Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

Metroid Prime Hunters

Παιχνίδια - 13/04/2006

Η αναμονή για τους διαγαλαξιακούς κυνηγούς επικηρυγμένων και την πιο σκληρή ηρωίδα των ηλεκτρονικών παιχνιδιών επιτέλους τελειώνει, καθώς το Metroid Prime Hunters κυκλοφορεί σε όλη την Ευρώπη την 5η Μαίου 2006. Το παιχνίδι αυτό αξιοποιεί χειρισμό με χρήση της οθόνης αφής, παιχνίδι μέσω Wi-Fi , μια ολοκληρωμένη 3D first person shooter περιπέτεια καθώς και μια εκτενή online FPS αρένα. Για πρώτη φορά σε παιχνίδι του Nintendo DS, το Metroid Prime Hunters συμπεριλαμβάνει ασύρματη τεχνολογία voice chat που επιτρέπει σε παίκτες να μιλούν με τους φίλους τους πριν και μετά την μάχη, με χρήση της υπηρεσίας Nintendo Wi-Fi Connection και του μικροφώνου, οπουδήποτε και αν βρίσκονται στον κόσμο.

Μεγαλωμένη από μια αρχαία εξωγήινη φυλή, η Samus είναι η κορυφαία κυνηγός επικηρυγμένων στον γαλαξία. Χρησιμοποιώντας την Varia suit που της δίνει σχεδόν υπεράνθρωπες δυνάμεις και χρησιμοποιώντας ένα κανόνι εμφυτευμένο στο χέρι της καταφέρνει να «ανοίγει δρόμο» ξεπερνώντας κάθε εμπόδιο. Τώρα η Samus προσελήφθη από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία προκειμένου να ανακτήσει ισχυρά εξωγήινα τεχνουργήματα πριν κάποιοι άλλοι θανάσιμοι κυνηγοί καταφέρουν να τα πιάσουν στα χέρια τους. Στο διάστημα δεν υπάρχουν νόμοι και δεν υπάρχουν ενισχύσεις, η Samus θα πρέπει να χρησιμοποιήσει τις δυνατότητές της για να επιστρέψει ζωντανή.

Αξιοποιώντας μερικά από τα πιο εξελιγμένα 3D γραφικά για φορητό σύστημα διασκέδασης, το Metroid Prime Hunters συνδυάζει τα απολαυστικά γραφικά του Metroid Prime για Nintendo GameCube με τα επιπλέον πλεονεκτήματα της φορητής διασκέδασης. Η εκτενής περιπέτεια ενός παίκτη του Metroid Prime Hunters είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες που έχουν εμφανιστεί σε φορητό σύστημα μέχρι σήμερα και το παιχνίδι μπορεί να αξιώσει την θέση του πρώτου multiplayer first person shooter που αξιοποιείται από φορητή κονσόλα. Παίζοντας, η γρήγορη δράση διαδραματίζεται στην πάνω οθόνη ενώ ένας χάρτης και ένα ραντάρ εμφανίζονται στην οθόνη αφής.

Οι πιθανότητες στο gameplay που μπορεί να προσφέρει το Nintendo DS πραγματικά επιτρέπουν στο Metroid Prime Hunters να ξεχωρίσει από τα άλλα παιχνίδια. Οι παίκτες χρησιμοποιούν τον Σταυρό Κατεύθυνσης του Nintendo DS για να κινηθούν ενώ με το stylus μπορούν να κοιτάξουν προς διαφορετικές κατευθύνσεις και να στοχεύσουν με το όπλο τους, κάπως σαν τα First Person Shooter στα PC που χρησιμοποιούν keyboard και Mouce. To stylus επιτρέπει μοναδικό χειρισμό ακριβείας. Εικονίδια που βρίσκονται στρατηγικά τοποθετημένα στην οθόνη επιτρέπουν την γρήγορη εναλλαγή μεταξύ όπλων αλλά και μεταμορφώνουν την Samus σε Morph Ball με μεγάλη ευκολία.

Η διασκέδαση δεν σταματά εδώ! Μπορεί να αποδείξατε την αξία σας εναντίων διαγαλαξιακών αντιπάλων στην περιπέτεια για έναν παίκτη, όμως υπάρχουν ακόμη περισσότερα να ζήσετε στο multiplayer mode. Το Metroid Prime Hunters συμπεριλαμβάνει αρκετές online και οffline multiplayer επιλογές, επιτρέποντας στους παίκτες να ανταγωνιστούν μεταξύ τους τοπικά ή μέσω της Nintendo Wi-Fi Connection με φίλους ή αγνώστους παίκτες από όλο τον κόσμο.

Παίζοντας Metroid Prime Hunters μέσω της Nintendo Wi-Fi Connection οι παίκτες δοκιμάζουν τις δυνατότητές τους εναντίων παικτών από όλο τον κόσμο Δωρεάν τόσο στο σπίτι με χρήση του ασύρματου οικιακού δυκτίου τους όσο και σε επιλεγμένα HotSpots (πχ τα FORTHnet HotSpot που βρίσκονται σε όλα τα starbucks και τα σημεία λιανικής όπου η Nortec δημιουργεί επιπλέον hotspots.

Ετοιμαστείτε για την απόλυτη διαστημική περιπέτεια καθώς το Metroid Prime Hunters κυκλοφορεί σε όλη την Ευρώπη την 5η Μαΐου 2006 στην ενδεικτική τιμή των 44.9€.

Nintendo Wi-Fi Connection – Εύκολη, απλή & ασφαλής

Η υπηρεσία Nintendo Wi-Fi Connection ενεργοποιήθηκε τον Νοέμβριο του 2005 παγκοσμίως και μέχρι σήμερα έχει ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο μοναδικών χρηστών και περισσότερες από 29 εκατομμύρια συνδέσεις από παίκτες σε όλο τον κόσμο. Η Nintendo Wi-Fi Connection επιτρέπει την διεξαγωγή παιχνιδιών μέσω του Internet, ασύρματα, από το σπίτι ή από δημόσια Wi-Fi (wireless internet) hotspot παρεχόμενα τόσο από την FORTHnet (σε πλήθος σημείων) όσο και από την Nortec (σε επιλεγμένα σημεία λιανικής), χρησιμοποιώντας το Nintendo DS και κάποιο συμβατό με την υπηρεσία τίτλο.

Η υπηρεσία είναι Δωρεάν* - δεν υπάρχει κάποιο αντίτιμο πρόσβασης ή κάποια συνδρομή. Είναι απλή μιας και το μόνο που χρειάζεται είναι να ανοίξει κάποιος το Nintendo DS και να επιλέξει Nintendo Wi-Fi Connection αγγίζοντας την οθόνη. Είναι ασφαλής για τον καθένα μιας και όταν παίζετε με κάποιον άγνωστο αυτό γίνεται ανώνυμα και χωρίς την δυνατότητα ανταλλαγής προσωπικών δεδομένων ή κάποιον επιθετικών σχολίων.

*Για πρόσβαση από το σπίτι, οι χρήστες θα πρέπει να έχουν μία ενεργή σύνδεση στο internet από κάποιον παροχέα, αυτό σημαίνει ότι ενώ η πρόσβαση στην υπηρεσία είναι όντως δωρεάν, τα συνηθισμένα αντίτιμα πρόσβασης στο internet συνεχίζουν να υφίστανται.


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top