαλή απεικόνιση στις υφές, πλήρως surround ήχο και άμεση δυνατότητα αναπαραγωγής ταινιών DVD.

• Σκληρός Δίσκος Xbox 360 (20 GB). Αποσπώμενος και με χωρητικότητα 20 GB, ο σκληρός αυτός δίσκος επιτρέπει στους παίκτες να αποθηκεύσουν τα παιχνίδια τους ή μουσική, καθώς και επίπεδα, demos και άλλο υλικό.

• Ασύρματο Χειριστήριο Xbox 360. Ασύρματο χειριστήριο υψηλών επιδόσεων και ακριβείας, που περιλαμβάνει το Xbox® Guide Button για άμεση πρόσβαση σε ταινίες, μουσική και παιχνίδια, καθώς και εμβέλεια 10 μέτρων και μέχρι 30 ώρες διάρκεια ζωής με δύο μπαταρίες ΑΑ.

• Πρόσοψη Xbox 360. Η αποσπώμενη πρόσοψη διατίθεται σε μοντέρνο λευκό (“chill”) χρώμα, και μπορεί να αντικατασταθεί με άλλες προσόψεις που θα αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητα του παίκτη ή θα ταιριάζουν στο χώρο του.

• Ακουστικά Xbox 360. Διαθέτουν ενσωματωμένο μικρόφωνο, και επιτρέπουν στον παίκτη να οργανώσει τη στρατηγική με τους συμπαίκτες του ή να πειράξει τους αντιπάλους παίζοντας στο Xbox Live**.

• Σύνθετο καλώδιο HD-AV για το Xbox 360. Αυτό το καλώδιο συνδέει τους παίκτες με τον κόσμο των παιχνιδιών και των γραφικών του Xbox 360 μέσα από συνδέσεις υψηλής αλλά και κανονικής ευκρίνειας.

• Bonus - Media Remote. Για περιορισμένο χρονικό διάστημα περιέχεται και το ενιαίο χειριστήριο για όλη την ψηφιακή εμπειρία, που επιτρέπει στους παίκτες να παίξουν DVD, ταινίες και μουσική καθώς και να χρησιμοποιήσουν το βασισμένο σε Windows® XP Media Center Edition 2005 PC τους με ένα τηλεχειριστήριο.

Παράλληλα, με €299,99/$299,99/£209,99*, το Xbox 360 Core System παρέχει όλα όσα ο καταναλωτής χρειάζεται για να μπει στη νέα γενιά παιχνιδιών και ψυχαγωγίας, ενώ είναι πλήρως επεκτάσιμο για να προσφέρει την ολοκληρωτική εμπειρία του Xbox 360:

• Κονσόλα Xbox 360. Όπως ακριβώς και στην πολυτελή έκδοση, τρεις πανίσχυροι επεξεργαστικοί πυρήνες που μπορούν να προσφέρουν απεικόνιση 720p/1080i, κινηματογραφική απόδοση εικόνας 16x9, δυνατότητα anti-aliasing για πιο ομαλή απεικόνιση στις υφές, πλήρως surround ήχο και άμεση δυνατότητα αναπαραγωγής ταινιών DVD.

• Χειριστήριο Xbox 360. Αυτό το ενσύρματο χειριστήριο περιλαμβάνει ένα καλώδιο 3 μέτρων καθώς και άνετο, εργονομικό σχεδιασμό.

• Πρόσοψη Xbox 360. Το Xbox 360 προσφέρει δυνατότητες παραμετροποίησης που δεν έχουν προηγούμενο από άλλες κονσόλες στο παρελθόν, και μια αποσπώμενη πρόσοψη που διατίθεται σε μοντέρνο λευκό (“chill”) χρώμα, και μπορεί να αντικατασταθεί με άλλες προσόψεις που θα αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητα του παίκτη ή θα ταιριάζουν στο χώρο του.

• Καλώδιο AV για το Xbox 360. Το καλώδιο αυτό συνδέει τους gamers με τον κόσμο του Xbox 360, προσφέροντας μοναδικά γραφικά και παιχνίδια νέας γενιάς μέσα από συνδέσεις κανονικής ευκρίνειας.

Η κονσόλα Xbox 360 έρχεται έτοιμη για παραμετροποίηση. Με μια μεγάλη γκάμα περιφερειακών για το Xbox 360, οι gamers μπορούν να διαμορφώσουν το σύστημά τους έτσι ώστε αυτό να αντανακλά το προσωπικό τους γούστο και να φέρνει στα μέτρα τους την εμπειρία παιχνιδιού. Πέρα από την ολοένα αυξανόμενη συλλογή προσόψεων (εκτιμώμενη τιμή λιανικής €19,99/$19,99/£14,99*), χειριστηρίων για το Xbox 360 (εκτιμώμενη τιμή λιανικής €34,99/$39,99/£24,99*) και σύνθετων καλωδίων HD-AV (εκτιμώμενη τιμή λιανικής €29,99/$39,99/£19,99*), υπάρχει επίσης πληθώρα από περιφερειακά που κάνουν ακόμη καλύτερη την εμπειρία της ψηφιακής ψυχαγωγίας νέας γενιάς:

• Σκληρός Δίσκος Xbox 360 (20 GB). Αποσπώμενος και με χωρητικότητα 20 GB, ο σκληρός αυτός δίσκος επιτρέπει στους παίκτες να αποθηκεύσουν τα παιχνίδια τους ή μουσική, καθώς και επίπεδα, demos και άλλο υλικό (εκτιμώμενη τιμή λιανικής €99,99/$99,99/£69,99*).

