Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

ORIFLAME: Η Ομορφιά που η φύση προτείνει

Woman - 05/04/2006

H Oriflame πιστεύει στην ομορφιά με τον τρόπο που η ίδια η φύση προτείνει. Από την αρχή, έχει πεισθεί ότι το φυσικό είναι καλύτερο από το τεχνητό. Εμπνευσμένη από την απλή ομορφιά της Σουηδέζας γυναίκας και με έμφαση στα φυσικά συστατικά και υλικά, προσφέρει υψηλής ποιότητας φυσικά προϊόντα εδώ και σχεδόν τέσσερις δεκαετίες.

Η σκέψη της Σουηδίας, απλά, φέρνει στο μυαλό τη φύση. Με τις μεγάλες εκτάσεις της από άγρια δάση και περιοχές μη μολυσμένες, με τα κρυστάλλινα νερά και τον καθαρό ουρανό, η Σουηδία είναι μια "απείραχτη" χώρα. Οι δυνατές κλιματολογικές αλλαγές έχουν κάνει την Σουηδία μια χώρα πλούσια σε βότανα και φυτά που έχουν ευεργετικές ιδιότητες για την υγεία και την ομορφιά. Καθώς πρέπει να επιζήσουν σε σκοτεινούς και αφιλόξενους χειμώνες, πολλά φυτά παράγουν υψηλά επίπεδα σε βιταμίνες και οξέα. Δεν είναι περίεργο το ότι πολλά από τα συστατικά προέρχονται από το σουηδικό έδαφος και το ότι υπάρχει μακρά παράδοση στην περιποίηση της επιδερμίδας στην Oriflame. Μερικά από τα πρώτα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας ήταν βασισμένα σε φυτά όπως η σύμηδα και τα βατόμουρα, που βρίσκονται σε αφθονία στη Σουηδία.

Η φύση είναι η μεγαλύτερη πηγή έμπνευσης της Oriflame και έχει μια βαθιά αίσθηση σεβασμού προς αυτήν. Για αυτό, όλα τα φυσικά υλικά που χρησιμοποιεί είναι από ανακυκλώσιμες πηγές και για το λόγο αυτό μιλά συνέχεια για δράση φιλική προς το περιβάλλον. Η Oriflame βασίζεται στη χρήση φυσικών συστατικών και εκχυλισμάτων και χρησιμοποιεί σπρέι φιλικά προς το περιβάλλον. Η Σουηδική κληρονομιά, εμπνέει την Oriflame και στον σχεδιασμό των προϊόντων και στην συσκευασία τους. Το απλό ύφος και η φυσική μινιμαλιστική προσέγγιση, είναι η σφραγίδα υπογραφής μας για όλα τα προϊόντα που φθάνουν στον καταναλωτή. Η Oriflame επιθυμεί να συσκευάζει τα προϊόντα της σε ανακυκλώσιμες συσκευασίες, φιλικές προς το περιβάλλον.

Η Oriflame εξειδικεύεται στη δημιουργία φυσικών καλλυντικών, υψηλής ποιότητας και προσφέρει τον καλύτερο συνδυασμό από την συνεργασία της επιστήμης με την φύση. Εάν για κάποιο λόγο δεν μείνετε ικανοποιημένοι, μέσα σε 30 μέρες από τότε που αγοράσατε κάποιο προϊόν, η Oriflame θα σας δώσει καινούργιο προϊόν ή θα σας επιστρέψει την αξία του. H Oriflame είναι μέλος του Διεθνούς Direct Selling Association (WFSDA) που ιδρύθηκε το 1978. Είναι ένας μη-κρατικός οργανισμός και αντιπροσωπεύει την παγκόσμια βιομηχανία, κατευθυνόμενης πώλησης. Τα προϊόντα «Oriflame» ( www.oriflame.gr ) διακινούνται από μέλη - Consultants (τηλ. 210.68.75.800).

H Oriflame είναι μία από τις γρήγορα αναπτυσσόμενες εταιρίες καλλυντικών παγκόσμια, με πωλήσεις σε 60 χώρες. Η Oriflame προσφέρει ολοκληρωμένες σειρές, υψηλής ποιότητας, για την φροντίδα της επιδερμίδας και του σώματος, αρώματα και σειρά μακιγιάζ που προωθούν περισσότεροι από 1.700.0000 ανεξάρτητοι Σύμβουλοι Πωλήσεων (Consultants). Παρόλο που η εταιρία αναπτύσσεται ταχύτατα δεν έχασε ποτέ την πρωτοπορία της στο όραμα της επιχειρηματικής ευκαιρίας: Φυσικά Σουηδικά καλλυντικά που πωλούνται από φίλο σε φίλο. Η Oriflame είναι συνιδρυτής του Διεθνούς Ιδρύματος, World Childhood Foundation.


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top