Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

Το γνωστότερο παιχνίδι παζλ όλων των εποχών κυκλοφορεί για το Nintendo DS

Παιχνίδια - 14/04/2006

Με ημερομηνία κυκλοφορίας για όλη την Ευρώπη της 21η Απριλίου, το Tetris είναι έτοιμο να αιχμαλωτίσει για άλλη μια φορά τις καρδιές εκατομμυρίων παικτών, για άλλη μια φορά. Συνδυάζοντας το παγκοσμίως γνωστό παζλ με τα «τουβλάκια» που πέφτουν από ψηλά, το Tetris πλέον συμπεριλαμβάνει την δυνατότητα για παιχνίδι με παίκτες από όλο τον κόσμο μέσω της υπηρεσίας Nintendo Wi-Fi Connection.

Πίσω στο 1989 ο κόσμος έπαθε ψύχωση με το Tetris όταν δημιούργησε φαινόμενα ανάλογα μιας καταιγίδας κατά την κυκλοφορία του στο Game Boy. Αγαπήθηκε από όλους, νέους ή ηλικιωμένους, οι παίκτες αιχμαλωτίστηκαν μόλις το άγγιξαν για πρώτη φορά. Τώρα είναι καιρός για μια εντελώς νέα γενιά να ζήσει την τρέλα που σύστησε στο ευρύ κοινό τα παιχνίδια παζλ. Το Tetris DS συνδυάζει το πολυαγαπημένο αρχικό παιχνίδι με νέες παραλλαγές στον τρόπο παιχνιδιού, συμπεριλαμβανομένης της «Touch Mode», που μεταφέρει το Tetris σε εντελώς νέα επίπεδα αλληλεπίδρασης, επιτρέποντας για πρώτη φορά την κίνηση των κομματιών στην οθόνη με την χρήση της οθόνης αφής και του Nintendo DS stylus.

Μέσω της υπηρεσίας Nintendo Wi-Fi connection, μπορείτε κυριολεκτικά να αντιμετωπίσετε όλο τον κόσμο! Οι παίκτες μπορούν να συνδεθούν μέχρι και με άλλους 3 αντιπάλους από όλο τον κόσμο και να ανταγωνιστούν για την θέση του απόλυτου πρωταθλητή Tetris. Επιπλέον, μέχρι και 10 κάτοχοι Nintendo DS μπορούν να ανταγωνιστούν ταυτόχρονα, ακόμη και αν μόνο ένας από όλους αυτούς τους παίκτες έχει ένα αντίτυπο του τίτλου! Ένα καινοτόμο σύστημα αξιολόγησης με πόντους βασισμένους στα αποτελέσματα του κάθε αγώνα των παικτών. Επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν το επίπεδο δεξιοτήτων των αντιπάλων τους πριν τον αγώνα! Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν να προκαλέσουν την τύχη και τις δυνατότητές τους σε έντονες μάχες 2 ή 4 παικτών στην επιλογή Standard Mode, όπως και να παίξουν την μοναδική μάχη που παρέχει η Push Mode σε 2 παίκτες.

Οι παίκτες μπορούν να τιμήσουν τις δεξιότητές τους στην κατασκευή τοίχων από τουβλάκια σε έξι διαφορετικές παραλλαγές του παιχνιδιού που συμπεριλαμβάνονται στην έκδοση του Tetris DS, με κάθε μια από αυτές να περιλαμβάνει και ένα θέμα από κάποιο κλασικό τίτλο Nintendo όπως Super Mario Bros., The Legend of Zelda και Metroid. Εκτός από την οπτική πανδαισία από ρετρό χαρακτήρες, το παιχνίδι είναι γεμάτο από ρεμίξ κλασικών μουσικών θεμάτων της Nintendo, που ομολογουμένως θα ξυπνήσουν παλιές αναμνήσεις στους μεγαλύτερους ενώ θα μεταφέρουν μοναδικές μελωδίες στα αυτιά κάθε παίκτη. Η παραδοσιακή πτώση των κομματιών και η εξαφάνιση ολοκληρωμένων γραμμών παραμένει ως κεντρική ιδέα, επιπλέον όμως η οθόνη αφής του Nintendo DS ανοίγει νέους δρόμους αλληλεπίδρασης μιας και χρησιμοποιείται για την κίνηση και την περιστροφή των κομματιών με απλό και άμεσο τρόπο.

