Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

Νέο Εταιρικό Πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας από την Q-TELECOM

- 31/08/2005

Η Q-TELECOM ανακοινώνει τη διάθεση του νέου εταιρικού συμβολαίου κινητής τηλεφωνίας Q Business1 από την 1η Σεπτεμβρίου 2005, προσφέροντας οικονομικότερη επικοινωνία στους εταιρικούς πελάτες. Το εταιρικό πρόγραμμα Q Business1 απευθύνεται σε εταιρείες της μορφής Α.Ε, Ε.Π.Ε., Ο.Ε, Ε.Ε και σε Δημόσιους Οργανισμούς, για ελάχιστο αριθμό 50 συνδέσεων.

Με το νέο οικονομικό επαγγελματικό πρόγραμμα Q Business1, εξασφαλίζεται πλήρης ελευθερία για κάθε στέλεχος της επιχείρησης ώστε να μπορεί να ορίζει το ύψος του λογαριασμού του, βάσει της πραγματικής κατανάλωσής του.

Το Q Business1 προσφέρει εταιρική κινητή τηλεφωνία με πανελλαδική κάλυψη – χωρίς χρονικές δεσμεύσεις, χωρίς μηνιαία πάγια, με χρέωση ανά δευτερόλεπτο, χωρίς ελάχιστη διάρκεια κλήσης, με ανταγωνιστικές χαμηλές χρεώσεις ομιλίας, SMS και MMS. Επίσης, ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του πακέτου Q Business1 αποτελεί η έκπτωση 50% στη χρέωση ομιλίας σε όλες τις ενδοεταιρικές κλήσεις κινητών και σταθερών αριθμών της Q-TELECOM της επιχείρησης ενώ, παράλληλα, ισχύουν τα προνόμια των άλλων πακέτων κινητής τηλεφωνίας της Q.

Αναλυτικά, το εταιρικό συμβόλαιο Q Business1 έχει τα παρακάτω μοναδικά χαρακτηριστικά στην αγορά εταιρικών συνδέσεων κινητής τηλεφωνίας:

- Συνδέσεις Χωρίς μηνιαία πάγια

- Μόνο 2 μήνες ελάχιστη διάρκεια συμβολαίου

- Ενιαία χαμηλή χρέωση εθνικών κλήσεων - από € 0,204 έως € 0,192 ανά λεπτό

- 50% έκπτωση με την υπηρεσία Q Corporate family στη χρέωση ομιλίας για ενδοεταιρική επικοινωνία - από € 0,102 έως € 0,096 ανά λεπτό

- Τις χαμηλότερες χρεώσεις στις Διεθνείς κλήσεις

- Διεθνής περιαγωγή σε 90 χώρες και 161 ξένα δίκτυα

- Το φθηνότερο SMS μόνο €0,07/SMS, με ενιαία χρέωση προς ελληνικά και ξένα δίκτυα

- 5% έκπτωση επιβράβευσης χρήσης κάθε μήνα, στο σύνολο του λογαριασμού, για συνολικό μηνιαίο λογαριασμό ανά σύνδεση πάνω από €13,00 (εξαιρουμένων των χρεώσεων διεθνούς περιαγωγής, υπηρεσιών περιεχομένου και μηνιαίων χρεώσεων υπηρεσιών Internet).

Τo εφάπαξ κόστος για κάθε σύνδεση στο συμβόλαιο Q Business1 είναι €15,97 και περιλαμβάνει δωρεάν χρόνο ομιλίας για τον πρώτο μήνα αξίας €6,72.

Επίσης εταιρείες Α.Ε που δραστηριοποιούνται με δίκτυο τουλάχιστον 50 ανεξάρτητων συνεργατών τύπου δικαιόχρησης “franchising”, μπορούν να εγγραφούν μαζί με τους συνεργάτες τους (franchisees) στο πρόγραμμα Q Business1 Group (για ελάχιστο συνολικό αριθμό 100 συνδέσεων), ώστε να επωφεληθούν αυτές και οι συνεργάτες τους από τα προνόμια που προσφέρει το εταιρικό πρόγραμμα Q Business1.

Οι παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 19%. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών στο τηλ. 211 999 3000 (όλο το 24ωρο) ή να επισκεφθούν τη σελίδα www.myQ.gr, για να ενημερωθούν για το δίκτυο πωλήσεων και διανομής σε όλη την Ελλάδα.

Η Q-TELECOM, επιχειρησιακή μονάδα της Info-Quest, γιορτάζει 3 χρόνια από την έναρξη της εμπορικής της λειτουργίας, ως ο πρώτος ολοκληρωμένος τηλεπικοινωνιακός οργανισμός που προσφέρει στην ελληνική αγορά συνδυασμένες υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας, σταθερής τηλεφωνίας και Internet.

Για 3 χρόνια, οι υπηρεσίες της Q-TELECOM χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα, πανελλαδική κάλυψη και οικονομικές χρεώσεις.


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top