Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

Η KONAMI αποκαλύπτει το πρώτο ζεύγος τίτλων από την Hudson για το Wii

Παιχνίδια - 15/02/2008

Η Konami Digital Entertainment GmbH ανακοίνωσε τους πρώτους δύο τίτλους που θα προκύψουν από την πρόσφατη συμφωνία έκδοσης με την Hudson Soft. Τα Fishing Master και Sports Island έχουν αναπτυχθεί ειδικά για το Wi και θα κυκλοφορήσουν στο Q1 και Q2 του 2008 αντίστοιχα.

Το Fishing Master εκμεταλλεύεται πλήρως την ανίχνευση κίνησης των Wii Remote και Nunchuk και είναι μια διασκεδαστική προσομοίωση που επιτρέπει στους χρήστες να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στο ψάρεμα καθώς προσπαθούν να πιάσουν πάνω από 100 είδη ψαριών. Οι παίκτες χρησιμοποιούν το Wii Remote για να ρίξουν την πετονιά τους, στοχεύοντας τις σιλουέτες των ψαριών στην όμορφη αναπαράσταση των λιμνών του παιχνιδιού. Όταν ρίξετε την πετονιά, το Nunchuk κατόπιν χρησιμοποιείται για να τραβάτε ότι πιάσετε περιστρέφοντας τον αναλογικό μοχλό. Ωστόσο, με τα ψάρια να πολεμούν για να ξεφύγουν, η προσεκτική κίνηση του Wii Remote χρειάζεται για να ακυρώσετε τις κινήσεις τους.

Το Fishing Master διαθέτει ένα πλήθος gameplay modes, με το Tutorial να εισάγει τους παίκτες στα μυστικά του παιχνιδιού, ενώ οι μοναχικοί ψαράδες μπορεί να διαλέξουν να κερδίσουν πόντους πιάνοντας σπάνια ψάρια και τελικά παίρνοντας τον τίτλο του Fishing Master ή μπορεί να προσπαθήσουν να πιάσουν όλα τα ψάρια στα παιχνίδι για να ολοκληρώσουν μια εικονική Εγκυκλοπαίδεια Ψαριών. Κάποιες αποστολές και ειδικά τουρνουά προσφέρουν περισσότερη ποικιλία στο ψάρεμα και σας επιτρέπουν να εξερευνήσετε νέες περιοχές, πλούσιες σε ψάρια. Τέσσερις παίκτες μπορούν επίσης να παίξουν ταυτόχρονα στο multi-player mode του παιχνιδιού, με κάθε έναν να επιχειρεί να πιάσει μεγαλύτερα και πιο σπάνια ψάρια από τον αντίπαλό τους!

Το Sports Island είναι μια πιο αθλητική προσέγγιση, που διαθέτει δέκα διαφορετικά αθλήματα, σπρώχνοντας τους παίκτες στα όρια τους. Οι παίκτες καλούνται να παίξουν εθιστικές, υιοθετημένες από την Adidas-εκδοχές των Beach Volley, Ποδοσφαίρου, Badminton, Μπάσκετ, Curling, Καλλιτεχνικού Πατινάζ, Τοξοβολίας, Moto Cross, Snowboard και Kart Race. Κάθε ένα χρησιμοποιεί τα Wii Remote και Nunchuk με μοναδικό αλλά ταυτόχρονα εύκολο τρόπο. Για παράδειγμα, μια απαλή κίνηση του Wii Remote χρησιμοποιείται για να χτυπήσετε την μπάλα στο Βόλεϊ, ενώ απαλές κινήσεις χρειάζονται για να κατεβείτε τις πλαγιές στο Snowboard.

Έως τέσσερις παίκτες μπορούν να αγωνιστούν σε κάθε άθλημα, και, με τα ψυχαγωγικά multi-player modes και το γεμάτο ποικιλία gameplay, το Sports Island είναι ένα ιδανικό παιχνίδι για παίκτες όλων των ηλικιών. Κάθε άθλημα είναι φτιαγμένο με πανέξυπνο τρόπο και εύκολο να το κάνετε κτήμα σας, με αθλήματα όπως το Ποδόσφαιρο και το Μπάσκετ να διαθέτουν όλες τις πάσες και τις ικανότητες του πραγματικού αθλήματος χωρίς όμως να θυσιάζεται η άνεση πρόσβασης. Παρόμοια, τα Καλλιτεχνικό Πατινάζ και Curling απαιτούν ακρίβεια από τον παίκτη και μια διαφορετική σειρά ικανοτήτων, και εγγυούνται ώρες ψυχαγωγίας καθώς οι παίκτες προσπαθούν να σκαρφαλώσουν στους πίνακες κατάταξης του παιχνιδιού σε βάρος των φίλων τους.

Τα Fishing Master και Sports Island θα κυκλοφορήσουν για το Wii στο Q1 και Q2 του 2008.


Tags: Konami, Hudson, Nintendo, Wii.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top