Η Standard Mode του παιχνιδιού είναι πιστή ανακατασκευή του πολυαγαπημένου Tetris. Όμως καθώς ο παίκτης συμπληρώνει γραμμές, το κομπιούτερ παίζει το Super Mario Bros στην επάνω οθόνη και η δράση προσαρμόζεται στον ρυθμό του παίκτη. Η Push Mode προσθέτει μια δόση από Donkey Kong σε έναν αγώνα σπρωξίματος του αντιπάλου εκτός των ορίων της οθόνης. Η χρήση της οθόνης αφής είναι μοναδική στην Touch Mode και διακατέχετε από το μοναδικό στυλ του Balloon Trip. Με θέμα τον Yoshi η Puzzle Mode προκαλεί τους παίκτες να λύσουν 200 προγραμματισμένα παζλ με μια μικρή μόνο ομάδα από Tetriminos. Υπάρχει μόνο ένας σωστός συνδυασμός και μετά από τα πρώτα 20-30 παζλ πολλοί παίκτες θα ξύνουν το κεφάλι τους απορημένοι! Στην Mission Mode μια σειρά από αποστολές με αισθητική Zelda ζητούν από τους παίκτες ολοκλήρωση μέσα στο χρονικό όριο ενώ στο Catch Mode που διακατέχεται από την παρουσία της Samus και των Metroid οι παίκτες θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν έναν αιωρούμενο πυρήνα ώστε να πιάσουν κομμάτια που πέφτουν και να δημιουργήσουν πεδία 4χ4.

Ετοιμαστείτε να ξεκινήσετε να παίζετε σε ένα από τα πιο εθιστικά παιχνίδια όλων των εποχών με μια δόση ρετρό αισθητικής και νέων χαρακτηριστικών άμεσου χειρισμού! Το Tetris DS εξαπολύεται σε όλη την Ευρώπη για το Nintendo DS την 21η Απριλίου 2006 και θα κοστίζει περίπου 45€.

Click onto www.nintendo-europe-media.com for all of the most up to date official information on Nintendo.

Nintendo Wi-Fi Connection – Εύκολη, απλή & ασφαλής

Η υπηρεσία Nintendo Wi-Fi Connection ενεργοποιήθηκε τον Νοέμβριο του 2005 παγκοσμίως και μέχρι σήμερα έχει ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο μοναδικών χρηστών και περισσότερες από 29 εκατομμύρια συνδέσεις από παίκτες σε όλο τον κόσμο. Η Nintendo Wi-Fi Connection επιτρέπει την διεξαγωγή παιχνιδιών μέσω του Internet, ασύρματα, από το σπίτι ή από δημόσια Wi-Fi (wireless internet) hotspot παρεχόμενα τόσο από την FORTHnet (σε πλήθος σημείων) όσο και από την Nortec (σε επιλεγμένα σημεία λιανικής), χρησιμοποιώντας το Nintendo DS και κάποιο συμβατό με την υπηρεσία τίτλο.

Η υπηρεσία είναι Δωρεάν* - δεν υπάρχει κάποιο αντίτιμο πρόσβασης ή κάποια συνδρομή. Είναι απλή μιας και το μόνο που χρειάζεται είναι να ανοίξει κάποιος το Nintendo DS και να επιλέξει Nintendo Wi-Fi Connection αγγίζοντας την οθόνη. Είναι ασφαλής για τον καθένα μιας και όταν παίζετε με κάποιον άγνωστο αυτό γίνεται ανώνυμα και χωρίς την δυνατότητα ανταλλαγής προσωπικών δεδομένων ή κάποιον επιθετικών σχολίων.

*Για πρόσβαση από το σπίτι, οι χρήστες θα πρέπει να έχουν μία ενεργή σύνδεση στο internet από κάποιον παροχέα, αυτό σημαίνει ότι ενώ η πρόσβαση στην υπηρεσία είναι όντως δωρεάν, τα συνηθισμένα αντίτιμα πρόσβασης στο internet συνεχίζουν να υφίστανται.


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top