Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

Mario Kart Wii

Παιχνίδια - 21/02/2008

Το Mario Kart Wii βάζει τον καθένα μας στην θέση του οδηγού, καθώς κυκλοφορεί σε όλη την Ευρώπη την 11η Απριλίου 2008!

Το Mario Kart Wii έρχεται σε ειδικό πακέτο με το νέο αξεσουάρ Wii Wheel, το οποίο κάνει το παιχνίδι ένα από τα πιο προσιτά της σειράς Mario Kart για παίκτες όλων των επιπέδων δεξιοτήτων, έτσι δεν μένει κανείς που θα «τρώει» μονίμως σκόνη!. Για όσους είναι βετεράνοι της σειράς Mario Kart and και για όσους φοβούνται πως θα φάνε την σκόνη των παππούδων και των γιαγιάδων τους αν χρησιμοποιήσουν το Wii Wheel, μείνετε ήσυχοι, η Nintendo σας καλύπτει! Το Mario Kart Wii υποστηρίζει πέντε διαφορετικούς τρόπους χειρισμού: Wii Wheel, Wii Remote γυρισμένο στο πλάι, συνδυασμό των Wii Remote και Nunchuk, Classic Controller ακόμη και χειριστήριο του Nintendo GameCube. Έτσι δεν υπάρχει κανένα όριο στο να βρουν πραγματικά όλοι τον τρόπο χειρισμού που τους ταιριάζει ανάλογα με το στυλ του και την εμπειρία τους.

Συνδυάζοντας πολυ-αγαπημένα χαρακτηριστικά της σειράς, το Mario Kart Wii εισάγει επίσης έναν μεγάλο αριθμό από εκπληκτικές ολοκαίνουριες πίστες, νέους χαρακτήρες, νέα όπλα και νέα οχήματα. Παρόλα αυτά όσοι έχουν βλέψεις για κυριαρχία στις παγκόσμιες κατατάξεις μπορούν να ανταγωνιστούν μέχρι και εναντίων άλλων 11 παικτών από όλο τον κόσμο ταυτόχρονα (χρησιμοποιώντας την υπηρεσία Nintendo Wi-Fi Connection)! Για όσους προτιμούν να λύνουν τις διαφορές τους από κοντά... η επιλογή Multiplayer Mode, επιτρέπει μέχρι και σε τέσσερις παίκτες να προκαλέσουν ο ένας τον άλλο από την άνεση του σαλονιού τους, φέρνοντας την δράση επί της οθόνης σε ένα νέο επίπεδο.

Ο Laurent Fischer, Managing Director of Marketing & PR της Nintendo of Europe δήλωσε,

“Το Mario Kart Wii είναι μια πολυ-αναμενόμενη κυκλοφορία για την Ευρώπη και είμαστε σίγουροι πως όλοι όσοι απόλαυσαν προηγούμενα παιχνίδια Mario Kart, ειδικά την έκδοση για το Nintendo DS, θα ευχαριστηθούν και θα περιμένουν την άφιξή του. Το Mario Kart Wii αντιπροσωπεύει τον πυρήνα του χαρακτήρα του Mario Kart:μια εμπειρία με εκπληκτικά πλούσιο και βαθύ gameplay που παρέχει ατέλειωτη διασκέδαση. Και με το Wii Wheel, κάθε μέλος ολόκληρης της οικογένειας θα νιώσει άνετα να συμμετέχει σε αγώνες καρτ, ανεξάρτητα από το αν είναι πρωταθλητές του καρτ ή αρχάριοι” και πρόσθεσε “Με την υπηρεσία Nintendo Wi-Fi Connection να επιτρέπει σε φίλους και οικογένεια να ανταγωνίζονται με παίκτες από όλο τον κόσμο, είμαστε σίγουροι πως όλοι οι φαν του Mario Kart θα είναι ευχαριστημένοι με αυτή την έκδοση αποκλειστικά για το Wii”.

Ο Mario και όλοι οι φίλοι του σχεδιάζουν μια θεαματική επιστροφή σε αυτή την απόλυτη έκδοση Mario Kart, παρέχοντας την πιο γεμάτη δράση και αδρεναλίνη κούρσα στην ιστορία της σειράς. Οι παίκτες θα πρέπει να περάσουν 16 ολοκαίνουριες πίστες ενώ 16 κλασικές πίστες εμφανίζονται από προηγούμενα παιχνίδια Mario Kart.

Για πρώτη φορά εκτός από καρτ οι παίκτες θα μπορούν να τρέχουν και με ένα νέο για την σειρά μεταφορικό μέσο – Μοτοσυκλέτες. Η χρήση μοτοσικλετών προσφέρει μερικά διαφορετικά χαρακτηριστικά οδικής συμπεριφοράς αλλά και διαφορετικές δυνατότητες gameplay όπως για παράδειγμα η εκτέλεση σούζας η οποία με την σειρά της μπορεί να σας χαρίσει κάποια έξτρα ταχύτητα για μικρό χρονικό διάστημα και να κάνει την διαφορά στην γραμμή του τερματισμού.

Οι παίκτες επιπλέον μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις δικές τους καρικατούρες Mii πέραν των γνωστών χαρακτήρων. Πιστό στην λογική της σειράς, το Mario Kart Wii θα συμπεριλαμβάνει μια πληθώρα από power-ups και αντικείμενα με τα οποία οι παίκτες μπορούν να χτυπήσουν τους αντιπάλους τους.

Επιπλέον ένα ολοκαίνουριο Wii Channel, το Mario Kart Channel, θα κυκλοφορεί με το Mario Kart Wii. Οι παίκτες θα μπορούν να παρακολουθούν την κατάταξή τους καθώς και άλλα δεδομένα που έχουν συλλεχθεί από τους αγώνες τους online όπως επίσης και να αποκτούν πρόσβαση σε Ghost Data (δεδομένα καλύτερης επίδοσης) για download. Γιατί να μην δείτε αν οι φίλοι σας παίζουν ελέγχοντας την κατάστασή τους ή ακόμη καλύτερα γιατί να μην φτιάξετε κάποιο δωμάτιο στο οποίο θα μπορείτε να κάνετε chat μαζί τους πριν την έναρξη του αγώνα? Οι παίκτες έχουν επιπλέον την δυνατότητα να ενταχθούν στον αγώνα κάποιου φίλου τους ως θεατές και να αγωνιστούν μόλις αρχίσει η επόμενη κούρσα. Μέσω αυτού του καναλιού, οι παίκτες θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν μια σειρά από νέα online χαρακτηριστικά που τους επιτρέπουν να συμμετέχουν σε μια κοινότητα από φαν των αγώνων ταχύτητας καθώς και να συμμετέχουν σε παγκόσμιες διοργανώσεις και events που θα σχεδιάζει η Nintendo.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ανακοινώσεις σχετικά με ολοκαίνουρια χαρακτηριστικά του Mario Kart Wii όσο πλησιάζουμε στην κυκλοφορία του την 11η Απριλίου 2008 στην ενδεικτική τιμή των €50.


Tags: Nintendo, Mario, Super Mario, Wii, kart.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top