Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

Το Nintendo DSI έρχεται στην Ευρώπη στις 3 Απριλίου 2009

Παιχνίδια - 19/02/2009

Η Nintendo θα κυκλοφορήσει τη νέα φορητή της κονσόλα, το Nintendo DSi, στην Ευρώπη στις 3 Απριλίου 2009. Το Nintendo DSi θα είναι διαθέσιμο σε άσπρο και μαύρο χρώμα και είναι το πιο λεπτό και το πιο ελαφρύ μέλος της οικογένειας Nintendo DS. Η κονσόλα διαθέτει νέα χαρακτηριστικά που θα ενθουσιάσουν και τους έμπειρους αλλά και τους νέους φίλους του Nintendo DS.

Το Nintendo DSI έρχεται στην Ευρώπη στις 3 Απριλίου 2009

 Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να διασκεδάσετε με το Nintendo DSi: Τραβήξτε, προσαρμόστε και μοιραστείτε φωτογραφίες με τους φίλους και την οικογένεια σας, ή ακούστε αλλά και ο πειραματιστείτε με την αγαπημένη σας μουσική. Και φυσικά μπορείτε πάντα να παίξετε με πάνω από 1000 τίτλους για το Nintendo DS αλλά και να αγοράσετε on-line ολοκαίνουργια παιχνίδια DSiWare που θα αποθηκεύονται άμεσα στην κονσόλα σας. Το Nintendo DSi διαθέτει ενσωματωμένες δυνατότητες internet, κάτι που σημαίνει ότι η διασκέδαση ξεκινά από τη στιγμή που θα το ανάψετε!

Το Nintendo DSi προσθέτει δύο κάμερες με δυνατότητα ανίχνευσης κίνησης στο φορητό gaming

Το Nintendo DSi ενσωματώνει δύο κάμερες που προσθέτουν μια εντελώς νέα διάσταση στο gameplay στο Nintendo DSi. Οι κάμερες έχουν τη δυνατότητα να ανιχνεύουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου και την κίνηση των παικτών. Η κίνηση του πάνω μέρους του σώματος σας, τα χέρια και του κεφαλιού μπροστά στην κάμερα τώρα σημαίνουν ότι παιχνίδι μπορεί να γίνεται μόνο με την κίνηση, φέρνοντας έναν τελείως νέο τρόπο αλληλεπίδρασης στα φορητά.

Παίξτε με τις φωτογραφίες σας

Οι κάμερες του Nintendo DSi βλέπουν μέσα και έξω από την κονσόλα, όντας ενσωματωμένες στο καπάκι της κονσόλας, ούτως ώστε οι χρήστες να μπορούν να βγάζουν φωτογραφίες τον εαυτό τους ή τους φίλους τους και την οικογένειά τους όπως εκείνοι θέλουν. Ωστόσο αυτό που κάνει τις κάμερες του Nintendo DSi να ξεχωρίζουν, είναι ότι το λογισμικό της κάμερας του Nintendo DSi έρχεται πλήρως εξοπλισμένο με 11 ειδικά εφέ ώστε οι χρήστες να μπορούν να βγάλουν φωτογραφίες χρησιμοποιώντας ειδικά εφέ.

Οι χρήστες μπορούν να επεξεργαστούν τις εικόνες τους είτε όταν τις βγάζουν είτε αφού τις έχουν ήδη βγάλει. Οι επιλογές περιλαμβάνουν ένα εργαλείο παραμόρφωσης που επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν το Stylus για να παραμορφώνουν την εικόνα τους με μια ποικιλία παράξενων και διασκεδαστικών τρόπων, τη δυνατότητα να μετατρέπεται οποιοδήποτε πρόσωπο στην δική σας εκδοχή του Mario με το περίφημο μουστάκι και το καπέλο ή να βάλετε μια όμορφη κορνίζα. Όλα αυτά μπορείτε να τα αποθηκεύσετε σε έναν προσωπικό άλμπουμ φωτογραφιών το οποίο με τη σειρά του θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε το Nintendo DSi σας ως μια προσωπική ψηφιακή κορνίζα!

Οι χρήστες μπορούν να μοιραστούν τις φωτογραφίες με φίλους και οικογένεια μέσω της ασύρματης επικοινωνίας. Επίσης αποθηκεύοντας το περιεχόμενο σε μια SD card, οι χρήστες μπορεί να μεταφέρουν τις φωτογραφίες σε υπολογιστή ή ακόμα και το Wii σας κάτι που θα σας κάνει να τις μοιραστείτε μέσω του WiiConnect24!