• Κάρτα Μνήμης Xbox 360 (64 MB). Αυτή η φορητή κάρτα μνήμης επιτρέπει στους gamers να αποθηκεύουν παιχνίδια, επιτεύγματα και προφίλ παικτών για εύκολη και άμεση πρόσβαση (εκτιμώμενη τιμή λιανικής €34,99/$39,99/£22,99*).

• Ασύρματο Χειριστήριο Xbox 360. Το ίδιο ασύρματο χειριστήριο υψηλών επιδόσεων και ακριβείας της πολυτελούς έκδοσης του Xbox 360, που περιλαμβάνει το Xbox® Guide Button για άμεση πρόσβαση σε ταινίες, μουσική και παιχνίδια, καθώς και εμβέλεια 10 μέτρων και μέχρι 30 ώρες διάρκεια ζωής με δύο μπαταρίες ΑΑ (εκτιμώμενη τιμή λιανικής €44,99/$49,99/£32,99*).

• Κιτ φόρτισης κατά τo παιχνίδι Xbox 360. Επιτρέπει το αδιάλειπτο ασύρματο παιχνίδι υψηλών επιδόσεων με το ασύρματο χειριστήριο του Xbox 360. Οι παίκτες θα έχουν έγκαιρη προειδοποίηση όταν οι μπαταρίες του χειριστηρίου κοντεύουν να τελειώσουν, για να συνδέσουν το καλώδιο φόρτισης ενώ παίζουν, χωρίς καμία διακοπή (εκτιμώμενη τιμή λιανικής €19,99/$19,99/£14,99*).

• Πακέτο επαναφορτιζόμενης μπαταρίας Xbox 360. Προσφέρει μέχρι 25 ώρες παιχνιδιού με ασύρματα χειριστήρια (εκτιμώμενη τιμή λιανικής €14,99/$11,99/£9,99*).

• Ασύρματος Προσαρμογέας Δικτύου Xbox 360. Με αυτό το εξάρτημα οι gamers μπορούν να μεταφέρουν video και μουσική από έναν υπολογιστή με Windows XP Media Center Edition 2005 χωρίς το μπέρδεμα των καλωδίων (εκτιμώμενη τιμή λιανικής €79,99/$99,99/£59,99*).

• Xbox 360 Universal Media Remote. Αυτό το ενιαίο χειριστήριο που καλύπτει όλη τη συνολική ψηφιακή εμπειρία επιτρέπει στον καταναλωτή να παίξει DVD, ταινίες και μουσική καθώς και να χρησιμοποιήσει έναν υπολογιστή με Windows® XP Media Center Edition 2005, με ένα τηλεχειριστήριο (εκτιμώμενη τιμή λιανικής €29,99/$29,99/£19,99*).

• Καλώδιο SCART AV για το Xbox 360. Το καλώδιο αυτό λειτουργεί για τηλεοράσεις υψηλής αλλά και κανονικής ευκρίνειας που χρησιμοποιούν S-Video ή σύνθετη (composite) είσοδο video. Προσφέρει την καλύτερη ποιότητα σήματος ήχου και εικόνας (εκτιμώμενη τιμή λιανικής €24,99/$29,99/£17,99*).

• Καλώδιο VGA HD AV για το Xbox 360. Οι gamers μπορούν να απολαύσουν παιχνίδι υψηλής ευκρίνειας σε επίπεδες τηλεοράσεις ή VGA monitors. Το καλώδιο αυτό προσφέρει την καλύτερη ποιότητα σήματος ήχου και εικόνας (εκτιμώμενη τιμή λιανικής €29,99/$39,99/£19,99*).

“Με το Xbox 360 και το Xbox 360 Core System, προσφέρουμε στον καταναλωτή πραγματική αξία και πραγματική δυνατότητα επιλογής,” δήλωσε ο Peter Moore, corporate vice president of worldwide marketing and publishing του Home Entertainment Division της Microsoft. “Φέρνουμε την πραγματική εμπειρία παιχνιδιών νέας γενιάς στο καθιστικό των gamers αυτή την περίοδο των Χριστουγέννων.”

Σχετικά με το Xbox 360

Το Xbox 360 είναι το ισχυρότερο σύστημα βιντεοπαιχνιδιών και ψυχαγωγίας, που προσφέρει τα καλύτερα παιχνίδια, τη νέα γενιά της online υπηρεσίας παιχνιδιού Xbox Live και μοναδική εμπειρία ψηφιακής ψυχαγωγίας, με άξονα τον παίκτη. Το σύστημα θα κυκλοφορήσει αυτή την εορταστική περίοδο στην Ευρώπη, την Ιαπωνία και τη Βόρεια Αμερική, ενώ θα ακολουθήσει η κυκλοφορία του σε Αυστραλία, Κολομβία, Χόνγκ Κόνγκ, Κορέα, Μεξικό, Νέα Ζηλανδία, Σιγκαπούρη και Ταιβάν το 2006. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε online στη διεύθυνση http://www.xbox.com/xbox360.


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top