Greek English

:: υπηρεσίες
• RSS/XML Feeds
• Σύνδεσμοι
• Netcast

:: προτάσεις

:: ενημέρωση
• Forums
• Calendar
• Σαν Σήμερα
• Μαγειρική
• Καιρός

:: επικοινωνία
• Αποστολή άρθρου
• Επικοινωνία

:: στηρίξτε μας

SYNC ME @ SYNC
Προσθήκη σε:
Freestuff Bookmarks
Technorati

Βρείτε μας στο Facebook


:: feed
Όλα τα τελευταία άρθρα του Pramnos.net σε RSS
Pramnos.net RSS Feed
Τί είναι αυτό;

:: προτάσεις

:: δημοφιλή άρθρα


στο Web
στο pramnos.net
Αρχή » Αρθρογραφία

Γνωρίστε τώρα το νέο Play Station πρώτα στο Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Παιχνίδια - 21/07/2005

Το Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ προσφέρει πρώτο στους καταναλωτές την ευκαιρία να γνωρίσουν πρώτοι σε όλη την Ευρώπη το νέο φορητό σύστημα ηλεκτρονικής διασκέδασης PlayStation Portable (PSP). Το πολυαναμενόμενο PSP θα βρίσκεται προς επίδειξη για τους Έλληνες καταναλωτές στα 316 καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ από τη Δευτέρα 25 Ιουλίου 2005, ενώ από την 1η Σεπτεμβρίου 2005 το προϊόν θα διατίθεται προς πώληση ταυτόχρονα σε όλη την Ευρώπη και αναμένεται να σημειώσει ρεκόρ πωλήσεων στα συστήματα ηλεκτρονικής διασκέδασης.

Ο κ. Δημήτρης Λώλης, Γενικός Διευθυντής του Δικτύου Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ευτυχείς που το Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ μπορεί και επιβεβαιώνει συνέχεια την πελατοκεντρική του φιλοσοφία. Η κίνησή μας να φέρουμε το νέο PlayStation Portable (PSP) προς επίδειξη, πριν από την υπόλοιπη Ευρώπη, απευθείας από την Ιαπωνία, προσφέρει στους καταναλωτές μας το προνόμιο να γνωρίσουν από κοντά και να δοκιμάσουν τις νέες δυνατότητες που φέρει το προϊόν πριν το αγοράσουν».

Οι δυνατότητες του νέου PlayStation Portable (PSP)

Το νέο PlayStation Portable θα αλλάξει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο ο χρήστης απολαμβάνει το παιχνίδι, καθώς η προηγμένης τεχνολογίας κατασκευή του επιτρέπει σε πολλούς απομακρυσμένους χρήστες να μοιράζονται την κοινή εμπειρία ενός παιχνιδιού. Επιπλέον, εκτός από την υποδοχή ηλεκτρονικών παιχνιδιών και videos, προβλέπει την αποθήκευση αρχείων μουσικής και φωτογραφίας.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά του και πιο συγκεκριμένα η νέας τεχνολογίας έγχρωμη οθόνη, που, χάρη στην υψηλή ανάλυση και τη χρωματική παλέτα εκατομμυρίων χρωμάτων, παράγει εικόνα ασύγκριτης ποιότητας. Το προϊόν είναι άρτια εξοπλισμένο και ηχητικά, καθώς συνοδεύεται από στερεοφωνικά ηχεία και υποδοχή για ακουστικά.

Παράλληλα, οι δυνατότητες διασύνδεσής του είναι ιδιαίτερα εκτενείς, υποστηρίζοντας τόσο ενσύρματη όσο και ασύρματη σύνδεση. Η τελευταία αυτή παροχή εξασφαλίζει την πρόσβαση στο διαδίκτυο και την επιλογή συμμετοχής του χρήστη σε ομαδικά παιχνίδια. Σημειώνεται επίσης ότι Ad Hoc λειτουργία του επιτρέπει την άμεση επικοινωνία, χωρίς την ανάγκη σύνδεσης με το Internet, έως και 16 συστημάτων PlayStation Portable που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση. Επιπρόσθετα, η ασύρματη διασύνδεση επιτρέπει λογισμικό και δεδομένα να διοχετευθούν στη συσκευή και να αποθηκευθούν σε κάρτα μνήμης τύπου Memory Stick Duo.

Τέλος, το PlayStation Portable αξιοποιεί το νέο μέσο αποθήκευσης που ανέπτυξε η Sony με το όνομα Universal Media Disc (UMD). Ο οπτικός δίσκος της συγκεκριμένης τεχνολογίας αντιπροσωπεύει ότι πιο σύγχρονο στα μέσα αποθήκευσης για φορητά συστήματα και, παρά την μόλις 60 χιλιοστών διάμετρό του, ένα UMD αποθηκεύει έως και 1.8GB ψηφιακών δεδομένων 3 φορές περισσότερο από τον τριπλάσιο όγκο δεδομένων που μπορεί να αποθηκεύσει ένα CD-ROM. Η γκάμα του ψηφιακού περιεχομένου που μπορεί να διατεθεί σε μορφή UMD είναι ευρύτατη και καλύπτει όλες τις σύγχρονες εφαρμογές, από υψηλής ποιότητας 3D games και μουσική, μέχρι ταινίες, video clips και άλλα πολλά.

Το προϊόν θα διατίθεται σε ενιαία συσκευασία, με το όνομα PlayStation Portable Value Pack, που θα περιέχει ακόμη μία σειρά από δωρεάν αξεσουάρ. Συγκεκριμένα, το πακέτο περιλαμβάνει προστατευτική θήκη, κάρτα μνήμης τύπου Memory Stick Duo και χωρητικότητας 32MB, ζευγάρι ακουστικών με ενσωματωμένο χειριστήριο, ένας φορτιστής, μια λωρίδα ασφαλείας καρπού, καθώς και ένας δίσκος Universal Media Disc (UMD) που προσφέρει μία σειρά από δείγματα μουσικής, videos και game demos.


Προσθήκη άρθρου σε: Freestuff | Del.icio.us | | | | ForaCamp (top)
© 2002 - 2009, Pramnos Hosting
Powered by PramnosCMS
W3C Valid XHTML - W3C Valid CSS
Όροι χρήσης . Χρήστες . Επικοινωνία . Sitemap . Σχετικά . Top