Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

Το Nintendo DS συνδέεται στο Internet, χρησιμοποιώντας τον Opera web browser

Παιχνίδια - 06/10/2006

Από το Νοέμβριο του περασμένου χρόνου, οι χρήστες του Nintendo DS απολαμβάνουν την απλή, ασφαλή και δωρεάν υπηρεσία Nintendo Wi-Fi connection, η οποία μέχρι σήμερα απαριθμεί περισσότερους από 2 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως. Τώρα η Nintendo διευρύνει την υπηρεσία της, κυκλοφορώντας ένα πρόγραμμα πλοήγησης για το internet από την Opera Software, το οποίο έχει φτιαχτεί για να εκμεταλλεύεται πλήρως το hardware του Nintendo DS. Ο Nintendo DS Browser κυκλοφορεί σε όλη την Ευρώπη στις 6 Οκτωβρίου 2006.

Ο Nintendo DS Browser επιτρέπει στους χρήστες του Nintendo DS να σερφάρουν στο διαδίκτυο, να ελέγξουν και να στείλουν emails, να χρησιμοποιήσουν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, να πραγματοποιήσουν online αγορές, η ακόμη και να επικοινωνούν με τους φίλους τους με live chat. O Nintendo DS Browser αποθηκεύει το ιστορικό των επισκέψεων σας στα διάφορα sites και φορτώνει πολύ γρήγορα ώστε να συνδέεται στο internet ταχύτατα. Οι κάτοχοι του Nintendo DS μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον browser για να συνδεθούν στο internet μέσω Wi-Fi από το σπίτι τους, τον δρόμο ή από τα δωρεάν σημεία πρόσβασης της Nintendo. Στην Ελλάδα περισσότερα από 100 σημεία προσφέρουν δωρεάν πρόσβαση. Μετά από ειδική συμφωνία της Nortec Multimedia S.A. και της FORTHnet όλοι οι επισκέπτες των FORTHnet HotSpots όπως για παράδειγμα τα Starbucks, τα Mc. Donald’s ή τα πλοία των Μινωικών Γραμμών, μπορούν να συνδέονται δωρεάν με το DS τους είτε για να πλοηγηθούν στις αγαπημένες τους σελίδες είτε για να διασκεδάσουν με τα Online παιχνίδια του DS.

Χρησιμοποιώντας το μοναδικό interface του Nintendo DS, οι χρήστες μπορούν χωρίς ιδιαίτερο κόπο ή γνώσεις, να πλοηγηθούν στο internet με άνεση παρόμοια με αυτή που προσφέρει το πληκτρολόγιο και το ποντίκι των προσωπικών υπολογιστών. Το stylus μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ενεργοποιεί τους υπερσυνδέσμους και για να κάνετε κλικ στις σελίδες. Για το γράψιμο των URLs και την συμπλήρωση φορμών, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα ψηφιακό πληκτρολόγιο ή ακόμη και την δυνατότητα αναγνώρισης γραφής του Nintendo DS.

Μέσω του Nintendo DS Browser οι χρήστες μπορούν να δουν τα sites, μέσω δύο διαφορετικών modes. To Overview Mode απεικονίζει ολόκληρη την σελίδα στην μια οθόνη και οι περιοχές που είναι επιλεγμένες, εμφανίζονται μεγεθυσμένες στην άλλη οθόνη. Επιπλέον υπάρχει η επιλογή Opera Fit-to-Width Mode, με την οποία οι σελίδες εμφανίζονται με τέτοιο τρόπο ώστε να καταλαμβάνουν σε μήκος, το μήκος μιας οθόνης του DS, και σε ύψος να εκτείνονται και στις δύο οθόνες, έτσι ώστε ο χρήστης να μην χρειάζεται να πραγματοποιεί οριζόντιο scrolling.

Ο Nintendo DS Browser θα είναι διαθέσιμος σαν μια στάνταρ DS κάρτα. Για να είναι δυνατό το γρήγορο φόρτωμα web sites με πολλές εικόνες ή άλλα multimedia χαρακτηριστικά, ο Nintendo DS Browser θα έρχεται πακέτο με ένα Memory Expansion Pack, το οποίο θα προσθέτει έξτρα δύναμη στο DS και θα τοποθετείται στην θύρα για τα παιχνίδια του GBA. Ο Nintendo DS Browser έρχεται σε δύο εκδόσεις: μία για το κλασσικό Nintendo DS (συμβατή με όλα τα συστήματα DS) και μια μικρότερη για το Nintendo DS Lite (συμβατή μόνο με το Nintendo DS Lite).

Οι γονείς που επιθυμούν να έχουν περισσότερο έλεγχο στα παιδιά τους, μπορούν να εισάγουν κωδικούς που να αποτρέπουν την εκκίνηση του browser. Επιπλέον η Nintendo έχει συνεργαστεί με την Astaro για να παρέχει επιλογές στους γονείς, ώστε να δημιουργούν "φίλτρα" που θα αποτρέπουν τα παιδιά τους να επισκέπτονται σελίδες με ακατάλληλο υλικό.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)

Σχόλια

  • Αυτη η συσκευη ειναι η καλύτερη
    By: Ιακωβος @ 29/03/2009

  • to Nintendo DS Browser iparxi se ola ta katastimata
    By: mihalsi @ 30/06/2009

© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top