Παίξτε με τον ήχο

Το Nintendo DSi έχει ενισχύσει την ποιότητα και ένταση του ήχου ώστε οι χρήστες να μπορούν να ζήσουν με απόλυτο τρόπο την εφαρμογή Nintendo DSi Sound, όπως και να απολαύσουν καλύτερα το ήχο των παιχνιδιών. Πέρα από το ότι πλέον η μουσική γίνεται φορητή και με το Nintendo DSi (μιας και οι παίκτες θα μπορούν να παίζουν αρχεία AAC –τύπος MP3- στην κονσόλα τους), το Nintendo DSi Sound εισάγει νέους τρόπους πειραματισμού και παιχνιδιού για τους χρήστες του Nintendo DSi, όπως αλλαγή της έντασης του ήχου, της ταχύτητας ακόμα και εφαρμογή εφέ σε ηχητικά αρχεία που παίζονται από την κονσόλα.

Για παράδειγμα, οι χρήστες μπορεί να κάνουν μια φράση να ακούγεται πιο αργά σε μια ξένη γλώσσα ώστε να ακούσετε σωστά την προφορά. Αλλά μπορούν εξίσου να διασκεδάσουν μαγνητοφωνώντας την ίδια τους την φωνή και πειράζοντας το «play-back» – προσθέτοντας ηχητικά εφέ για να δημιουργήσουν μια νέα μορφή διασκέδασης. Οι παίκτες μπορούν επίσης να αλλάξουν την ταχύτητα ή να προσθέσουν ηχητικά εφέ σε τραγούδια, επιτρέποντας έτσι τη δημιουργία δικών σας εκτελέσεων, όπως και εκμάθηση στίχων και σόλο οργάνων με περισσότερη ευκολία.

Κατεβάστε DSiWare και προσαρμόστε το Nintendo DSi σας με μια ολόκληρη σειρά νέων τίτλων και εφαρμογών...

Μπορείτε να προσαρμόσετε το Nintendo DSi σας κατεβάζοντας παιχνίδι και εφαρμογές από το DSi Shop. Μια ποικιλία διασκεδαστικών software θα είναι διαθέσιμη προς download τους επόμενους μήνες. Κάποια παραδείγματα είναι μια εφαρμογή που επιτρέπει στους χρήστες να φτιάχνουν κινούμενα σχέδια ή να συνδυάζουν φωτογραφίες ώστε να δημιουργούν mini-ταινίες (εισάγοντας και ήχο και κινούμενη εικόνα) ή το απόλυτα διασκεδαστικό WarioWare που θα χρησιμοποιεί την κάμερα ανίχνευσης κίνησης για μια πλήρως αλληλεπιδραστική εμπειρία.

Οι χρήστες θα μπορούν να κατεβάσουν το Nintendo DSi Browser δωρεάν από την πρώτη μέρα κάτι που θα επιτρέψει στους χρήστες γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στον internet από το Nintendo DSi σας.

Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα μπορεί να κατεβαστούν άμεσα από το DSi Shop με τη χρήση του internet και χάρη στην ενσωματωμένη μνήμη flash του Nintendo DSi αυτά μπορεί να αποθηκευτούν άμεσα στην κονσόλα σας, κάτι που σημαίνει ότι πάντοτε μπορείτε να μεταφέρετε τα πάντα μαζί σας.

Πλήρες χαρακτηριστικών, αλλά πιο λεπτό από ποτέ

Πέρα από όλα αυτά τα ολοκαίνουρια χαρακτηριστικά, το Nintendo DSi έρχεται με ματ φινίρισμα και είναι κατά 12% πιο λεπτό από το Nintendo DS Lite, κάνοντάς το περισσότερο φορητό από ποτέ. Ωστόσο, διαθέτει πλέον μια πιο μεγάλη, πιο φωτεινή, οθόνη 3.25”.

Το Nintendo DSi έχει σχεδιαστεί ώστε να επιτρέπει στους παίκτες να χρησιμοποιούν σχεδόν όλα τα παιχνίδια τους στη νέα τους κονσόλα, ώστε αυτοί που έχουν Nintendo DS (αλλά θέλουν να αναβαθμίσουν σε Nintendo DSi) δεν χρειάζεται ανανεώσουν και τη βιβλιοθήκη τους.

Το Nintendo DSi κυκλοφορεί σε όλη την Ευρώπη στις 3 Απριλίου σε μαύρο και άσπρο χρώμα.


Tags: Nintendo, DSI, Nintendo DS, DSIWare.
Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)

Σχόλια

  • amaing!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    By: jim.a @ 02/04/2009

  • pio gamato apo pote
    By: thonas @ 02/04/2009

  • Το θέλω από εχθές και τώρα,προσπαθώ να πείσω τον πατέρα μου να το πάρω!Θα εκτυπώσω και αυτά,μπας και πει "ναι".Τρελάθηκα μόλις τα διάβασα όλα αυτά!
    Είναι απλά Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ο!!!
    By: n@nc@k1 @ 11/06/2009

© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top