Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

NINTENDO: Διπλή δόση «ρετρό» δράσης αυτό το φθινόπωρο!

Παιχνίδια - 29/10/2005

Mario και Puzzle League –Για πρώτη φορά και τα δύο κλασικά παζλ παιχνίδια της Nintendo θα είναι διαθέσιμα σε μία κασέτα. Αυτά τα παιχνίδια είναι απλά, εθιστικά, διασκεδαστικά και διαθέτουν μια εκπληκτική ποικιλία από διαφορετικές επιλογές οι οποίες διασφαλίζουν αμέτρητες ώρες διασκέδασης. Το Dr. Mario and Puzzle League κυκλοφορεί σε όλη την Ευρώπη για το Game Boy Advance στις 4 Νοεμβρίου 2005.

Το Dr. Mario είναι μια αναβαθμισμένη έκδοση της κυκλοφορίας του τίτλου για το NES το οποίο και χρονολογείτε σχεδόν 15 χρόνια πριν. Είναι ένα παιχνίδι παζλ στα χνάρια του Tetris στο οποίο οι παίκτες πρέπει να εξαφανίσουν τις διαφορετικά χρωματισμένες κάψουλες (χάπια) οι οποίες και πέφτουν από ψηλά, ταιριάζοντας ‘τες με τα διαφορετικών χρωμάτων μικρόβια στην οθόνη. Η βασική ιδέα είναι να δημιουργηθούν τετράδες από τμήματα (χαπιών και μικροβίων) του ιδίου χρώματος ώστε και ολόκληρη η γραμμή να εξαφανιστεί.

Οι κάψουλες μπορούν να περιστραφούν προκειμένου να βρεθεί η καλύτερη θέση. Μόλις δημιουργηθεί μία τετράδα, οι κάψουλες και τα μικρόβια εξαφανίζονται από την οθόνη. Οι παίκτες πρέπει να εξαφανίζουν γραμμή προς γραμμή, αποφεύγοντας το γέμισμα της οθόνης, μέχρι την κορυφή, με κάψουλες.

Το Puzzle League αρχικά κυκλοφόρησε για το SNES και υιοθετεί την βασική ιδέα του παζλ με τετράγωνα. Αυτή την φορά οι παίκτες πρέπει να φτιάξουν αλυσίδες, συνδυάζοντας τουλάχιστον 3 τετράγωνα του ιδίου χρώματος, μεταθέτοντας σε κάθε κίνηση 2 από αυτά.

Το παιχνίδι διαθέτει μία εκτενή επιλογή για παιχνίδι ενός παίκτη καθώς και ένα πρόγραμμα εκμάθησης το οποίο εξηγεί προχωρημένες στρατηγικές καθώς και επιλογή για ανταγωνιστικό παιχνίδι δύο παικτών ταυτόχρονα. Προσθέτοντας ακόμη μεγαλύτερη διασκέδαση οι παίκτες μπορούν να εξατομικεύσουν το παιχνίδι διαλέγοντας διαφορετικές ταπετσαρίες σαν φόντο αλλά και μουσική υπόκρουση.

Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν ανταγωνιστικό παιχνίδι 2 χρηστών ταυτόχρονα και στα δύο παιχνίδια της κασέτας και επιπλέον μπορούν να μοιράσουν μία έκδοση demo του παιχνιδιού σε έναν άλλο παίκτη με την χρήση του καλωδίου Game Boy Advance Game Link cable. Τα δεδομένα της demo έκδοσης θα παραμείνουν στην προσωρινή μνήμη του άλλου Game Boy Advance (χωρίς κασέτα) μέχρι αυτό να τεθεί εκτός λειτουργίας από τον κάτοχό του.

Το Dr. Mario and Puzzle League φέρνει διαχρονική διασκέδαση στους κατόχους του Game Boy Advance από τις 4 Νοεμβρίου 2005. Θα είναι διαθέσιμο στην ενδεικτική τιμή λιανικής των €44.99.

Αναγνωρισμένη παγκοσμίως ως κορυφαία και καινοτόμος στον χώρο της αλληλεπιδραστικής ψυχαγωγίας, η Nintendo – με έδρα το Κυότο της Ιαπωνίας – κατασκευάζει και διαθέτει hardware και software για τα οικιακά και φορητά συστήματα video games που δημιουργεί. Αυτά περιλαμβάνουν τα Nintendo 64, Nintendo GameCube, Game Boy Advance και Game Boy – το πιο επιτυχημένο σύστημα ηλεκτρονικής διασκέδασης στην ιστορία, με πωλήσεις άνω των 170 εκατομμυρίων συστημάτων παγκοσμίως. Κάθε χρόνο, εκατοντάδες νέες παραγωγές για τα Game Boy® Advance και GameCube™ επεκτείνουν την ήδη τεράστια βιβλιοθήκη τίτλων της Nintendo και συνεχίζουν την πολύχρονη παράδοσή της στην διάθεση ποιοτικών, διαφορετικών video games για παίκτες όλων των ηλικιών. Από την κυκλοφορία του πρώτου της συστήματος ηλεκτρονικής ψυχαγωγίας το 1983, η Nintendo έχει σημειώσει πωλήσεις άνω του 1.9 δισεκατομμυρίου τίτλων video games διεθνώς, έχει δημιουργήσει χαρακτήρες-σύμβολα όπως ο Mario™ και ο Donkey Kong® και έχει καθιερώσει franchises-φαινόμενα όπως αυτά των Metroid®, Zelda™ και Pokémon®. Η Nintendo Ευρώπης, με έδρα το Grossostheim της Γερμανίας, είναι εξ ολοκλήρου ιδιόκτητη θυγατρική εταιρία που ιδρύθηκε το 1990 και λειτουργεί ως διοικητικό κέντρο των επιχειρήσεων της Nintendo στην Ευρώπη.


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top